Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 55

• 75 338
  • 745
  •   1
Отговори
# 675
  • София
няма да дойде цикъл щом пиеш естрофем.
спазвай си каквото ти е казал доктора.

# 676
няма да дойде цикъл щом пиеш естрофем.
спазвай си каквото ти е казал доктора.

Благодаря за бързия отговор

# 677
  • София
Теди, аз правих три биопсии и при трите цикъла ми идваше по- рано.
 Късмет и дано всичко се нареди спрямо очакванията ти.

# 678
Ако е имунологична или МБ, ще излязат резултатите. Бавят се само ако е за прозорец.

# 679
Благодаря ви много. bouquet имам силно предчувстие, че този път ще се получат нещата.  baby_neutral

# 680
Ще се получат Simple Smile

# 681
  • София
Минах на преглед, лигавица 9мм на 12ти ден. Назначи ми РВМС Confused Утре трябва да отида за кръв да дам, толкова гадно ми стана, че натам не помня, бих те ли ми казали кога пак трябва да отида за кръв, щом утре ми е първата и кога да си запиша час за поставяне на лекарството? Иначе от утре вечерта почвам утрогестана, ана ЗЕТ съм на 15ти. Видя ми малък полип, който ми го беше видял и преди да забременея с малкия и нямал отношение към имплантация. Мерси!

Последна редакция: пт, 09 сеп 2016, 14:54 от Buena esperanza

# 682
Буенче, имунолозите преди пишеха на едно листче часовете, датите и в колко часа се поставя лекарството. Ако са ти дали бележка погледни я  Laughing

# 683
Буена, щом утре ти е първа кръв, в понеделник ще ти е втора и около 2 часа след като ти вземат, ще ти сложат лекарството. Hug

# 684
  • София
Буена, щом утре ти е първа кръв, в понеделник ще ти е втора и около 2 часа след като ти вземат, ще ти сложат лекарството. Hug

Мерси, миличка, значи дефакто поставянето на въпросното нещо е в деня на втората кръв? Иначе транафера ми е за 15, демек ще ми го сложат 3 дни преди това, така ли Rolling Eyes

Фели, аз още не съм минавала през имунолозите и нямам бележка от тях, утре ще ходя за кръв Simple Smile

# 685
Да, след вземането на втората кръв, около 2 часа след това ти го слагат. При мен го сложиха 5 дни преди трансфера, но предполагам при всеки случай се решава индивидуално дали 3 или 5 дни преди трансфер да се постави Rolling Eyes
А принципно е трябвало да минеш днес през имунолозите да ти кажат кога да отидеш утре за кръв и да ти напишат въпросните листчета с датите и часовете за кръв и поставяне. Но предполагам, че и утре като отидеш няма да е проблем. Персенска каза ли ти кога точно да отидеш утре?

# 686
Минах на преглед, лигавица 9мм на 12ти ден. Назначи ми РВМС Confused Утре трябва да отида за кръв да дам, толкова гадно ми стана, че натам не помня, бих те ли ми казали кога пак трябва да отида за кръв, щом утре ми е първата и кога да си запиша час за поставяне на лекарството? Иначе от утре вечерта почвам утрогестана, ана ЗЕТ съм на 15ти. Видя ми малък полип, който ми го беше видял и преди да забременея с малкия и нямал отношение към имплантация. Мерси!
На 15ти и аз съм на трансфер. Успех, дано това е нашия опит.

# 687
  • София
Беби, мерси мнгоо Hug Звъннах на инуолозите ис е разбрахме утре между 9 и 10 да отида за кръв Hug

Танита, ще се радвам да се засечем, дано да имаме късмет Praynig  Доколкото разбирам и на теб ти е 3ти трансфер Rolling Eyes

# 688
Беби, мерси мнгоо Hug Звъннах на инуолозите ис е разбрахме утре между 9 и 10 да отида за кръв Hug

Танита, ще се радвам да се засечем, дано да имаме късмет Praynig  Доколкото разбирам и на теб ти е 3ти трансфер Rolling Eyes

Hug Hug Hug
Стискам палци и на двете ви!!! bouquet bouquet

# 689
Буена, имаш силно стиснати палци за успех  Praynig
Танита, успех и на теб  Praynig
Моята МБ е чиста, сега чакам само цитото да излезе. Снощи ми дойде и М та ще вляза в плана за преглед на 14  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт