Подсъзнанието може всичко/66 Линкове за всички техники има на 1 стр.

• 105 440
  • 781
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
Наистина се препоръчва да се пишат 10 желания newsm78 Не знам защо. Имаше и обяснение в един линк,но не помня мотивацията.
Аз пъхвам листа в някоя книга в библиотеката и съответно забравям. Някой от тези "заявки" ги откривам след година. Често са се сбъднали половината от тях  Laughing
Аз желания съм писала само веднъж, преди близо 7 години. Написах 21, тогава по толкова беше "модерно" да се пише.  Laughing После го забравих този лист, а наскоро го открих в една книга и осъзнах, че всичко се е сбъднало, под една или друга форма.
Ах, че хубаво  Heart Eyes

# 631
  • на острова на мечтите
Кафе с канела  Hug Когато открия тези листове оставам много изненадана колко магически всичко,което съм поискала се е реализирало Peace
Пратете ми малко енергия за моято котанка  Praynig

# 632
Кафе с канела  Hug Когато открия тези листове оставам много изненадана колко магически всичко,което съм поискала се е реализирало Peace

Изпращам положителна енергия и любов на твоята котанка. Нека  оздравее и бъде жизнена и весела! (Много обичам котки, то изобщо не личи де.)

# 633
  • Варна
Обичам котанки.
Дано се оправи  Hug

# 634
  • Бургас
Дано се оправи котанката  Praynig  И аз много ги харесвам.

# 635
И от мен за котанката    Hug
Мисля,че в една от книгите на Д.Върчу имаше утвърждение за дом.любимци.Май беше Лечение с ангелите  Simple Smile

# 636
много положителна енергия за котанка. И аз обичам и си имам една  Heart Eyes

# 637
Аз нямам котка, но наскоро 4етох Пиле6ка супа за лЮбители на котки и много ме развълнува, нау4их много нови не6та за котките.

Дани Hug

# 638
  • София
И от мен много положителна енергия
 Hug

# 639
Аз нямам котка, но наскоро 4етох Пиле6ка супа за лЮбители на котки и много ме развълнува, нау4их много нови не6та за котките.

Дани Hug

Как точно се казва книгата, Галче? Нищо не намерих в Гугъл.

# 640
  • Sofia

Дани Hug

Как точно се казва книгата, Галче? Нищо не намерих в Гугъл.

Галче, и аз се интересувам от книгата!  Peace Hug bouquet

# 641
И от мен положителна енергия за котанка  Hug

# 642
  • Пловдив
Може би е тази, но е на английски:
http://www.barnesandnoble.com/w/chicken-soup-for-the-soul-amy-newmark/1119440628

# 643

Благодаря. По всяка вероятност е тази, заглавието е едно към едно. Сега разбирам защо на български излизат рецепти за домашна котешка храна.  Mr. Green

# 644
24.Молитва за излекуване на животно - любимец
Скъпи Господи.
Аз моля Теб, Архангел Рафаил и лекуващите ангели да обградите моето животно с вашата лекуваща енергия на любов. Моля, помогнете на моето животно и на мен, да чувстваме мир, така че да си осигурим излекуването. Моля, изпрати ни едно чудо, като знаем, че всяко нещо вече е излекувано в Твоите очи. Аз моля, Ти да ми помогнеш да имам вяра и доверие, така че да мога да изживея Твоята любов в моя любимец, и в мен самата, точно сега. Благодаря.

25.Молитва за загубено животно (куче, котка)
Най-скъпи Господи.
Аз, зная, че никои и нищо не може да бъде завинаги загубено, тъй като Ти си Вездесъщ и можеш да виждаш всичко и всеки. Аз потвърждавам, че нищо не е загубено в очите на Бога. Аз моля щото Ти, Архангел Михаил, Архангел Рафаил, ангелите на природата и моите ангели пазители, да ми помогнете да се събера с моето (куче, котка) точно сега. Аз призовавам ангелите пазители на моя любимец, да изпратят сигнал, така че, аз да мога да намеря моят любимец. И сега аз съм си спокоен, знаейки че Бог, ангелите и моето висше аз вече са се свързали с моя любимец. Благодаря Ти!

Общи условия

Активация на акаунт