Искам да кажа ... (86)

• 68 321
  • 749
  •   1
Отговори
# 405
  • В Космоса
Изкарахме доста прилично в Твърдица, а хлапетата скъсаха синджира. Надухме басейна и падна голямо плацикане.

Моят мъж може и обича да готви, даже готви повече от мен. Аз не, че не мога и не обичам, но съм много пипкава и бавничко става (но пък много вкусно  Simple Smile), та често той предпочита да сготви сам набързо. Mr. Green Но си почиства веднъж на високосна година. Tired

# 406
Преди 10 минути ММ ми се обади да ме пита искаме ли утре да идем на море за 4 дена.  Още преди да свършим разговора малката беше намятала бански, очила и кофички в плажната чанта.

И ние внезапно взехме това решение, вече стъкмих багажа Mr. Green

# 407
Захир, споко - аз съм от лошите майки. Гладен и жаден редовно го оставям..)

# 408
  • Euskal Herria
Пфуу, писали, писали... човек да не поскитори. И след малко пак изчезваме, де. Нали е фиеста.
Да се отчета и аз - всички всичко могат у нас - от- до. Гладене, чистене, готвене, пране, ремонти - няма мъжка, няма женска работа.
Моят мъж обича да се вихри в кухнята, така че редовно му предоставям терена. Единственият проблем е порцията. Готви не за двама, а буквално за един ресторант.  Grinning

Днес в супера ми стана много приятно. Влязох само за хляб, взех и се наредих на касата. Имаше опашка. Пред мен - една много възрастна дама с пълна количка. Когато ме видя, ме пусна преди нея, въпреки възраженията ми - "Минавай, ти си само с две франзели". И се получи верижна реакция - всеки, зад когото се нареждах, като видеше, че съм само с такава покупка, направо ме побутваше преди него. Не е нещо кой знае какво, но все пак...

# 409
Синковците сме ги научили, да бяха научили и щерките,  някои мами #Crazy

# 410
Ти май си свекърва, познах ли Mr. Green

# 411
  • Пловдив
Аре бе, какво се хвалите коя е по-лоша майка??? Аз съм най-лоша. Петгодишния съм подпукала да се оправя сам!

# 412
Да се грижиш и да обичаш, че и да глезиш понякога, не означава, че създаваш несамостоятелни хора. Несамостоятелни стават, когато ги спираш във всичко и им порязваш вярата в собствените сили, при това редовно. Сигурна съм, че има жени, които целенасочено правят децата си зависими, но това не става с мили жестове на обич, какъвто е да дадеш храна. Точно обратното е, колкото и да изглежда нелогично на пръв прочит.

# 413
  • Sofia
ММ не може да готви гозби,но салата,барем спретва.Сервира и отсвервира,както и чиниите мие понякога,че миялната я ползваме рядко.
Чинии мия без проблем, както и гладя  Peace.Дори ми е приятно-пускам си нещо за гледане, наливам ароматен препарат в ютията,вземам си кафенцето и действам  Whistling.Обичам да ми мирише на гладенко.
Пъна се да създам един  интернет сайт,ама ми е зор  Crossing Arms.Помагам и на синковеца да продаде една конзола,че си е заплюл друга  Mr. Green.Въобще кипи усилена дейност у нас, докато гледаме мачЪТ.
Напоследък редовно отстъпвам ред  в магазина на хора с един-два продукта  Peace.Много приятно се изненадват.И аз доволна-че си подреждам спокойно по видове продуктите на лентата  Whistling,и те-че са минали по-бързо,и касиерката-че не ме чака да се натуткам  Blush.

# 414
Ти май си свекърва, познах ли Mr. Green
Да не прехвърляме свекървенската тук. Влетях там веднъж,  и пишман станах. Минах през Моло днес, купих си бял бански. Харесах си пухенка,  и пет парфюма. Никаквецът ми бачка на морето,  супер ми е добре.;

# 415
Антигона, да не си пак на мач, в Чехия този път  Wink

# 416
  • Ямбол
Ох, причиних си преживяването гондола. Малката много обича, та и аз да не я оставям сама, се направих на яка майка. Още ми е объркан коремът.

# 417
Преди 10 минути ММ ми се обади да ме пита искаме ли утре да идем на море за 4 дена.  Още преди да свършим разговора малката беше намятала бански, очила и кофички в плажната чанта.

И ние внезапно взехме това решение, вече стъкмих багажа Mr. Green

Сгласих багажа, и даже си изтеглих десетина книги. Миналата година в четеца имах непрочетени само книги на Зола, след третата ми идваше да се удавя.
Майка на съученик на дъщеря ми ми разказваше, че в събота и неделя сутрин носела закуска в леглото, и гърне, да пишка и да не се стиска детето, докато гледа телевизия. Че да си първокласник е много изморително.

# 418
Свалих си "Викинги", похвалиха ми го.
Добре започва. Peace

# 419
Стига сте ме плашили бе, кви зетьове ще ми донесат моите блондинки  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт