Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 55

• 75 314
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Като на мен, например. Аз още не съм го изследвала, но пия витамините от В

# 91
Момичета, ние днес чухме сърчице Heart Eyes Беше прекрасно - мъничко шушулче, което няма сантиметър още, а как му бие сърчицето Heart Eyes 
Браво за хубавата среща! Другия път и аз с вас Hug

# 92
  • София
Беби, браво, мила bouquet

Мацки, страхотна среща си заформихме днес bouquet Страшно мишо ми беше, че се видяхме днес, всички са страхотни, много мили и много добре изглеждащи мадами:bouquet: И да не забравяме кой беше инициатор Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Очаквайте скоро втори дубъл bowuu

# 93
Беби, много хубаво  Hug
Буена, само че другия път дано да си заформила симпатично шкембе като мнозинството от участничките  Laughing Hug
Събрахме си доста прашец днес  Party

# 94
  • София
Беби, много хубаво  Hug
Буена, само че другия път дано да си заформила симпатично шкембе като мнозинството от участничките  Laughing Hug
Събрахме си доста прашец днес  Party
Мерси, Таричка, дай Биже за всички ни Praynig Събрахме бая прашец, и то наживо, вече пих от вълшебния Медрол на Електра Crazy

# 95
  • София
Няма никакъв проблем да се изследва хомоцистеин при нас (Александровска). В понеделник ще мога да кажа и колко струва

# 96
Момичета, нали обещах да напиша гелчето, което ми помогна за възпалени венци веднага щом забременях. Та по съвет на ГалетоСуит, която е стоматолог, за което и благодаря, си взех Пародиум. Маже се на венците с пръсти, като се стараеш поне нюколко минути слюнката да задържиш далеч от мястото. Въпреки, че слюнката така или иначе си достигаше мястото и го отмиваше, това гелче ми успокои венците буквално за 2-3 дни. А те бяха оточни, зачервени, на места с прокървявания. Чак не повярвах.

# 97
beby, божеее, сега върнах темата назад. Честито, мила! Това сърце ще искаш да го чуваш на всеки преглед! Ех, че хубави новини!  bouquet

# 98
Шакира Hug Hug Hug благодаря ти, мила! Наистина вече нямам търпение да дойде следващата седмица Heart Eyes
Буена, Тара  Hug Hug пожелавам ви го и на вас съвсем скоро! А след толкова бременелски прашец на живо няма как да бъде друго яче bouquet

# 99
Честито Beby,  Hug, пожелавам ти до края да бъде така  Hug Hug Hug

# 100
Беби, страхотно Hug
Следващите прегледи ще бъдат още по-вълнуващи Simple Smile Аз бях на 19-ти и не го бяхме виждали от прегледа за сърчице - 8-9г.с. Ами това ми беше най-хубавия и най-дългия преглед, и вълнуващ - като последен при Перси. В 11 г.с. мъничето вече прилича на бебче и ти маха с ръчички, а и беше мноого порастнало. Гледахме го и му слушахме сърчицето дълго Heart Eyes

Шакира, този Пародиум зелен ли е? Имам спомен, че като малка съм мазала с нещо зелено венците, тогава често имах проблеми, обаче бях му забравила името и сега като прочетох нещо ми просветна Simple Smile

# 101
Тубичката е бяла със синьо-зелено. А самият гел е червен.

# 102
  • София
Beby, честито сърчице Simple Smile
Elektra, според мен си мислиш за гранофурин Simple Smile ние още си държим в аптечката едно шишенце от не знам кога...

# 103
Да, май това беше. Пародиум ми е познато определено, явно съм чувала, но не съм го ползвала ако съдя по описанието. Дано не се наложи да го изпробвам, но не ми се вярва - венците и зъбите са ми много кекави ooooh!

# 104
Аз днес ревах от болки в краката. Събудих се с жестоки крампи и в двата крака. Дълго време не можех да ги оправя. И сега ме боли като вървя. За втори път ми се случва. Писах сега на Генадиева и ми изписа магнезиев препарат. И какъв беше тоя чудотворен Магнезий newsm78 та цели 50лв струва newsm78 Пак се изприщих от цени и лекарства. Ама няма как. Отивам да го търся. Казва се Нутримаг.

Общи условия

Активация на акаунт