Искам да кажа ... (86)

• 68 368
  • 749
  •   1
Отговори
# 315
  • Ямбол
Каква е тази оценка? В първи клас нямат оценки.

# 316
Май имат една оценка накрая в свидетелството.

Не искам лятото да свършва. Днес вали, цял следобед у нас децата подивяха. Не мога да си представя как ще е цяла есен и зима  ooooh!

# 317
  • Варна
Да си кажа, че съм пишман фейсбучка.
Класната на дивакинята ми изпратила
съобщение преди 2 месеца почти, че ще
участват няколко деца от класа в Общински
проект за 2 седмици. Аз днес го открих, като
рикуест и изпаднах в паника и смут. Срам не
срам обадих се на класната и от утре се включва.

Похвалвам се с фитнес карта за без пари, Спортпас
се казва. Шефа издействал за служители, та ето
причина да вляза във форма различна от кръгла преди
сватбите. За да ми е гадно, че отпуснах края с храненето
започнах  режим  от днес - 2 седмици 1ва фаза на Аткинс,
трябва да изтикам, че да ми минат мераците за сладко.
Няма вече наздраве, ревящо емоджи.

# 318
Лиле, имат една оценка в удостоверението/свидетелството за завършване на първи клас.
Евил, честита карта. Аз от вчера след обяд не съм яла. Иде ми да си постеля довечера и да си легна в хладилника. Хем да ми е хладно, хем да се наям на тъмно! Mr. Green

# 319
EлиТ, честит рожден ден и от мен! Само здраве и веселие да е покрай теб bouquet И 4-ката не е толкова страшна, като ми честитеше моя приятелка тази година рождения ми ден, ми каза: Ееее, че какво ти е на възрастта, млада си-21 евро  Joy Че то си е точно така  Wink

Уф, аз за съсловието не искам да злословя, но като знам какви колежки имам ooooh!

# 320
Кажете и на мен някой режим за бързо сваляне,около 5 кг ми трябвят за към 2 седмици!!! Моля, моля!! Заминавам на яхтата на 2.09 и пак ще съм като китче! Нещо с повече месо (не обичам месо и дълго време не ядях, може би години, но от него не се подувам и не ми става зле, така че искам не искам ям пържоли, салати..)
В София валешв, трещеше.. Бяхме в едно много приятно заведение, пих малко вино и сега се наказвам с листовките.

# 321
  • Euskal Herria
Екатерина, във всяко стадо си има мърша - както навсякъде. Така че има и свестни, и калпави. Затова се въздържам да коментирам.

Захир, не се тормози с тия 5 кила. Много си си добре. Приготви багажа за яхтата и ще чакаме снимки от там.

# 322
Яна, разбира се, че е така.За жалост става въпрос за психиката на децата  Tired

Захир, аз лично не знам режим, с който да се свалят 5 кила за 2 седмици.Наблегни на салатите, риба, месо, ограничаваш тестото и сладкишите, повече движение и вода.Ще смъкнеш със сигурност, ти си млада, предполагам метаболизма ти работи добре.
Аз се уплаших нещо и спрях режима си за сега

# 323
Ако ограничи храненето,  организмът ще започне да се презапасява. Каквото хапне,  ще и се трупа.  За две седмици,  дори и при добър метаболизъм,  няма как да се получи. Нали по женски ще е почивката, джарай си, така. Да не ти пука.

# 324
Кате, казвай какъв режим си правила и какви страхове имаш, че и аз искам да влизам във норма. Срам, не срам на сватбата в неделя ще съм си пълничка. Искам -5 кг. и аз, ама "лаком г@з глава затрива"!

# 325
За две седмици няма да се получи, казах го и аз.Но ако намали калориите може да има ефект някакъв.

Оф, Маре, имам режим на Румяна Илиева, по мой вкус е, 14 менюта с по 4 хранения.Свалих доста миналата година, но предвид възрастта ми Laughing много негативно ми се отрази на кожата на лицето.Сбръчках се и всички ми казваха, че приличам на болна, мъж ми все мрънкаше, че съм много кльощава и т.н. Но преди 2 седмици почина свекърва ми, отиде си буквално за 2 месеца от рак на дебелото черво, това направо ме разтърси и спрях с всякакви режими и гладуване.Сега си хапвам, пийвам и се окръглям лека полека  Crazy

Последна редакция: вт, 23 авг 2016, 11:37 от Ekatеrina

# 326
И моя приятелка отслабна много с режима на Румяна Илиева Peace Хубавото е, че от нея освен хранителен режим имаш и упражнения и резултатът е траен. Аз съм много непостоянна със спорта, отделно ако реша, че почвам да ограничавам храната, става точно обратното- само за ядене мисля:) Като прочетох Евил се сетих за тази картинка Laughing
Скрит текст:

# 327
  • Варна
Осмичка , много готино ще си го лепна на хладилника  Laughing

EлиТ, честит рожден ден на патерица  bouquet
Жива и здрава да си!

След четворката, ще сложа и тройка след 10на дни.
ами... не ми е драма, по се вълнувах от навършването
на 30 години.

# 328
Добро утро!

Тук от снощи вали и трещи. Доволна съм, че най-накрая разхлади малко.
Зорът при мен продължава, не само служебно. Стиснете по един палец днес, моля.

Хубав ден ви пожелавам!

# 329
  • Ямбол
Добро утро.
Тук няма и помен от дъжд, даже е слънчево още рано-рано.
Снощи някакво малко дете плака доста. Направо я съжалих майка му, не можеше да го успокои дълго време.

Алечка, стискам, дано всичко се нареди спокойно.

Общи условия

Активация на акаунт