Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 55

• 75 310
  • 745
  •   1
Отговори
# 75
Ей голям купон с тази среща!   Party хайде весело да си изкарате  Hug аз съм в клиниката и си чакам часа, както обикновено има закъснение  Mr. Green

# 76
  • София
Аз пък не мога да се свържа по телефона. Звъни, избирам единица за записване на час, пуска ми веднъж музика и все едно някой ми тръшва телефона  Close

# 77
  • София
И на мен така онзи ден, исках да си сменя часа с по-ранен. Единия път затръшване, после въобще няма свободни... и се отказах.

# 78
  • Пловдив
Мацки, очакваме снимков материал от срещата Wink да ви видим и ние какви сте ни хубавелки :*

# 79
  • София
Е, чак снимков материал едва ли. Ама колко тихо стана във темите тук. Този кОпон няма ли край? Самотно ни е вече  Joy

# 80
Хихи, свърши срещата, вече съм си вкъщи Simple Smile
Само да кажа, че срещата беше толкова мила и готина, че на никой не му мина през ума да прави снимки Mr. Green
Сериозно, страхотно беше, скоро пак Grinning

# 81
Срещата наистина беше страхотна и зареждаща. Радвам се, че се запознах с толкова приятни млади дами  Hug
И понеже на срещата стана въпрос за изследване на хомоцистеина ( или нещо подобно ), в Александровска, може ли някой да ми каже как се процедира там - търсиш лабораторията и направо отиваш там или първо трябва да запишеш преглед при специалист. И ако е втория вариант - при какъв специалист?

# 82
Ох, колко сте сладки, прииска ми се и аз дс бях там Simple Smile

# 83
нищо де, ще има повторение Wink само кажете кога искате

# 84
Вече и аз съм вкъщи  Wink
Срещата беше страхотна, беше ми безкрайно приятно, изкарахме си чудесно  Heart Eyes Hug
Лайти, аз изследвах хомоцистеин в НКБ при проф. Паскалева, преди изследването 20 дни не съм приемала добавки с витамини от Б групата, вкл. фолиева киселина.

# 85
Мерси, Таричка. Сигурно нея ще посетя и аз.

# 86
Аз така и не разбрах какво е това - на мен трябва ли ми, че и аз мисля да я посетя по някое време newsm78

# 87
Електра, мисля, че и през бременността е важно да се следи. Виж тук.

# 88
Ще прочета Hug

# 89
Хомоцистеин назначава и генетичката, заради тромбофилиите

Общи условия

Активация на акаунт