SUPERNATURAL: A Tale of Two Brothers

• 43 816
  • 738
  •   1
Отговори
# 15
  • В две мънички очи...
На мен ми хареса частта с митологията и това че не губеха нишката през всичките сезони. Имаше и епизоди, които определено не ми допаднаха, но обожавам вечерите в които не мога да отделя очи от компютъра защото съм си пуснала поредният епизод.

# 16
laseen,
И мен ме дразнят драматизмите, особено ако са чести. Има голяма разлика в атмосферата на първите и по-новите сезони. Беше една такава мрачна, сурова, мъжкарска Heart Eyes ... Случи се нещо драматично и наистина ти скъса сърцето и душата. А сега е с лек диабето-образуващ привкус Laughing . Не си обяснявам защо. За мен правилната формула е "по-малко приказки и повече действие".
Вярно е, че хората се променят с времето, особено нашите герои, преминали през толкова много. Вярно е и, че за екипа е много трудно да вдига летвата все по-високо и по-високо, защото сериалът е жанров и митологията му има все пак някакъв връх, предел. Но пък е необятна Wink . Сигурна съм, че може да се намерят достатъчно линии, които да осигурят интересни сюжети за повече сезони.
Въпреки недостатъците, ако не всеки, то повечето от нас откриват мотив, за да продължат следенето на Supernatural. За мен това е историята на братята Уинчестър. Както казва Angun, истинско разочарование, т.е. окончателно, няма. И във всеки сезон се откриват истински диаманти, които се превръщат в любими епизоди, които мога да гледам емнайсе пъти. Мога да дам примери Wink .

# 17
Започнах да гледам заради Дийн, после историята ме грабна, случаите, взаимоотношенията, Краули, Луци.... Дийн съвсем остана на заден план. Joy Харесвам Джар повече.
От много време мрънкам, че това трябва да е последния сезон, поради това, че искам да гледам момчетата и в други проекти, достатъчно са се наложили на сериалния бизнес не би трябвало да останат без предложения.

# 18
# 19
 rotfImao rotfImbo
Уникална е.

# 20
  • All of time and space, everywhere and anywhere...
Аз какво да кажа?

Запис!  Laughing

# 21
  • София
Запис и благодаря за темата   bouquet

# 22
# 23
Малка порция любими бъзици:

Скрит текст:

Скрит текст:

Дийн танцува:

Скрит текст:

# 24

bishop
Нарочно го прави сичкото тва, нарочно ooooh! ...

# 25
Предполагам мнозинството са го гледали това, но все пак, за непросветените относно великолепието на Джаред. 50 минути чар и прекрасност.

https://www.youtube.com/watch?v=j5SJJqSvysQ

# 26
Mъррр... Помня този панел, с гривата и вентилатора.

Да уважа и другия и да лягам:

Бум!

# 27
  • Gotham City
Включвам се и аз при вас, очевидно не съм прочела всичко, но да се изкажа.
Определено не искам да свършва, има къде къде по-тъпи сериали, които се опитват да ги догонят по сезони и където нищо, ама нищо ново не се случва, върти се една сюжетна линия и това е. Единствено се надявам, в новия сезон да има разнообразие на митични същества, едно време имахме духове, уендига, богове и т.н., а предишния сезон, с нелицеприятната за мен Darkness ми досадиха определено, но пак беше по-добре от сезона с Leviathans. Ще видим какво ще ни поднесат, дано да е добро.

И да питам, (мисля, че и в една стара тема питах, или поне си мислех да попитам), Джаред има ли някаква корекция по лицето, много различен ми се струва, а да е само от дължината на косата, чак ми е странно, едно време, към първи, до втори сезон, направо ми омекваха колената от него, ама сега...не толкова, виж Кас е друг въпрос Blush

# 28

bishop
Нарочно го прави сичкото тва, нарочно ooooh! ...

baduu bishop

Не съм забелязала Джар да се е променил?
Deadpoool, аз мисля, че е възмъжал и оттам идва промяната, за корекции за пръв път чувам.

# 29
  • Gotham City
Е а Дженсън, защо не се е променил грам  Mr. Green Джаред с всяка година си му личи разликата в годините (егати изречението сглобих), но Дженсън няма мърдане  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт