Подсъзнанието може всичко/66 Линкове за всички техники има на 1 стр.

• 105 500
  • 781
  •   1
Отговори
# 540
  • на последния етаж
Да, това мисля бяха мръсните дни според Църквата - от Игнажден до Бабинден.

# 541
сайта е за астрология, тогава беше ретроградния меркурий

# 542
Момиченца любими, последно време съм се затрупала с работа и нямам време да си обърна внимание, та си сътворявам някакъв прекрасен пулс 100-120......Високото кръвно няма да го коментирам.....Дайте някаква хитринка  Praynig

На мен ми помага дълбокото дишане Peace И повечето сън също не е излишен в период на стрес Hug Ако имаш и с кого да поговориш да те разбере, а не да ти дава съвети, също действа благотворно на психиката, а оттам и на физиката Wink

За магнезия да споделя моя опит за дозата. Аз в началото като си купих, вземах точно колкото пишеше на опаковката и ефект никакъв Naughty После прочетох, че трябва да се вземе магнезиев цитрат и то в дози, които предизвикват леко разхлабване в тоалетната. След това по желание вида магнезий  може да се промени, като магнезиевият оксид е единственият, който не се препоръчва. При мен след това имаше драстична промяна и в настроението и в енергията и в редовността в тоалетната  Mr. Green

Много положителни мисли от мен за всички, които имат нужда Hug Не забравяйте, че и скалата е път и то най-краткият и те възнаграждава със зашеметяваща гледка Heart Eyes

# 543
Аз следя астро прогнозите в този сайт - https://www.astronews.eu/

Много интересно, но пишеше в периода /не го цитирам точно, но../ 20.12.2016 - 08.01.17г., не започвайте нова работа, нови начинания, не подписвайте договори, защото ще останете разочаровани.

Точно в този период започнах нова работа, подписах си договора и наистина съм разочарована....... не бях негативно настроена, не обърнах особено внимание на горната препоръка. Започнах работата с много голямо желание, ентусиазъм и бях много щастлива, че ме назначиха, защото длъжността и фирмата за мен бяха мечта. В момента продължавам да работя на същото място, но определено съм много разочарована от условията в които работя.

Поста не е да се оплаквам, а споделям едно съвпадение Simple Smile
Аз си знам, че подсъзнанието може всичко, така че е въпрос на време и мое решение ситуацията да се промени.

Благодаря за споделения линк. Периодът, както го описваш, вероятно е бил ретрограден Меркурий. Аз започнах връзка в такъв (разбрах го впоследствие) и заради едно или друго се оказа също доста разочароваща. Не се отчайвай, за да стане така вероятно има някакъв смисъл и ще извадиш поне поука или опит, който да ползваш на друго място. И на мен понякога не ми се вярва, че всичко си зависи от нас, но е така. Пожелай си мястото, което е най-добро за теб и ще стане! Успех!

# 544
Здравейте,

бих искала да дам препоръката си за Супермагнезий на д-р Пашкулев. Разреждам една супена лъжица в 500 мл. вода и си я изпивам. Откакто го пия усещам подобренията, които е описала Галче: енергия и редовност в тоалетната. Аз го пия сутрин, а когато се пие вечер успокоява съня.

# 545
  • на острова на мечтите
Тия дни си мислех точно за магнезия и его че вие коментирате именно това. Моето чудесен е свързано с колко продължително трябва да приемаме магнезий  newsm78месец,два?! Да правим пауза,или да пием цяла година (постоянен прием Thinking)
Ако имате опит,моля споделете Praynig
Моят личен е настроен скептично към някой видове лекарства и не ми се ще да го питам, защото ги пия на собствена глава. Чувствам се добре,но не знам за какъв период можа да пия прахчета магнезий newsm78

# 546
  • Добрич
Според мен каквото и да се пие като добавки е нужно да се пие с известна почивка между приемите, за да не привикнеш към него, понеже след спирането може да има последствия.Примерно пиеш 20 дни, почиваш 10.
Скоро четох за една жена която пиела пробиотик редовно в продължение на година, нормализирала си теглото, обаче след спирането му не само, че напълняла, но и получила запек. Кофти работа...  ooooh! На някой добавки пише, че е нужно да се пият поне 3 месеца, най-добре лекар да каже за съответната добавка.

Аз пиех Омега 3-6-9 известно време и кожата ми много се изсуши. Когато влязох да почета в нета пишеше, че трябва с него да се взима и витамин А и Е (за Е не съм сигурна).

Съжалявам за дългия пост, надявам се да съм била полезна!   Simple Smile

# 547
До колкото съм запозната зависи от витамините дали е добре да се почива. Например от вит. А трябва да се почива. Относно магнезия не съм запозната, но аз от време на време го спирам.

Като съвет мога да кажа, че е безмислено да се приемат комбинирани витамини, напр. Омега 3-6-9. Омега 3 е най-важен и колкото по-скъп, толкова по-добре.

Имам наблюдения, че лекарите от конвенционалната медицина хич не подкрепят приема на витамини и добавки, за разлика от практикуващите по-алтернативна медицина. Затова е по-вероятно ако се съветвате с личните си лекари, да ви кажат, че това са пълни глупости. Вече многократно съм си доказала, че това не е така.

# 548
Здравейте, искам да попитам - срещали ли сте някъде информация за всички кристали на Крион на български език. Благодаря!
На български и руски.
http://dreamland-bg.com/index.php?topic=1643.0
Благодаря, там проверих преди да пиша, но не са преведени всичките на бг.

# 549
  • на острова на мечтите
Благодаря ви,милички Hug
Ще направя почивка  bouquet

# 550
Минавам само да ви пожелая хубава и усмихната вечер! 😊
Ако някой празнува, без значение какво,да имате приказна вечер 🍷🍀🌹

# 551
Здравейте,нова съм в темата,не знам от къде да започна,чета ви от скоро и съм на 3 тема,действате ми много успокояващо.И така ,ще разкажа моята история.Преди повече от 2 години започнаха проблемите,изпаднах в депресия,пих дълго време химия,приятелка ми препоръча книгата на Джон К,купих я,прочетох и реших ,че до Коледа ще спра хаповете постепенно по схема, с тях се чувствах ужасно,плюс  торба с билки всеки ден.И така 4 месеца всекидневно си повтарях, че до Коледа ще съм се отървала от тях,е спрях ги,но проблемите продължиха още дълго ,сега се разделих с мъжа си и нещо от това се въща ,много ми е трудно,няколко месеца пия по леки билкови хапчета от сорта на Валериан,Валидол,капки жълт кантарион,Неолексан и други  в различна комбинация.Не помня как попаднах на темата,реших да прочета книгата отново,но не я открих у дома,започнах вас да чета  благодаря че ви има,сега чета Л Хей-излекувай тялото си.постоянно си повтарям нещо,имам си плик с желания,не знам дали правилно го правя и утвърждавам,пиша  си желанието 21 пъти също ,давате ми надежда ,че живота ми ще е прекрасен,ще намеря своята половинка,която е най добрата за мен,че детето ми ще има отново семейство и баща rи дори ще сме по добре от  преди.Благодаря на Облачето хей за съвета ,взех си соли номер 5,сега съм само с тях и валидол от вр на време,дишам по някога когата ми е най трудно и ви чета ,чета и мисля  положително bouquet bouquet bouquet

Последна редакция: нд, 19 фев 2017, 14:22 от Meikana

# 552
Здравейте,нова съм в темата,не знам от къде да започна,чета ви от скоро и съм на 3 тема,действате ми много успокояващо.И така ,ще разкажа моята история.Преди повече от 2 години започнаха проблемите,изпаднах в депресия,пих дълго време химия,приятелка ми препоръча книгата на Джон К,купих я,прочетох и реших ,че до Коледа ще спра хаповете постепенно по схема, с тях се чувствах ужасно,плюс  торба с билки всеки ден.И така 4 месеца всекидневно си повтарях, че до Коледа ще съм се отървала от тях,е спрях ги,но проблемите продължиха още дълго ,сега се разделих с мъжа си и нещо от това се въща ,много ми е трудно,няколко месеца пия по леки билкови хапчета от сорта на Валериан,Валидол,капки жълт кантарион,Неолексан и други  в различна комбинация.Не помня как попаднах на темата,реших да прочета книгата отново,но не я открих у дома,започнах вас да чета  благодаря че ви има,сега чета Л Хей-излекувай тялото си.постоянно си повтарям нещо,имам си плик с желания,не знам дали правилно го правя и утвърждавам,пиша  си желанието 21 пъти също ,давате ми надежда ,че живота ми ще е прекрасен,ще намеря своята половинка,която е най добрата за мен,че детето ми ще има отново семейство и баща rи дори ще сме по добре от  преди.Благодаря на Облачето хей за съвета ,взех си соли номер 5,сега съм само с тях и валидол от вр на време,дишам по някога когата ми е най трудно и ви чета ,чета и мисля  положително bouquet bouquet bouquet

Здравей! Добре дошла в темата. Прекрасно е, че се бориш и че си решила да си помогнеш сама! От техниките наистина има резултат, най-важното е да правиш нещата с желание и с вяра. Напълно възможно е да бъдете и по-добре от преди. Нещата могат да се обърнат на 180 градуса, когато човек се реши и вземе живота си в ръце. Искрено ти пожелавам ти и детенцето ти да получите всичко, от което имате нужда и живота ви да се изпълни с любов, изобилие и щастие! Изпращам ви прегръдка! Simple Smile

# 553
  • на острова на мечтите
Hugдобре дошла и от мен Hug
Италианците имат една поговорка:"затворила се врата и се отворила порта" Laughing Аз си казвам често всяко зло за добро.
Откакто съм тук в темата се научих да посрещам всичко,което ми поднася живота,много философски, без да драматизирам  излишно.  Опитай bouquet

# 554
Благодаря от сърце за подкрепата момичета,благодаря ,че ви има,не знаете колко самотно се чувствам,нямам приятели,не излизам - няма къде и с кого,само вие сте ми ,тук се чувствам добре,давате ми спокойствие и надежда,че всичко ще се промени за по добро newsm51

Общи условия

Активация на акаунт