Подсъзнанието може всичко/66 Линкове за всички техники има на 1 стр.

• 105 526
  • 781
  •   1
Отговори
# 480
Много, много благодаря, че прочетохте поста ми и  споделихте опит и съвети. Дано ви се случват само хубави неща, искрено го желая на всички! Аз наистина осъзнавам, че трябва да поработя върху себе си и то сериозно, защото ако не си променя настройката и мислите, няма как да се справя и да изляза от това състояние. Излизането и общуването с хора ми помага да се разсея, а също и четенето. Ще продължавам да чета, дали сте предложения. Ще продължавам да си търся работа усилено, пък вярвам, че нещата ще се наредят добре за мен. Смятам, че като вложа енергията и мисълта си в работата, ще се наредят нещата, както си бяха, когато работех.
Ще се опитам да стоя далеч от факторите, хората, които ме подтискат и допълнително ми влияят отрицателно, защото сега съм много емоционална и лабилна, лесно се разстройвам и си сменям настроението.
 bouquet bouquet
Още веднъж ви благодаря искрено!  bouquet

Браво! Добре си решила да избягваш негативните неща и хора и мислите ти тръгват в по-добра посока. Излизането и общуването са наистина много важни, а четенето е един спокоен пристан и бягство в света на мечтите. Гледай и чети неща, които те зареждат, намирай красотата и в най-малките неща, позволи си да се отдадеш понякога на съзерцание. Опитай да се радваш на живота, с работа или без, защото той си тече и трябва да го изживееш така, че после да си доволна, а не да съжаляваш. Мента - глог - валериан е много добър при емоционална лабилност и тревожност, действа балансиращо енергиите и хармонизиращо. Валерианата е отлично растение, което според най-нови изследвания по нищо не отстъпва на успокоителните, но без страничните ефекти и рисковете. Ако те споходи депресивен период, опитай жълт кантарион, за него, сравнен с антидепресантите важи същото. Помни, че Бог никога не ни поставя пред проблем, без да ни даде и решение. И да, ВИНАГИ помага.
Пит, и аз постъпвам като теб - когато ми е най-тежко, гледам да съм издокарана отвсякъде и всичко останало да е на 6, пък нека ми е зле. Simple Smile
Чудесни са съветите на всички останали. Благодаря ви и смятам и аз да ги ползвам! Изпращам ЛЮБОВ и БЛАГОДАРНОСТ на всички ви!

# 481
  • на последния етаж
И аз ви благодаря за съветите и окуражителните думи!  bouquet
Аз съм в положението на hintt от близо две години - просто не се получава и това е. За щастие имам подкрепата на близките си, имам и децата, които поглъщат цялото ми време, особено първокласничката, която има голяма нужда от мен в този нов етап от детството. Simple Smile
Чета много, опитвам се да мисля позитивно, да съм спокойна, много често не успявам... Confused
Ментата, глог и валериан как се взема - и за какъв период от време?

Благодаря!  Hug bouquet

# 482
Аз съм в положението на hintt от близо две години - просто не се получава и това е. За щастие имам подкрепата на близките си, имам и децата, които поглъщат цялото ми време, особено първокласничката, която има голяма нужда от мен в този нов етап от детството. Simple Smile
Чета много, опитвам се да мисля позитивно, да съм спокойна, много често не успявам... Confused

Благодаря!  Hug bouquet
Заповядай инфо за ментата, глог и валериан

# 483
  • в огледалото на живота

Благодаря!  Hug bouquet
Заповядай инфо за ментата, глог и валериан
Препоръчвам концентрираната сиропена формула със същите съставки.Действа по бързо.
http://www.darinbg.com/product/377/neuropan-sirop.html

# 484
  • на последния етаж
Благодаря!

# 485
Препоръчвам концентрираната сиропена формула със същите съставки.Действа по бързо.
http://www.darinbg.com/product/377/neuropan-sirop.html

Само да внимава с котките  Mr. Green , че мойта в къщи става ей така

# 486
  • на последния етаж
 Joy
За щастие нямам котки, имам си такъв хубавец:
  Heart Eyes

# 487
Пит, и аз като пия капки валериан, котарана се накъсва да ме целува  Joy

# 488
Пит, и аз като пия капки валериан, котарана се накъсва да ме целува  Joy
Аха, много възбуждащо им действат.
Аз тоя краен вариант с валериан дори не си помислям да пробвам, тя мойта подивява и от чай мента, гинко билоба, дори чубрица много обича.  Mr. Green Оня ден беше разкъсала една кутийка чай от въргаляне по земята.

# 489

Благодаря!  Hug bouquet

Браво, правиш това, което е нужно, значи резултат ще има. Може би досега не е бил моментът за работа, защото си била нужна на семейството си. Пожелавам ти успех за в бъдеще!За мента глог валериан - без значение коя форма ще избереш, се приема 2 до 3 пъти дневно, нищо че пише 1-4 пъти или при нужда. Навремето, когато го ползвах редовно вземах по 1т сутрин и вечер в продължение на месец и половина и ми повлия много добре. При нужда се пият 2т, аз го ползвах понякога така това лято, заради големите жеги. Само да се има предвид, че глогът може малко да свали кръвното, особено ако е повишено.

# 490
Здравейте, искам да попитам - срещали ли сте някъде информация за всички кристали на Крион на български език. Благодаря!

# 491
  • на последния етаж
Петенце ЦветенцеHug

# 492
Здравейте, искам да попитам - срещали ли сте някъде информация за всички кристали на Крион на български език. Благодаря!
На български и руски.
http://dreamland-bg.com/index.php?topic=1643.0

# 493
Привет,
Може ли някой да качи диска на Пол Маккена - Спри цигарите завинаги.
Видях, че назад в темата има линкове, но са неактивни.
Много ще съм благодарна!!!

# 494
  • Варна
Лита, разбирам те много добре,
Защото съм в подобно положение.

Надявам се скоро и двете да имаме
Хубави поводи за радост и споделяне  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт