Подсъзнанието може всичко/66 Линкове за всички техники има на 1 стр.

• 105 505
  • 781
  •   1
Отговори
# 510
..

Последна редакция: сб, 28 яну 2017, 10:25 от Петенце Цветенце

# 511
  • София
Патенце , може да използваш настъпващото Новолуние:
 28 януари в 02:07 часа е Новолуние във Водолей
КАКВО ДА СИ ПОЖЕЛАЕМ, КОГАТО НОВОЛУНИЕТО Е ВЪВ ВОДОЛЕЙ?

- ВЗЕМАНЕ НА ОРИГИНАЛНИ РЕШЕНИЯ
- НОВАТОРСКИ ИДЕИ
- НОВИ ТЕНДЕНЦИИ И НЕОБИКНОВЕНИ ПОДХОДИ
- ПРИЯТЕЛИ, ГРУПИ, СЪЗДАВАНЕ НА КОНТАКТИ, ОТВОРЕНИ ДРУЖЕЛЮБНИ ПОДХОДИ
- ДАВАНЕ И ПОЛУЧАВАНЕ НА ПЛАТОНИЧНА ЛЮБОВ- ИЗБЯГВАНЕ НА КРАЙНА НЕАНГАЖИРАНОСТ
- СЛЕДВАНЕ НА ДУШЕВНИТЕ ЖЕЛАНИЯ
- СВОБОДА
- ОБНОВЯВАЩИ ПРЕЖИВЯВАНИЯ
- ВИСОКА ИНТЕЛИГЕНТНОСТ
- ЕКСЦЕНТРИЧНОСТ
- РАЗБИРАНЕ НА МЕХАНИЗМА ЗА ДЕЙСТВИЕ НА НЕЩАТА
- ДАЛЕЧНИ ЦЕЛИ
- ВИСОКИ ТЕХНОЛОГИИ
- ХУМАНИТАРНИ ПОДХОДИ
- РАЗКРИТИЯ
- ХУМОР
- ИЗНЕНАДИ
- ВИЖДАНЕ НА БЪДЕЩЕТО, ГАДАТЕЛСКИ МЕТОДИ – АСТРОЛОГИЯ, НУМЕРОЛОГИЯ, ТАРО, И-ДЗИН
СЛЕД НОВОЛУНИЕ МОЖЕТЕ ДА ЗАПОЧНЕТЕ И НОВО ЛЕЧЕНИЕ. ВОДОЛЕЙ УПРАВЛЯВА СЛЕДНИТЕ ЧАСТИ НА ТЯЛОТО, ФИЗИОЛОГИЧНИ ПРОЦЕСИ И ЗАБОЛЯВАНИЯ:
- ГЛЕЗЕНИ, ПРАСЦИ
- ЦИРКУЛАЦИЯТА НА КРЪВТА
- СХВАЩАНИЯ И СПАЗМИ
- РАЗШИРЕНИ ВЕНИ

от тук:https://www.edna.bg/horoskopi/novolunieto-e-vyv-vodolej-dnes-naj-sykrovenite-ni-zhelaniia-se-sbydvat-4646853

Последна редакция: пт, 27 яну 2017, 21:27 от Luna_Luna

# 512

Искам само да кажа, че дядо ми е починал снощи. Благодаря на всички, които се помолиха за него или помогнаха по друг начин. Остава ми само да се надявам, че е на по-хубаво място и там му е по-добре.

# 513
  • на брега
Петенце Цветенце,
Мир на праха му.

# 514
Петенце Цветенце,
Мир на праха му.

Благодаря.

# 515
Изпаднала съм в някаква дупка.От нерви ми трептят очите,чета за суеверията и си мисля сеаг ,че ще ми се случи нещо лошо. Cry Постоянно ми е напрегнато ,не мога адекватно да мисля вече.Как се справяте с това?

# 516
Изпаднала съм в някаква дупка.От нерви ми трептят очите,чета за суеверията и си мисля сеаг ,че ще ми се случи нещо лошо. Cry Постоянно ми е напрегнато ,не мога адекватно да мисля вече.Как се справяте с това?

Не чети за суеверия и не се вкарвай сама във филми. Чети и мисли за хубави неща, пробвай някое дихателно упражнение, намери си приятно хоби, спортувай, излизай, купи си нещо красиво за дома и за себе си и т.н.

# 517

Аз бях така със суеверието, че като се върнеш да вземеш нещо забравено и не ти върви. Даже се въртях по три пъти, за да не се изпълни Blush. Но постепенно преодолях този момент и да, вече не вярвам в суеверия. А ако ми се случи нещо "лошо", гледам да си казвам я виж колко много научих от тази ситуация и всъщност, много често си е точно така Peace

# 518
И на мен ми се е случвало да ми трептят продължително време очите. По друг повод ходих на невролог и споделих. Той ме посъветва да попия магнезий, което и направих и трептенето спря. Доколкото си спомням пих и милгама.
Може да пробваш, ако нямаш противопоказания.

Последна редакция: нд, 29 яну 2017, 19:31 от vili_ili_eva

# 519
И аз като съм се връщала от пътя съм се въртяла в  кръг,изсипвала съм сол през рамото си,избягвала съм черни котки и съм изпадала в ужас ,ако ми пресекат пътя.ВЪпроса е ,че имам проблеми с очите.Много ме боли главата,очите..Ходих на очен лекар /при двама/ казаха ,че не виждат притеснения за болката и ми изписаха изкуствени сълзи.Ама аз като си вкарам филма... Sad Ама май ще трябва да пия малко магнезий,все ми изтръпват и ръцете,краката,напрегнато ми е...Аз пия и лека форма на антидепресанти.И уж искахме да ги спираме ,тръгнах да ги намалям ,ама май няма да ми се получи.

# 520
Петенце Цветенце,
Моите най-искрени съболезнования за дядо ти!
Да почива в мир и да се наслажвава дано на другия милион пъти по-добър свят!  Praynig Praynig Praynig

# 521
  • София
Шушулина, какво работиш, обстановка (компютри, светлина)? Може да е това. Ако си на антидепресанти (какво значи лека форма?), явно има и нерви и е и психосоматично. А най-вероятно е и двете. Не четете тъпи суеверия, защо ги четете?
Темата се казва "Подсъзнанието може всичко" и то наистина го може. Може да ти прецака живота и да те вкара в депресия, паник и болести, ама може и да те излекува.
Заради социалната среда обикновено първото се случва без видимо да сме положили усилия (макар че сме с всичките си мрачни мисли), докато второто изисква екстра усилие и целенасоченост. Така че се насочи към четива в тази посока.
И още нещо - и обсъждано, и писано и четено, и от личния ми опит - не става от раз. След моя най-дълбок спад се извлачвах за косата 2-3 години. И до днес продължавам да имам нагоре и надолу, просто щото не станах тогава будистки монах. Постоянни усилия, понякога много трудни, но пък си струват. Причините са първо, че цял живот всичко около теб те учи на негативизъм и си трябват години на "отучване", второ, че средата си е среда и тя продължава да влияе. Не се предавай. Heart Eyes

# 522
  • на острова на мечтите
Петенце  Praynig Hug
Виж,за магнезий и аз ще взема да си закупя и аз. Изтръпват ми крайниците,парят ми очите (слагам изкуствени сълзи,но ефектът не е траен),имам болки по цялото тяло и най-странното е,че ме боли всичко,когато си легна newsm78 Crossing ArmsУж трябва да си почивам,а то.... Thinking
И на мен ми минаха всички суеверни  вярвания. В петък 13_ти ми се случиха невероятно добри неща  Simple Smile

# 523
Петенце Цветенце,
Моите най-искрени съболезнования за дядо ти!
Да почива в мир и да се наслажвава дано на другия милион пъти по-добър свят!  Praynig Praynig Praynig

Благодаря, силно се надявам и се моля да е така. Той заслужава най-хубавото място там горе.
danilu, благодаря, и на теб.
hintt, благодаря ти за подкрепата. Всичко най-добро и на теб и имам предвид съветите ти (не мога да си вляза в профила, за да ти отговоря, извинявам се).

Последна редакция: пн, 30 яну 2017, 12:47 от Петенце Цветенце

# 524
 Благодаря,момичета  bouquet Знам,че всичко е заложено в главата ми.Пия Золофт вече 4-5г.И уж тръгнахме да го намаляме,ама....май няма да ми се получи.
Знам ,че суеверието е грях,ама като си набиеш филма в гглавата.
В момента не работя ,свърши ми майчинството и ме съкратиха... Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт