Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 55

• 75 339
  • 745
  •   1
Отговори
# 660
  • София
ние сме ходили при д-р Маринов в Надежда и в НКБ.
имам някакъв телефон записан, ама не сме ходили скоро и не знам дали е актуален и дали не е на регистратура някаква  Rolling Eyes
той вторниците е в надежда, ако не ви е късно.

# 661
  • София
Момичета, имам нужда от помощта ви, интересува ме знаете ли къде другаде преглежда д- р Маринов (извън  Надежда), че трябва да направим спешна консултация.

Водила съм малкия при него, пиша ти на лични мобилния му тел Peace

# 662
Здравейте, в понеделник ми предстои имунологична биопсия и след нея, ако всичко е наред ще започна подготовка за ЗЕТ. Др Персенска каза да започна прием на естрофем от 2-ри ден, въпроса ми е трябва ли да ходя до клиниката или направо си започвам приема и после около 13-ти ден ли ще ме извика? Освен това ембриончетата ни са замразени на 5-ти ден, което означава, че би трябвало след доказана овулация да ми ги трансферират, т.е. на 18-ти ден ли newsm78

# 663
  • Пловдив
Момичета спешно телефона на др.Макки ми трябва. Благодаря предварително.

# 664
  • София
Здравейте, в понеделник ми предстои имунологична биопсия и след нея, ако всичко е наред ще започна подготовка за ЗЕТ. Др Персенска каза да започна прием на естрофем от 2-ри ден, въпроса ми е трябва ли да ходя до клиниката или направо си започвам приема и после около 13-ти ден ли ще ме извика? Освен това ембриончетата ни са замразени на 5-ти ден, което означава, че би трябвало след доказана овулация да ми ги трансферират, т.е. на 18-ти ден ли newsm78
При прием на Естрофем няма овулация, почваш на 2ри ден и после си записваш час за 10-11-12 ден най-късно за проследяване на лигавицата и ще ти включат и прогестеронов препарат към естрофема. Денят на почване на прогестерона се води 0лев и оттогава броиш 5 дни и 5тия ще е трансфера Peace Аз съм точно в тази схема, днес ми е 12ти ден и съм на преглед наобяд Hug

# 665
При прием на Естрофем няма овулация, почваш на 2ри ден и после си записваш час за 10-11-12 ден най-късно за проследяване на лигавицата и ще ти включат и прогестеронов препарат към естрофема. Денят на почване на прогестерона се води 0лев и оттогава броиш 5 дни и 5тия ще е трансфера Peace Аз съм точно в тази схема, днес ми е 12ти ден и съм на преглед наобяд Hug
Много благодаря Буена  bouquet
Пожелавам ти успех третия път е на късмет.  Hug
Лекарката ли решава на кой ден да запазя час?
Колко е добре да бъде лигавицата, по малко от 13мм?

# 666
  • София
Благодаря момичета, вече имам мобилния тел. на д- р Маринов и ще се разбирам направо с него Hug Hug

Пънче, ти как си, още малко остана нали?????? Hug

# 667
  • София
Теди, мерси  Hug И на теб много успех  Praynig
Първия ЗЕТ ми беше с лигавижа на деня на трансфера 9мм, коеот ми се строи малко, на втория бях с 12мм, днес ще видим как се движи Rolling Eyes Иначе Персенска каза да отидеш на проследяване на 10, 11 или 12ти ден, ти решаваш на кой да си запишеш час Peace

# 668
Теди, мерси  Hug И на теб много успех  Praynig
Първия ЗЕТ ми беше с лигавижа на деня на трансфера 9мм, коеот ми се строи малко, на втория бях с 12мм, днес ще видим как се движи Rolling Eyes Иначе Персенска каза да отидеш на проследяване на 10, 11 или 12ти ден, ти решаваш на кой да си запишеш час Peace
Благодаря, дано е успешен за всички на които им предстои.  Praynig
Знаеш ли дали цикъла се измества след биопсия?

# 669
  • Поморие
Момичета, благодаря за информацията  Hug

# 670
И двата пъти, които съм правила биопсия ми дойде МЦ по-рано с около 6-7 дни

# 671
И двата пъти, които съм правила биопсия ми дойде МЦ по-рано с около 6-7 дни
Това значи, че на мен ако ми подрани ще ми дойде почти веднага Shocked

# 672
Да, нещо такова. Ден-два-три след биопсията.

# 673
До тогава дали ще са готови резултатите, докторката каза 3-4дни, ако всичко е наред ще започнем подготовката за ЗЕТ

# 674
Здравейте момичета, имам нужда от съвет. На 15ти август ми дойде, бяхме на преглед на 9ти ден, правихме "офисна" хистероскопия, доктора каза да си запиша час за 5-6ти септември. Тогава ми беше 23ти ден. След прегледа ми каза на 10ти лепило. Ембриолозите ми се обадиха и казаха на 10ти лепило, на 15ти трансфер. А аз около 14-15 очаквам да ми дойде МЦ. Естрофен пия вече 13 дни, а от три дни започнах и утрогестан. Как мислите, дали доктора се е объркал с тази дата или от естрофена няма да има цикъл и да не го мисля. Първете два трансфера бяха - . Стана доста объркано обяснение, за което се извинявам.

Общи условия

Активация на акаунт