Подсъзнанието може всичко/66 Линкове за всички техники има на 1 стр.

• 105 512
  • 781
  •   1
Отговори
# 495
  • на последния етаж
missNoir, дано!  Hug

# 496
Здравейте! Искам да ви помоля да се помолите за оздравяването на дядо ми, който в момента е в болница в доста лошо състояние. Тези, които не сте вярващи, ви моля за малко подкрепа и човещина. Наистина е много важно! Дядо ми се казва Илия. Благодаря ви!

# 497
Петенце, всичко ще е наред с дядо ти Peace

# 498
Петенце, всичко ще е наред с дядо ти Peace

Много благодаря! Аз току-що се помолих да стане чудо и да си възвърне нормалното състояние! Искам да вярвам, че ще стане!

# 499
Здравейте! Искам да ви помоля да се помолите за оздравяването на дядо ми, който в момента е в болница в доста лошо състояние. Тези, които не сте вярващи, ви моля за малко подкрепа и човещина. Наистина е много важно! Дядо ми се казва Илия. Благодаря ви!
Благословен да е и супер бързо да се възстанови!  Praynig Praynig Praynig Hug

# 500
Петенце  Praynig Hug Hug

# 501
Много, много ви благодаря! Вдъхвате ми много надежда!

# 502
# 503
  • София
Присъединявам се с гореща молитва за бързо оздравяване!

# 504

Благодаря ви, Аризона и Луна! Толкова съм благодарна на всички ви, вие сте прекрасни хора със силна мисъл и воля, на които наистина може да се разчита. Вярвам, че подкрепата ви допринася много и дано има нужния ефект.

# 505
  • нейде там, където ....

Има тема Поискай енергийна подкрепа , пиши и там, макар че отдавна не е имало активност.

# 506

Има тема Поискай енергийна подкрепа , пиши и там, макар че отдавна не е имало активност.

Благодаря, знаех че има такава, но не и как да я намеря (не помнех заглавието). Ще пиша и там, благодаря отново.

# 507
  • Бургас
 Praynig

# 508
  • на Мелмак
И от мен  Hug

# 509
И от мен  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт