Подсъзнанието може всичко/66 Линкове за всички техники има на 1 стр.

• 105 288
  • 781
  •   1
Отговори
# 750
  • на Мелмак
Аз не деля на материално и нематериално.
Дарявам пари и дрехи , помагам на възрастни хора напр. да пресекат улицата  Peace
Изсипвали са ми се толкова благодарности ,че чак ми е ставало неудобно.
Това, което за теб е нищо , за друг е огромно.
Не виждам чуденето, аз напр. не се чудя Peace

# 751
Благодаря за съветите относно финансовите блокажи. Ще поработя над това.

Когато аз четох Вълшебството, бях написала чек за 2000 и го нарекох за кухня.
Нашите ми помогнаха да имам кухня, която не знам на колко се оценя. Предполагам, че може да е толкова, защото всичко е скъпо. Тогава нещата ми се наредиха някак. Heart Eyes

Някои от желанията ми обаче са на една ръка разстояние. Смятам, че има още причини за блокажи.
Благодарение на вас, вярвам, че ще намеря правилния път.

Аз често помагам на някой в нужда в ежедневието ми. Смятам, че по този начин привличам и обратното.
Странното при мен е, че не е от хората към които изпращам помощ. Идва от други.
Понякога дребните неща обръщат цели животи.
В моя пазя много мили жестове, понякога и от непознати.
За всички  bouquet

# 752
Как пишете тези ''Вълшебни чекове'' ? newsm78 Какво пишете - Искам еди колко си за еди какво си или ?

# 753
  • Варна
Аз изпращам DMS смс - и,ако чуя зов за помощ.
Много често изпращам такива смс - и за храм, който се строи от дълги години близо до нас.
От скоро започнах да давам пари на просяци на улицата, които са с ампутирани крака.
Днес пред лабораторията имаше дълга опашка. Дойде жена с мъжа си и помоли да минат, защото мъжа й не е добре. Никой не се съгласи.
Аз бях наред и ги пуснах пред мен. Всички от опашката се разбучаха от недоволство, а то беше очебийно, че мъжът наистина е болен и не се чувства добре. И двамата съпрузи ми благодариха няколко пъти.
Опитвам се по такъв начин да благодаря и да давам от себе си.

# 754
Аз не деля на материално и нематериално.
Дарявам пари и дрехи , помагам на възрастни хора напр. да пресекат улицата  Peace
Изсипвали са ми се толкова благодарности ,че чак ми е ставало неудобно.
Това, което за теб е нищо , за друг е огромно.
Не виждам чуденето, аз напр. не се чудя Peace

Благодаря ти за отговора. Нямам предвид, че трябва да се дели. Значи би трябвало е достатъчно, че помагам на когото мога с каквото мога и не е нужно да се старая да измисля какво да дам отделно за всяко нещо, което ще поискам. Аз поначало смятам, че човечността и отзивчивостта се подразбират. Неща като горните примери ги правя, без да се замислям и да очаквам нещо да ми се върне.

Последна редакция: вт, 11 апр 2017, 13:19 от Петенце Цветенце

# 755
без да се замислям и да очаквам нещо да ми се върне.

аз мисля, че точно това е най-важното, да не очакваш нищо в замяна Hug

# 756
  • на Мелмак

Абсолютно Hug

# 757

Впоследствие, изучавайки законите на привличането, разбрах че там бил ключът. Simple Smile Преди го правех несъзнателно, а сега когато знам какво трябва да се прави, ми е малко странно. Като стоножката, която си тичала свободно, докато не я запитали как точно си движи краката - тя се замислила и не можала да направи нито крачка. Споделям това сравнение, защото понякога се чудя дали от много акъл и мислене повече не си вредим.

# 758
Аз пак ще си повторя въпроса ?Как пишете тези чекове - надписвате ги чек за еди какво си и сумата ли ?

# 759
Аз пак ще си повторя въпроса ?Как пишете тези чекове - надписвате ги чек за еди какво си и сумата ли ?
Ето чек:

http://k1tbfzr5bv4catkk35y5rozn.wpengine.netdna-cdn.com/wp-conte … agic-check-bg.pdf

# 760
Здравейте, може ли да ми помогнете малко?
Дали има някаква мантра, (подобно на Пеликана) за здраве, благополучие, хармония-  нещо в тази насока...

# 761
Ето чек:

http://k1tbfzr5bv4catkk35y5rozn.wpengine.netdna-cdn.com/wp-conte … agic-check-bg.pdf
Много благодаря  bouquet bouquet
А дали ще има ефект,ако ръчно си го направя с химикал ,понеже нямам принтер и ще изглеждам глупаво да отида някъде да си го разпечатам ? newsm78 Laughing

# 762
Точно това се чудех и аз - дали не може да се нарисува, защото ще е неудобно да отида да го принтирам. Благодаря на milanda, много добре е направен!

# 763
Много моля, който може да пусне нова тема  Praynig
Светли празници на всички  bouquet

# 764
Много моля, който може да пусне нова тема  Praynig
Светли празници на всички  bouquet

Светли празници на всички християни и от мен!

Общи условия

Активация на акаунт