Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 55

• 75 309
  • 745
  •   1
Отговори
# 60
  • София
 Joy
Лайти, по краката ще те търся, да знаеш. Аз ще съм с дълга червена рокля и висок кок. И моите крака са почистени, но заради прегледа при Калчев вчера.  Mr. Green

# 61
Ох, много ми се иска второ, но засега не виждам как ще успеем, нямаме повече замразени и трябва нова процедура Confused
Е, за една година положението може да се промени, няма да го мисля, обещах си да се наслаждавам на сегашния момент Simple Smile

# 62
  • София
Мацки, готови ли сте за срещаааааа Crazy Crazy Crazy

Днес се събудих в добро настроение от предстоящата ни среща, почистила съм си и аз краката, да съм в тон с групата Mr. Green

Веднага щом вляза в заведение, ще пиша тук Peace Може би ,ако има възможност, да седнем отвън, какво ще кажете Rolling Eyes Времето е приятно, не е нито студено, нито горещо, а вътре кой знае как ще са надули климатика Confused Но ако имате претенции, казвайте, ас съм ок!

Последна редакция: сб, 20 авг 2016, 10:26 от Buena esperanza

# 63
О, аз съм за навън - тепърва ще се завираме вътре Simple Smile

# 64
Аз след малко тръгвам към вас, може да доведа момиче, която не пише във форума, само тайничко ни чете  Wink
Само, ако може да сме на сянка, че с моята алергия, утре да не съм неузнаваема  Mr. Green

# 65
И аз предпочитам навън Simple Smile

Почистиха си краката, стана ми е неудобно от вас  Mr. Green

# 66
И ние тръгвамеее Party
Аз понеже имам много бавен нет на телефона и няма да влизам от там - ще бъда с рокля с черно, лилаво, розово, оранжево - абе шаренийка Simple Smile

# 67
  • София
Ехее, роклено парти Simple Smile ще сте красива гледка, показвайте краката тогава, толкова старание  Joy

# 68
  • София
Мацки, ние с Електра сме тук вече и сме седнали баш на първата след входа, навън.Аз съм с дълга черна коса напът сресана ичерен питник, а Елктра е с шарена рокля Crazy Седнали сме една до друго на диванче bowuu

# 69
  • София
На входа от към Стамболийски, нали? Мисля, че в дясно имаше едни маси с диванчета. Т.е на входа който е срещу теб ако идваш от станция сердика? Аз до 15 мин съм там.

# 70
Мацкиии, весело и да разказвате после  Hug Heart Eyes

# 71
Люксен, от съседни вход влез, точно срещу Св. Неделя.

# 72
Момичета, не мога да ви позная, дайте ми знак, отпред съм

# 73
И аз съм отпред. С рокля на черти.

# 74
  • София
Намерихте ли се Simple Smile трябваше табелки с кодовите имена  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт