Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 55

• 75 303
  • 745
  •   1
Отговори
# 690
Момичета, много късмет и от мен на 15ти !

# 691
  • София
Bebi,CoconuD, Zaiche, много ви благодаря bouquet

Този път трансферът ще ми е на 18ти ден от цикъла, досега последните 2 пъти беше на 16ти ден. При вас имало ли е разлика досега в дни на трансфер при ЗЕТовете Rolling Eyes

# 692
 Ще ви стискам палци, Буена и Танита, да знаете, че съм особено съпричастна към вас! Hug
 А за лигавицата не се притеснявайте.
 Ако знаете, колко хубаво се забременява и с малко над 6 мм.

И не забравяйте, че имаше рецепта за успех с чаша вино преди трансфер, нещо като "ин вино веритас инвитро".
 bouquet

# 693
  • София
Да дам и аз отчет от днешния преглед.
Всичко сочи, че утре или в неделя ще ми е овуто, та за другия петък имам час за биопсия.

# 694
  • София
Нандин, успех с резултатите от биопсиите Hug

Герда, мерси за милите думи, аз вино и без това всеки ден си пия Laughing Та досега не ми е помогнало, ма поне ми е приятно да го консумирам Joy

Аз за лигавицата не съм притеснена, всъщност за нищо не съм притеснена тоя опит, щото съм го отписала, единствено ми е изнервено и пак смятам колко пари ще излезе целия масраф. Това РВМС не го бях включвала в сметките Crossing Arms

# 695
  • София
Тъкмо смятах днес моя масраф колко излезе Simple Smile грубо пресметнато - 3000 лв.

# 696
Моят фоликул пък не се беше спукал вчера ( 22 мм ), та ме викат и утре ( при Цветков ще съм ). Но вероятно в четвъртък ще ми е биопсията. И разбира се пак забравих да запиша час за имунолозите. Но утре ще го направя. Нали не се чака много за преглед при тях?
Буена, екстра ти е лигавицата и според мен  Hug
Аз досега ЗЕТ не съм правила, но нищо не сме говорили за следващия цикъл, а ми се иска да не протакам във времето. Дали ще ми излезне имунологичната биопсия преди да ми е свършил цикъла? И за резултата час ли се запазва или се ходи пред кабинета на лекаря, когато е готов?

Последна редакция: пт, 09 сеп 2016, 17:01 от Lightworker

# 697
  • София
Лайти, мерси, мила Hug Утре в колко си на преглед, ще се засечем ли? Аз ще съм там към 9 и нещо сигурно Simple Smile

Елба, не знам какво да ти кажа, и на мен досега ЗЕТовете двата, които минаха ми се връзват общо на 3000лв, в които включвам и вливката с Октагам ooooh! Разбирам те напълно! Поне резултат да имаше Confused

# 698
Буена, бях за 8 и 30, но ме отмениха за 12:15, а ще пътуваме, ама какво да се прави.

# 699
  • София
Жалко, няма да се засечем  Tired

# 700
  • София
Буена, Танита миналата година на 15.09 доки ми направи първия трансфер( демек единия от близнаците), нс 18.09. ми беше втория трансфер( другия близнак). Дано имате много ооооо късмет и дано тази дата донесе много щастие на вас.

# 701
Да кажа пак и аз - успешният трансфер ми беше на 21-ви ден от цикъла Simple Smile Предишните ми два неуспешни бяха на 16 и 17-ти ден.
Така че Буена, Танита, с вас съм, момичета Hug

Лайти, резултатите само за биопсията за прозорец се бавят, останалите излизат бързо.

# 702
Моите трансфери все са на 21 - 22 ден.

# 703
Здравейте!Някой има ли впечатления от д-р Кайрякова?

# 704
И аз ще стискам палци, момичета! Ще си отбележа 15.09 в бележника за да не ви забравя и да си стискам палците от сутринта. Тъкмо ви изчетох. Бая сте пописали. Вече съм на линия. Прибрах се в София днес. Господ ме съжали и ми даде възможност както да поработя, така и да почина. Успех и на всички в процедури и предстоящи операции, че като чета тия полипи като вируси вече ходят..Ужас

Общи условия

Активация на акаунт