SUPERNATURAL: A Tale of Two Brothers

• 44 333
  • 738
  •   1
Отговори
# 30
Аз като черна станция ще кажа, че Дженсън ми изглежда "по-дърт" от Джар.

# 31
  • Gotham City
Да де, ама от сезон 1 до сега почти непроменен ми изглежда, Джар все едно е друг човек

И това, съм сигурна, че го знаете (няма как, старо е), но точно описва мнението ми
Скрит текст:

# 32
Джар определено е променен, превърна се в мъж, има голяма разлика от 1 сезон и 12 да речем.
И в Дженсън намирам разлика, но вече не ми действа както преди и не се задълбочавам да го зяпам, за радост на Лисицата.

# 33
Джаред започна като изнежено, височко момченце... и се превърна в някакъв мамут. Пичът е толкова голям, че телевизионните камери не могат да го хванат даже. То затова и екшънът с него изглежда доста дървен. В римейка на Петък 13-ти стоеше много по-добре. Защото и той, и Джейсън (убиецът) са някакви извънгабаритни и е снимано с идеята, че два титана трябва да влизат в кадър. А брат му на Джаред е дори по-огромен. И също толкова красив. Просто са уцелили генетичния джакпот в това семейство.

# 34
Кой е брат му на Джаред? Дай да видим бърже  Mr. Green

# 35
  • Gotham City
В средата
Скрит текст:

На мен лично не ми харесва, като ударен с лопата ми е в лицето

# 36
И на мен не ми харесва.
"Ударен с лопата"  Joy Joy

# 37
И на мен не ми харесва. Може би Джаред го е думнал с лопата  Joy

# 38
Снимката е кофти  Laughing

Яле го:
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/b4/54/ab/b454abdab9853 … feae750e0e7c8.jpg

Не е Джаред, то кой е, но е приличен чиляк.

# 39
И на мен не ми харесва. Може би Джаред го е думнал с лопата  Joy
rotfImao

На втората снимка все едно е съвсем различен човек. Shocked

# 40
  • Gotham City
Айде, айде, всеки муньо изглежда добре с разрошена коса  hahaha
Пак не ми харесва, някаква му е напъната физиономията, а и Джар с това телце от страни

# 41
Емотикона е трепач.
Да, и на мен не ми аресва, ама Джар. Whistling

# 42
Е то Джаред е някакъв разкош там, дето се появява веднъж на поколение. Айде да приберем малко платната. Представете си и двамата да бяха с визията на филмови звезди. Да са оплодили целия щат преди да са навършили 18.

# 43
Мммм, обичам да си говорим за мъже. За хубави мъже. За двама хубави мъже Laughing .
Не мисля, че Джаред има корекции. Просто много се промени през годините и като тяло, и в лице. В първите сезони невръстният вид на Сам беше нарочно търсен, последвалото възмъжаване - също. Тялото му ми харесва всякак: и когато е по-фин, и когато (Джаред) се беше напомпал в пети сезон. Като лице и прическа ми допада може би най-вече от сезон 8 насам. Но не ме разбирайте погрешно - не бих го върнала под никаква форма, в никой стадий на развитие.
При Дийн също има промени, но не чак толкова големи. Прическата му е все къса, с изключение на трите епизода с Demon!Dean. Няколкодневната брада Heart Eyes е неизменна. С времето Дженсън леко отслабна и се стегна повече. Според мен се промениха повече излъчването, мимиките, гласа на Дийн. И него не бих върнала Mr. Green .
А двамата заедно така би ги посрещнала, че да не си тръгнат поне месец. Ма нямааа Tired ....

# 44
  • В две мънички очи...
Може би с годините в снимки се промениха - режими, фитнес и т.н. все пак визията е важна за актьорите.
На мен Джейсън ми е по-голяма слабост - да не чуе Лиса  Embarassed изглежда ми по възмъжал от Джаред.

Общи условия

Активация на акаунт