Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 55

• 75 376
  • 745
  •   1
Отговори
# 120
Вземам максимална доза прогестерон. Утрогестан 2х3 и 2х1 утрогестан.

# 121
  • София
Шакира, знам мбого добре за какво говориш, имала съм ужасни крампи, само че в мбого по-ранни седмици от теб.Аз пичнах да пия магнезий от към 20та седмица и отшумяха, ти досега не взимаше ли някаква фором на магнезий? С тия прахчета много бързо ще попълниш депата в организма и ще ти мине bouquet
А за мен, преди малко писах, че от 2 часа яко ме боли корем и то баш ПМС болка и силно се надявам да е добър сигнал.Утре ще отида да се боцна, ще ми е 6ти ден  Mr. Green Мерси че питаш Heart Eyes

# 122
Пак се намесвам в темичката, но си ви чета редовно...
Шакира, аз пия Диаспорал магнезий 300, дозировка 2 прахчета дневно. В Щерев така ми ги назначиха. Повечето мами, които го пият, споделят само за 1 на ден. Опитай, дано ти помогне, че само на 2-3 пъти съм имала крампи досега и е ужасно, а моите бяха слаби!

# 123
Намесвайте се, намесвайте.Все така да й върви на темичката бременни да се намесват.
Аз магнезий приемах в съчетание със калций и го поръчвахме от айхърба, защото цените бяха по-нормални от българските.
 Еха, Мими-Деми, рано ли е още да опишеш роклята?

# 124
  • гр.София
Герда, в събота взехме и роклята. Прикрива ми коремчето, но ще мога да я нося и не-бременна. Дантелена, не е натруфена и ще може да се носи и в други случаи Simple Smile

# 125
Здравейте момичета, след последния пореден неуспех юни месец се срещнахме с доктора и ми предстои диангностична хистероскопия. Много ви моля, който е правил в клиниката да ми пише (може и на лично съобщение) как протича, на кой ден от цикъла се прави, колко струва, ако се види проблем дали веднага пристъпват към отстраняване или се прави друг път?
Извинявайте за множеството въпроси, ще се радвам да ми отговорите !
Благодаря много, предварително!
Успех на всички  Hug

# 126
Взех и пих Диаспорал току що по съвет на Буена. Този Нутримаг двойно по- малко Mg съдържа, а излиза двойно по-скъп. Дано не ме схване тая нощ.
Буенаа, сега си спомням, че на мен в деня когато трябваше да ми дойде така силно ме болеше корема, все едно ще ми дойде всеки момент. При мен това се случи на 8ми ден от трансфера.Това беше втория признак след пишкането. Ехооо, кой ще е номер едно утре Peace Hug   Wink

# 127
  • София
Хахха, миличка, искрено ме развесели, дай Боже да съм номер едно утре Crazy За пръв път от толкова години и толкова тестове ме е страх да отида, заазихте ме вчера с вашия стях от тестове Mr. Green На мен датата за цикъл ми е чааак на 28ми, но иначе си ме боли корем, не колкото наобяд, след папаверина доста по-малко, това ми дава някакви надежди.Ще видим утре  Party
Иначе за Диаспорала съм сигурна, че ще ти помогне, освен това зарди самата си форма на прахчета, се усвоява доста по-бързо от всякакви таблетки магнезий.Даже има и Диаспорал на едни прахчета като пакетирани захарчета за кафе, които даже не се разтварят във вода, ами директно в устата се изсипват.Аз си носех в чантата, в случай, че ме стегне корема с контрации някъде навън и са ме спасявали определено.

# 128
  • София
Ей,момичета много се радвам за срещата! А може ли следващия път в мол Парадайз ,че да се домъкна и аз с мъника? Heart Eyes
Беби,честито сърчице!
Шакира, и аз бях на Диаспорал. Помага ,уж .  Wink
Хайде само бременни новини да има  в темата !

# 129
Стефии, как си ти? Как сте с бебчо, понагодихте ли се? Лелее..как минава времето..
Само да питам - 1 саше дн. ли ви беше дозата? Контракции засега нямам пу пу пу..Е, може и да имам, ама не ги усещам. Само за крампите засега ми е Диаспорала.

# 130
Защо пък да не е в Парадайз, само и само, за да те видим и теб, Стефи и мъничето Hug

Като стана въпрос за сватби (Мими Деми, много хубаво сте се решили Hug), аз вчера споделих моето намерение на срещата, ще ви кажа и на вас, останалите Laughing Решила съм и аз да искам ръката на мм, понеже той не се сеща Mr. Green А може и да си мисли, че искам грандиозна сватба, за която се харчат много пари, а пък аз хич не искам. Ще бъда много романтична сега - искам само него и бебчо  Laughing

# 131
  • София
Шакира, щом си имала такива болезнени крампи, пий седмица 2 по 1, за да запълниш очевидно изпразнените ти депа магнезий в организма, после по 1 само.Това е моят съвет Hug

Електра, давай смело, мисля, че мъж ти няма да се дърпа, те мъжете понякога имат нужда от нежно побутване hahaha

# 132
Свиркай, ако ти трябват шаферки!😀 Особено бременни тюлени като мен ахахаха

# 133
ММ оределено има нужда, аз съм инициаторът за важни неща в нашата връзка, включително и за стъпката ин витро Laughing
Шакира, аз си мислех сега само да подпишем, за да може да спестим за бебока. А когато стигнем до истинска сватба ти ще си фиданка вече и ще получа две шаферки вместо една Wink

# 134
Майтапя се, естествено!
Ама не е ли то да ти друсна едно хорце и да ти разклатя блока с тва дупе..  Grinning А после ще си пия Ношпа с Диаспорал. Laughing
Не ми обръщай внимание..Днес съм в особено добро настроение, защото моят мъж подкара колата и излизахме извън София..и беше прекрасно. От два месеца милия знаеше само патерици и кафето пред блока. Иии сега за три дни откакто му махнаха иглите в пръстите и си раздвижи ходилото. А аз съм много щастлива. Вчера дори хляб е купил докато бях на срещата с вас. Много съм щастлива.

Общи условия

Активация на акаунт