Подсъзнанието може всичко/66 Линкове за всички техники има на 1 стр.

• 105 496
  • 781
  •   1
Отговори
# 555
Благодаря от сърце за подкрепата момичета,благодаря ,че ви има,не знаете колко самотно се чувствам,нямам приятели,не излизам - няма къде и с кого,само вие сте ми ,тук се чувствам добре,давате ми спокойствие и надежда,че всичко ще се промени за по добро newsm51

Съжалявам, че се чувстваш така. Сега, когато няма хора около теб, е нормално да ти е подтиснато, но вероятно е за добро. Може би си в процес на отделяне от стария начин на живот и старите познанства, за да се обргадиш с нови приятели и по-качествени хора. Пожелавам ти да стане най-скоро!

# 556
Благодаря от сърце за подкрепата момичета,благодаря ,че ви има,не знаете колко самотно се чувствам,нямам приятели,не излизам - няма къде и с кого,само вие сте ми ,тук се чувствам добре,давате ми спокойствие и надежда,че всичко ще се промени за по добро newsm51

Съжалявам, че се чувстваш така. Сега, когато няма хора около теб, е нормално да ти е подтиснато, но вероятно е за добро. Може би си в процес на отделяне от стария начин на живот и старите познанства, за да се обргадиш с нови приятели и по-качествени хора. Пожелавам ти да стане най-скоро!

А имаш ли някакво хоби? На мен много ми помага да се разсея от тревогите, пък и може да помогне да се създадат нови запознанства с хора с подобни интереси.

Дано скоро да се сбъднат желанията ти и да бъдеш щастлива, така както ти го усещаш Hug

# 557
Здравейте, и аз с практичен въпрос.
Как се справяте с обида, нетактичност? "Не приемай нищо лично" е трудна максима,

# 558
Как се справяте с обида, нетактичност? "Не приемай нищо лично" е трудна максима,

Ако идва от човек с когото нямаш вземане - даване, например случаен познат, изобщо не обръщай внимание. Много хора гледат на кого да си изкарат недоволството и злобата. Ако е от приятел или близък, най-добре му кажи в очите, че ти е неприятно и стресиращо и ако желае да се разбирате, трябва да избягва такива неща. Ако си му важна и държи на теб, най-вероятно ще се постарае. От написаното това мога да те посъветвам, а ти си прецени дали е приложимо в случая и дали ще свърши работа.  Успех и не позволявай настроението ти да зависи от едно единствено нещо! Simple Smile

# 559
далечен ми е, Петенце, и наистина търсеше отдушник на негативната си емоция!
Но влияе на вибрациите ми. Интроверт съм.

# 560

Нямам хоби и то такова което да ме изведе от дома,обичах да готвя и всичко свързано с дома ми,а сега това е проблем не искам да стоя там,справям се с ваша помощ и с времето всичко ще се нареди,вярвам ,искам го и ще стане,повтарям си непрекъснато как съм се справяла със всичко и се справям и с това ,трудно е като си сам,за много чувствителен човек като мен е просто ад,бях много зле преди  ,имах само мрачни мисли,не спях,не се хранех,плачех почти денонощно,сега съм по добре и ще ставам све по добре от ден на ден,вие ми помогнахте,благодаря от сърце

А имаш ли някакво хоби? На мен много ми помага да се разсея от тревогите, пък и може да помогне да се създадат нови запознанства с хора с подобни интереси.

Дано скоро да се сбъднат желанията ти и да бъдеш щастлива, така както ти го усещаш Hug

# 561

Напиши всичко гадно, което чувстваш или мислиш, после го накъсай на малки парченца и го хвърли в камината или в тоалетната. Така им се пада на лошите мисли и събития, нали? Simple Smile

# 562
Има логика, благодаря ти Hug
Meikana, и аз съм такава свръхчувствителна, разбирам те идеално, гуш от мен! Иде пролет.

# 563
  • Варна
Meikana, имаш ли възможност да ходиш на колективен спорт?

# 564
  • в огледалото на живота
А,познати ми са до болка такива 'смукачи'на енергия.... Stop
Нещо лесно и просто:

Скрит текст:
ПОСТРОЯВАНЕ НА ЕНЕРГИЕН ЩИТ
Мислено обкръжете  себе си с тънък енергиен щит или екран. Това може да бъде полусфера, сфера, кръг, стена от различен цвят - златист, сребрист, син, зелен червен или лилав. Колкото по-ярко е въображението, колкото по-спокойни и уверени сте в момента на нападението, толкова по-ефективен ще бъде резултата.

# 565
  • на Мелмак
Аз си правя диамантена мантия и си ходя с нея  Wink
Добре ми се получава.

# 566
  • Sofia
А пък аз съм в златно яйце  Heart Eyes

# 567
А пък аз съм в златно яйце  Heart Eyes

А аз в сребристо - златисто -бледозелено яйце от светлина /страшно обяснение, извинявам се/, което пропуска навътре само положителното, а навън - всичко необходимо. Но бих искала да знам за диамантената мантия. etty775, моля за обяснение, ако искаш, разбира се.

# 568
  • на Мелмак
Още преди около 20г. го бях чела някъде този метод като защита , здрава , блести, мисля , че го имаше и като молитва , но може и да бъркам, изграждаш я , загръщаш се с нея.
Може да я използваш за себе си , семейството си , дома си , работото си място.
Диаманта , като презумция за най- здрав минерал.

# 569
  • на острова на мечтите

Аз благодаря на въпросната личност и я прегръщам мислено ooooh! При мен действа безотказно. Всъщност прилагам хоопонопоно -обичам,прости,съжалявам, благодаря  bouquet
Опитай се да излизаш между хора Heart Eyes Самотата може да ти навреди. А само във форума няма как да си изградиш социални взаимоотношения. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт