Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 55

• 75 409
  • 745
  •   1
Отговори
# 135
  • гр.София
Електра, и ние няма да правим голяма сватба. Ще подпишем скромно, само с няколко гости. Аз не съм привърженичка на шумните сватби и затова досега отлагахме. Когато ММ мо предложи преди време аз хич не исках да се подлагам на това (от малка не обичам панаири Mr. Green), но сега аз бях инициаторката. Казах му, че е време да подпишем и той естествено се съгласи Heart Eyes Така че няма лошо ти да му дадеш начален тласък Hug Hug Hug

# 136
Електра, мога да ти дам идея :  първо избери момент, в който тм се е размекнал и му кажи, че  много си мечтаеш да си неговата госпожа ....и въздъхни тъжно.
 Остави да мине малко време и го попитай как си представя подписването между вас.

# 137
Буена, след вчерашната среща и вълшебното хапче на Електра, мисля че утре ще имаме повод за радост  Hug
Според мен мъжете нямат нужда от леко побутване, а направо от ритник в задника. Аз на мм му казах- или пръстен, или стягай багажа   Mr. Green Голям страх, голямо чудо, а сега му угаждам като на принц  Crossing Arms
Стефа   Heart Eyes
Кимби, хистерото се прави в първите чисти дни от МЦ, при кой док си? А знаеш ли дали ще е офис хистероскопия (т.е. с диагностична цел) или направо с упойка? Цената беше около 400 лв, ако не се лъжа.

# 138
  • София
Шакира, моята доза беше 3X1 за Диаспорала .
За бебока -расте,има колики и ме прави безумно щастлива! Не съм мислела,че ще се радвам на бебешко ако и ще се събуждам с усмивка в 2:00 за поредното хапване,но е факт.  Grinning

Мими-Деми, Божидар има костюм за сватба -син с папийонка ( който беше за изписването ,но дойде по-голям размер) , така че ако имаш нужда от мини шафер сме насреща Laughing

Електра ,ще се радвам да се запознаем ! Аз съм в темата,макар и със закъснение ви чета . Ако нещо мога да помогна съм насреща. Hug

Последна редакция: нд, 21 авг 2016, 20:24 от Stеfa

# 139
А мм ми даде личната си карта  и ме прати сама да запазя дата и часа за подписването в гражданското.

# 140
Много сте ми мили Hug

Шакира, аз също се майтапя, но в интерес на истината само мога да бъда щастлива да имам една голяма шаферка и една бебка шаферка Hug И кавалер ще й доведа - племенника ми е на 7 месеца  Heart Eyes

Герда, ще помисля над идеята ти. Но мм знае, че го искам - сигурно си мисли, че ще трябва да хвърляме много пари, които в момента нямаме - подхвърляла съм му много пъти, но че искам просто да подпишем, без гости, ресторанти и прочие, не съм му казвала Simple Smile Сигурно и той ще ме прати сама до гражданското като го познавам Mr. Green
Ах, тия мъже, нямам думи Laughing

# 141
  • гр.София
Стефа, той не е ли още много мъничък...чак и папийонка Joy Сладурче Heart Eyes

# 142
  • София
Момичета, изтървах ви на срещата, прибрахме се към 3 в София тепърва и нямаше за кога да се включвам, но на следващата ще гледам да се включа непременно. Щеше да ми е приятно да се запознаем и на живо  bouquet.
Беби, честито сърчице  Hug  и леко бременеене  pregnant.

# 143
Кимби, хистерото се прави в първите чисти дни от МЦ, при кой док си? А знаеш ли дали ще е офис хистероскопия (т.е. с диагностична цел) или направо с упойка? Цената беше около 400 лв, ако не се лъжа.
При д-р Стаменов съм. Каза ми диагностична хистероскопия само. Аз затова бих искала инфо от момичета, които са правили такава или знаят повече за нея  bouquet

# 144
  • София
Така добре бях изключила лятото, а сега като наближава време за опит, взе да ме стяга шапката... Tired. Пак почват да ме мъчат обичайните въпроси - ще ми дадат ли час, ще има ли задържан фоликул, колко фоликула ще станат, ще има ли яйцеклетки, дали няма да подраним с пункцията, ще се оплоди ли нещо... ooooh!.
Единият път на връщане от клиниката за първи път си помислих, че не искам момиче, за да не минава през тоя ужас.

# 145
# 146
Зазу, и аз съм така. От известно време често сънувам, че съм в клиниката, я ме преглеждат, я нещо се обсъжда  ooooh! Ама няма да се даваме. Всичко ще е наред Hug
Тази вечер си пих Мелтонина и мисля да сънувам само прекрасности   Flutter

# 147
Момичета така ме яд, че пропуснах срещата в събота... На следващата ще съм първа писта  Laughing
Можете ли да ми кажете - възможно ли е да се направи пункция на ет в цикъла в който се направи хистероскопия? Тоест няколко дни по-късно. Мисля да пробвам месец-два на ет да съберем още някое ембри и после зет, и не ми се иска да изпускам месеците - ако може да се прави де...
Благодаря предварително и успешна седмица на всички

# 148
Моят доктор избягва да прави няколко неща в един цикъл.

Последна редакция: пн, 22 авг 2016, 13:04 от Анонимен

# 149
Момичета така ме яд, че пропуснах срещата в събота... На следващата ще съм първа писта  Laughing
Можете ли да ми кажете - възможно ли е да се направи пункция на ет в цикъла в който се направи хистероскопия? Тоест няколко дни по-късно. Мисля да пробвам месец-два на ет да съберем още някое ембри и после зет, и не ми се иска да изпускам месеците - ако може да се прави де...
Благодаря предварително и успешна седмица на всички
Най-малко един цикъл се чака.Поне при мене беше така  newsm78 нека да кажат и другите момичета Peace bouquet

Общи условия

Активация на акаунт