Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 55

• 75 415
  • 745
  •   1
Отговори
# 150
  • София
може пункция след хистероскопия.
аз щях така да правя, ама ми беше много зле от упойката на хистероскопията и доктора каза че ще пропуснем.
иначе си проследявахме нещата за пункция.

# 151
Леле, Бамбаа, минала си през толкова неща..Аз досега да съм се отказала. Евала за силата на духа!
Какво ти предстои на теб?

# 152
  • София
предстои ми най-трудното, да се свържа по телефона да си запиша час  hahaha hahaha

а сериозно ми предстои да замразя още два ембриона и трансфер и приключваме.

# 153
Айде ще стискам палци! Ох, тия от телефоните много ги омразих и аз. Последният път като звънях ми затваряха телефона таман 3 пъти. Някой ден ще ми избият съчмите и ще им рекна някои хубави думи. Те преценяват кога, те колят, те бесят...Ейй..
Успех, Бамба Hug Hug

# 154
Благодаря ви, момичета! Hug Hug Hug
Успех на всички в предстоящите процедури bouquet bouquet bouquet
Електра, хайде офертирай го ТМ, че цял отбор шаферки се строихме Joy Шега, шега, ама май все трябва да си ги подбутваме мъжете Whistling
Шакира, много хубаво, че ТМ е по-добре и сте били на разходка с колата Hug Хайде от тук нататък още по-хубави новини и още по-щастлива да бъдеш Hug

# 155
  • София
някой успявал ли е да се свърже със записващите час, от петък изслушвам че ще ме записват, започва музиката, спира и прекъсва.  newsm78

# 156
някой успявал ли е да се свърже със записващите час, от петък изслушвам че ще ме записват, започва музиката, спира и прекъсва.  newsm78

Аз имах същия проблем миналия петък и реших, че нарочно ми затварят, защото исках резултати от изследвания, но в събота успях да се свържа.

# 157
  • Sofia
Аз вчера им звънях 3 пъти и 3 часа си записах Simple Smile. Даже от първия сигнал ми вдигнаха.

# 158
  • София
ще взема да звънна от друг телефон, да не са ме вкарали в някой черен списък  Crazy

# 159
ще взема да звънна от друг телефон, да не са ме вкарали в някой черен списък  Crazy
hahaha
И аз същото си помислих и бях решила, че ако не се свържа в събота, ще опитам от телефона на мм.
Буена, мисля те и стискам палци  Hug Praynig

# 160
  • София
hahaha
И аз същото си помислих и бях решила, че ако не се свържа в събота, ще опитам от телефона на мм.
Буена, мисля те и стискам палци  Hug Praynig

Таринка, много ти благодаря, миличка, ма аз вече писах в другата тема за чакането, кръгла 0 ми е резултата, даже не е 0 цяло и нещо Sad Излезе ми много рано резулатата, че ги бях помолила в лабораторията и го изкараха за малко повече от час. Днес ми е 6ти ден, така че ще повторя на 8ми ден, демек сряда, но абсолютно протоколно, нещата са ясни. В другата тема писах, че много се колебая как да продължим, дали да трансферирам последния замразен, нещо, в което не вярвам вече, или директно да направим нова стимулация и да направим свеж трансфер Rolling Eyes В момента съм малко объркана и ми е доста криво, макар и да не съм се разстройвала, някак си очакван беше резултатът.

# 161
И на мен ми предстои трансфер на последен ембрион, в който не вярвам.

# 162
Ох, Буенааааа, така се надявах Cry Не знам какво да кажа, толкова бях сигурна..Hug

Аз имах днес премеждие и се уплаших. Какво да правя не знам. Паднах, докато отивах към работа и направо се пребих. Глезенът ми е подут и ме боли ooooh!
Отделно се чудя с бебока какво става...

Днес е отвратителен ден Cry

# 163
Буена   Confused
Съжалявам, аз бях много сигурна, че ще е +. Повтори го все пак. Незнам какво да ти кажа в такъв момент, няма какво да се каже, за да те утеши  Confused Не го отписвай последния ембрион, знае ли човек, може в него да ти е късмета. Още повече, че връщате по един, не ти е нужен втори за трансфер. Прегръщам те  Hug
Герда, знаеш мнението ми- може точно в последния да се крие щастието  Praynig

# 164
Електра, аз така паднах с надолу главата на кълбо, но на бебока нищо му нямаше.
 Бебоците са разположени в балончета и в много пазещ ги орган.
Няколко дни се пази от резки движения.
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт