Подсъзнанието може всичко/66 Линкове за всички техники има на 1 стр.

• 105 493
  • 781
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
danilu, за какво й благодариш?

# 571
Здравейте! Скоро не съм писала.
Благодаря за последните съвети! По принцип ибаз гледам да се "обгръщам" с нещо, но скоро не съм го правила. А имам нужда. Нещата в работата ми са напрегнати и аз явно не издържам. Ще търся варианти да се справя.
Истината е, че нямаше кой да ме обучи, пуснаха ме на дълбокото и от мен зависи дали ще изплувам. Ще трябва да се взема в ръце. И да се науча да не ми пука особено.

# 572
  • на острова на мечтите
Ами,за да ме обиди някой,явно съм го/я подразнил/а въпросната особа. Така че първо благодаря, че ме подсеща, че съм се държала по този начин и после  си правя изводите за себе си. Налага се да изчистя лошата енергия и го правя с хоопонопону. 

# 573
Понякога е чиста злоба и простотия, хич не чакат да ги засегнеш! Ако пък и изпитваш вина, смут - още по-добре дошло за тях.

# 574
  • Варна
Ами,за да ме обиди някой,явно съм го/я подразнил/а въпросната особа. Така че първо благодаря, че ме подсеща, че съм се държала по този начин и после  си правя изводите за себе си. Налага се да изчистя лошата енергия и го правя с хоопонопону. 
Сега те разбрах  Peace

# 575
Здравейте,имам малко финансови затруднения,но съм решила да се справя и да ходя поне на танци за да съм сред хора,иначе си нямам с кого да си губя свободното време ,а то е доста.Искам да попитам сега на 26 .02 е новолуние,мога ли да си напиша желания и да си ги сложа в плик,всяко желание на отделен лист или може да са заедно и  /или да ги добавя в плика който имам,но той е правен произволно без да е новолуние и моля за съвет да ги формулира  достатъчно кратко и ясно-искам човек до себе си,много приятели и пари за всичко останало,може ли да пиша 21 път няколко мой желания в едно или всяко се пише отделно по 21 пъти,май стана много

# 576
  • на Мелмак
Не са важни пликовете, написваш и забравяш. Забравянето е трудното и висшия пилотаж  Hug
Успех може да имаш и без писане.
Данилу си иска директно  Wink

# 577
Още преди около 20г. го бях чела някъде този метод като защита , здрава , блести, мисля , че го имаше и като молитва , но може и да бъркам, изграждаш я , загръщаш се с нея.
Може да я използваш за себе си , семейството си , дома си , работото си място.
Диаманта , като презумция за най- здрав минерал.

Благодаря, мисля че разбрах. Ще опитам непременно.

# 578
  • на острова на мечтите
Понякога е чиста злоба и простотия, хич не чакат да ги засегнеш! Ако пък и изпитваш вина, смут - още по-добре дошло за тях.
а,хич и не изпитвам вина. Но пращам положителна енергия на човека, като му благодаря Heart Eyes
Не са важни пликовете, написваш и забравяш. Забравянето е трудното и висшия пилотаж  Hug
Успех може да имаш и без писане.
Данилу си иска директно  Wink
Peace точно така Wink И всичко се получава точно на време и на място bouquet
А забравянето си идва с възрастта  Joy Joy

# 579
  • на острова на мечтите
Ох,извинете,малко шегички за повдигане на настроението.
Аз наистина правя така, трябва ми,искам си и после "пускам" желанието. Преставам да го мисля и нещата се нареждат както съм ги поискала. Искам си простички неща, формулирани с кратки фрази и благодаря на Вселената.  bouquet

# 580
Като казахте 6еги4ки и обиди се сетих за не6то, което напоследък про4етох и гледам да използвам. Когато някой ме обиди, представям си това, което казва за мен. Например, ако ми кажат, 4е съм проста, си се представям то4но така, даже по-скоро като карикатура, например гледайки неразбира6то, със странен вън6ен вид или каквото друго се сетя като визуализация, което да ме накара да се разсмея на обидата. После като се усмихна или разсмея, обяснявам на обижда6тия, 4е се смея, за6тото се опитвам да се представя такава, каквато той или тя си ме представя.
Друг вариант е да си представи6 съ6тата реплика, но казана от някой анимационен герой: например Вълкът от Ну Погоди ти казва: ти и твоята голяма уста hahaha Понеже аз приемам вси4ко насериозно и този подход има доста добър ефект при мен Peace
И освен, 4е смехът е полезен за здравето, ми помага да осъзная, 4е казаното е просто проекцията на мислите на другия за мен, а не 4аст от моята съ6тност.

Вие пробвали ли сте не6то подобно?

# 581
Да напомня-утре е Новолуние,заедно със Слънчево затъмнение   Simple Smile

# 582
Утре 16:58 започва Новолунието. Първите 8 часа са най-мощни.Пишат се до 10 желания ,отнасящи се само до самите нас

# 583
В НЕДЕЛЯ настъпва новолуние в 8º Риби, в 16.59 ч., както и СЛЪНЧЕВО ЗАТЪМНЕНИЕ.
Това затъмнение активизира силно зодиакалния знак Риби. То ще засегне и родените през първата декада (първите десет дни) от зодиакалните знаци Риби, Дева, Близнаци и Стрелец, това е т. нар. мутабилен кръст. Разбира се, че и останалите представители на зодиака могат да усетят по-силно трансформационната сила на затъмнението, особено ако имат планети или чувствителни зони в хороскопа, които са разположени в тези мутабилни знаци.
Затъмненията винаги внасят голяма доза мистицизъм и тайни. Може да се случат и много неочаквани и непредвидени ситуации. В такъв момент се включва кармата на човек и е трудно да се противопоставим на този силен поток енергия.
Трябва всичко случващо се да се приема спокойно, осъзнато, с усещането, че за да ви се случи, значи има защо. Не трябва да се изпада в паника, страх и безизходност. Помнете, че сега не виждате цялата картина на бъдещите събития, която Господ и Съдбата виждат за вас.
Това затъмнение на първо място ще събуди темите за личното ни самопознание, интуицията, творчеството, всичко свързано с духовния мир.
В деня на затъмнението е добре да се проведат медитации, да се почива повече, а след 17 ч. вечерта в неделя да си напишете своите планове и желания. Сега желанията, целите и плановете за бъдещето имат особена сила, защото изказани, фокусирани и най-вече написани на затъмнение те определят рамката ви на развитие за следващите 18.5 години.
Когато пишете своите желания те придобиват особена сила, защото вие съвсем отчетливо казвате на Вселената какво искате и тогава всички сили се привличат, за да ви изведат на тази житейска линия, където могат да се сбъднат.
Щастливо новолуние и нека всичките ви желания се сбъднат!

Източник:
Скрит текст:

# 584
  • Варна
Благодаря, dani!
Беше ми много интересно.

Общи условия

Активация на акаунт