Подсъзнанието може всичко/66 Линкове за всички техники има на 1 стр.

• 105 558
  • 781
  •   1
Отговори
# 420
  • Русе
Галче  bouquet  Казала си всичко!

# 421
Честита нова година!
Да сме живи и здрави и всичко да се подрежда по най-добрия начин!

# 422
  • София
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА

МНОГО ЗДРАВЕ, ЛЮБОВ И БЕРЕКЕТ!

# 423
Честита нова година!

Желая на всички здраве, щастие, късмет, любов и сбъдване на всички желания!
Нека новата година вълшебна, чудесна и най-добрата до сега!

Според нумерологията, 2017 е числото 1 е символ на новото начало.

Също така искам да споделя с вас за проект на TUТ - Love Your Life in 30 Days
Започва от днес, регистрацията е безплатна! Има и група във ФБ за хората, които участват
http://www.tut.com/index/tut30days

# 424
Честита нова година и от мен  Hug
Нека 2017 да бъде ползотворна за всички ни,много здраве и късмет и нека всичко лошо да е останало назад  Simple Smile

# 425
Честита Нова Година! Да е много здрава и вълшебна за всички ни 🎄

# 426
Честита Нова година! Нека за всички ни е благодатна и вълшебна, пълна със здраве, мир, любов, хармония и благодарност! Много сбъднати мечти! Нека всеки от нас да получи това, за което сърцето му копнее най-много!

Галче, прекрасно е! Поздравявам те и благодаря за вдъхновението!Наистина си казала всичко важно. Simple Smile

# 427
Пожелавам ви новата година да е изпълнена със здраве за вас и вашите семейства! С много щастие, късмет и любов! Нека имаме достатъчно от всичко, което си пожелаем!
Споделете как се лекувате (изключвайки предписани лекарства) при разни по-често срещани неразположения.

# 428

Да напомня, че от утре започват Водици  Heart Eyes
Използвайте силата на утрешната нощ да си наречете водата и да си сбъднете желанията, работи   Hug

http://narichane.com/21kak-se-naricha-vodata.html#narichane-na-voda

# 429
  • София
Благодаря за напомнянето.Много хубав ритуал
Аз да ви напомня,че в нощта срещу всеки Християнски празник "небето се от отваря"
и може да си пожелаете нещо!!!

С пожелания за една вълшебна година!

# 430
Здравейте, дами!
Случайно попаднах на темата и се зачетох, доста ми е интеерсно и ще ви следя.  Hug
А, и Честита нова 2017, бъдете здрави най-вече и успешни, дано да е по-добра и благодатна. Hug

# 431
Здравейте, дами!
Случайно попаднах на темата и се зачетох, доста ми е интеерсно и ще ви следя.  Hug
А, и Честита нова 2017, бъдете здрави най-вече и успешни, дано да е по-добра и благодатна. Hug

Щастлива и успешна Нова година и на теб, и още веднъж на всички в темата! Благодаря, че ви има!
Някой правил ли е това наричане на водата? Резултати? Заради паметта на водата ми се струва логично, полезно и абсолютно безопасно.

# 432
  • на последния етаж
Аз го правих миналата година, засега резултат няма.

# 433
  • София
Честит празник на всички именници
Много любов , усмивки и сбъднати желания

bouquet

# 434
Сетих се за този ритуал Водици чак снощи в 12 без 15,беше много късно вече да го правя. #Cussing out Много ме е яд ,че изтървах тази година да си намисля желание  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт