Подсъзнанието може всичко/66 Линкове за всички техники има на 1 стр.

• 105 287
  • 781
  •   1
Отговори
# 765
Светли празници и от мен! ⚘

# 766
  • София
Аз пак ще си повторя въпроса ?Как пишете тези чекове - надписвате ги чек за еди какво си и сумата ли ?
Ето чек:

http://k1tbfzr5bv4catkk35y5rozn.wpengine.netdna-cdn.com/wp-conte … agic-check-bg.pdf
Много благодаря  bouquet bouquet
А дали ще има ефект,ако ръчно си го направя с химикал ,понеже нямам принтер и ще изглеждам глупаво да отида някъде да си го разпечатам ? newsm78 Laughing

Аз започнах с книгата Вълшебство, имаше ритуали които се правеха, и да това е чека. Успех  ви желая

Светли празници и от мен

# 767
Здравейте от мен. Гледам че  Сенко се изявява и тук и запалва хората със окултни практики водещи до ада. Ще кажа от личен опит, не търсете, не говорете, не привуквайте духове на починали, ще дойдат зли духове или демони. Имам личен опит една приятелка беше като обладана. Водихме я в църквата и Бог, слава на Исус и помогна. Никакви гадаения, нагии, заклинания не правете ако ви е мила душата!

# 768
И тука ще ти го кажа - обладаване не става току-така особено ако се спазват правилата и се правят защитите.
Може би ще кажеш какво и как е призовавала приятелката ти за да се стигне до обладавне и какво са и чели в Църквата за да я изчистят.
Монетата има винаги 2 страни - духовете могат както много да помогнат, така и да навредят, но това също зависи и от отношението на този, който ги призовава. Колкото до Демоните и Ангелите - ако се поразтърсиш повечко отколкото Църквата обикновенно оставя "обсебените" от нея да направят, МОЖЕ БИ ще достигнеш до информацията че са извънземни раси, в пъти по-напред в нещата от хората и съответно можещи в пъти по-добре да влияят на случките и събитията. И там пак опират нещата до прословутата магическа намеса, само че на нива в пъти по високи от тези, които ние можем да постигнем сами.
И ако искаш да получиш някаква представа какво всъщност представлява в действителност Ада, а не това, което Църквата набива в главите - гледай филма "Наш Дом" по книгата на Чико Ксавиер. Нещата там са отразени далеч по точно и истински отколкото в пренаписваната нз колко пъти Библия в която също за твое сведение има огромен брой магически ритуали и инвокации, вкл. и проклятия, които съвсем оборват твърденията на Църквата че не се занимава с подобен род дейности Wink.

# 769
SenkoTron, според теб каква е енергетиката на някои от празниците, по-специално Цветница? Моята тази година мина леко странно и затова се питам за знаци ли става въпрос, или си самовнушавам разни неща...
Благодаря ти предварително.

# 770
Кога този месец се пишат желания Peace  bouquet

# 771
на 26.04 в 15:17 е новолунието в телец

# 772
  • някъде
Записвам се при вас, момичета Hug , но като гледам колко информация има на първа страница, не знам кога ще успея да прочета.  Simple Smile

# 773
  • София
Ма верно трябва да се смени заглавието на темата на нещо от сорта на "Искаш да мрънкаш? Добре дошъл!"

Човек (аз, а вероятно и всички) влиза тук, за да си повдигне вибрациите. И какво среща? Не просто някой имал кофти момент, ами и отговори "трудно е да си позитивен, когато не са ти наред нещата". Ми да, трудно е, и като го насипеш във форума та да им свалиш настроението и на останалите еди колко си потребители, дето те четат, по-лесно ли става?

В тази тема съм от много години - отчасти пасивно, отчасти активно. Но такова трайно оплаквачество не е имало и съсипва всичко. За еднократните активизации по новолуние, все едно е панацея, не говоря дори...

То не са още ритуали и мантри и леене на куршуми. Не разбирате ли, че всичко е в главите? И в баланса. Да, има кофти моменти - енергийно вампирствайки без да променяте полюса единствено усилвате нещастията си.

Извинявам се за избухването, ама тук се наблюдава надъхване в посока депрес. Няма пълно щастие, но вземете прочетете нещо позитивно и използвайте мъдростта му, половината фалшиви проблеми ще се оправят.

Благодаря, Обичам, Съжалявам, Простете ми... искрено се надявам горното да го разбере някой поне.

# 774
  • Кьолн
Аз се чувсвам прекрасно когато помагам,независимо как.Сякаш душата ми лети.Не мога да го опиша с думи.
Веднъж се разхождах с дъщеричката ми и тя ми казва,че видяла човек просещ и да дам стотинки.Дадох и да пусне в чашката и я похвалих.А тя ми разказва,че в училище учителката им ги учела на това.И им говорела ,че трябва да се помага на хора в нужда! Мислено благослових тази учителка! Не само у дома и в училище трябва да се учат децата на добродетели!
Желая ви една спокойна вечер!

# 775
Аз се чувсвам прекрасно когато помагам,независимо как.Сякаш душата ми лети.Не мога да го опиша с думи.

И аз точно така се чувствам Heart Eyes Сякаш това ми е съдба. Сигурно звучи налудничево, но поискам ли нещо за себе си, дори и да намирам пред себе си логична обосновка, после животът в пъти ми го взема.
Помисля ли го, получа ли знак, не бива да го подминавам е изводът за мен Peace
Например, понякога нося 2 ябълки в чантата си, едната ми е за закуска, другата е, ако видя някой просещ на улицата. Всеки ден виждам, но някой път си казвам, бързам или нещо друго Blush и не се спирам и после ме гризе съвестта. В Библията пише, ако си направил оброк, трябва да го спазиш, ако не си направил оброк, не си длъжен. Т.е. ако съм взела ябълката с цел да я дам на човека на улицата, това трябва да направя; ако не съм имала такава мисъл, тогава е ок да не я дам. Не знам дали стана ясно Rolling Eyes
А понякога си мисля, ето сега ако намеря някоя монета, ще я дам на просещия. И в следващия момент виждам монета на земята Crazy

Вие какво мислите за това?

# 776
  • София
С просещите конкретно ми е мъчен въпросът, защото знаете кой обикновено прибира "печалбата" и тази мисъл ме отвращава, а трудно познавам кой е "истински". Имам и такива истории, впрочем една е точно с дъщеря ми: седяхме на една пицария и тя щапурка наоколо, заигра се с една малцинствена кака, но понеже ми беше под око, я оставих. После въпросната девойка дойде, обясни ми, че й е отчупила част от геврека си, но да не се притеснявам, защото не го е пипала с ръце, а с найлона на пликчето. Падна ми ченето - момичето проси, но си чупи от геврека за мойта лигла. Подарих й една пица и пари. Но рядко се случва.

Преди много време тук четох едно нещо, не знам има ли го в линковете на първа страница - посяването на монети. Години вече го правя и има моменти, в които много очевидно работи. Накратко - просто пускам монета на улицата и пожелавам който си я намери да му е късмет и да му провърви в каквото в момента му е на главата. Обикновено го правя с жълтурите, но и бели стотинки съм "пускала на мисия" Simple Smile Най-забавно е като има някой с мен - Ей, изпусна си стотинките. - Чш, върви напред и не пипай. Simple Smile
Винаги ми е после яко усещането като си представя как някой вижда монетката и си казва: "Я, късметче, днес сигурно ще ми е хубав денят"  Heart Eyes Blush

# 777
посяването на монети. Години вече го правя и има моменти, в които много очевидно работи. Накратко - просто пускам монета на улицата и пожелавам който си я намери да му е късмет и да му провърви в каквото в момента му е на главата. Обикновено го правя с жълтурите, но и бели стотинки съм "пускала на мисия" Simple Smile Най-забавно е като има някой с мен - Ей, изпусна си стотинките. - Чш, върви напред и не пипай. Simple Smile
Винаги ми е после яко усещането като си представя как някой вижда монетката и си казва: "Я, късметче, днес сигурно ще ми е хубав денят"  Heart Eyes Blush

чудесно Hug още утре ще се опитам да посея Flutter

за просяците, аз не мисля защо просят и дали са истински, има кой да ги съди Peace аз просто правя добро, просто защото мога или поне се опитвам Crazy

# 778
  • на Мелмак
Здравейте,
Аз не давам на просяци, но пък ходим с ММ и децата до нови хан, при отец Иван да даряваме дрехи и каквото друго имаме.
Сега мисля да купим храна и да занесем.
Хубав ден на всички  Hug

# 779
Моля някой да пусне нова тема.

Общи условия

Активация на акаунт