Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 55

• 75 340
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
Буена, ще става каквото трябва! Praynig Hug Стискам палци! Третият опит е щастливият опит, нали знаеш  Wink  Hug bouquet
И аз без изследвани тромбофилии си пия Неофолик мета Peace

# 646
  • Поморие
Момичета, предстой ми оперативна хистероскопия за отстраняване на полип при др. Персенска. Може ли да ми кажете как минава. Остава ли се в болницата? Каква е цената? Има ли смущения при следващия цикъл? Май въпросите станаха много newsm78 ама в главата ми е пълна каша. От къде се появи това чудо направо не знам, като почти всеки месец съм в клиниката за нещо на преглед.

# 647
  • София
Мерси много, момичета Hug Heart Eyes
Герда, и аз ще ти стискам палци, пък и може да се паднем заедно на трансфера bowuu
Аз съм с желязодефицитна анемия и си пих фолиева до към 30 гс.
Утре съм на преглед утре в 12,50, ако има някой по това време да пише bouquet

# 648
  • София
Буена, аз съм от 13ч утре

# 649
  • София
Буена, аз съм от 13ч утре
Супер Hug Ти си вожда, нали? Ще ти напиша на лично телефонът ми.

# 650
  • София
Момичета, предстой ми оперативна хистероскопия за отстраняване на полип при др. Персенска. Може ли да ми кажете как минава. Остава ли се в болницата? Каква е цената? Има ли смущения при следващия цикъл? Май въпросите станаха много newsm78 ама в главата ми е пълна каша. От къде се появи това чудо направо не знам, като почти всеки месец съм в клиниката за нещо на преглед.
Аз правих същото при Персенска, влизаш сутринта гладна жадна следобед те изписват, носиш талон номер 7 от личната и се доплаща 500лв. Чувства се дискомфорт но не е нещо кой знае какво

# 651
На мен ми правиха комбинирано лапаро и хистеро и ме държаха 3 дни в болницата.Вденя на лапарото имаше 2 момичета с мен в стаята за изчакване.Те казаха че са само за хистеро за отстраняване на полипи.Казаха ми че за хистеро ги приемат в деня на манипулацията и като излязат от упойка ги пускат.

# 652
  • Sofia
Спокойно и аз правих хистеро за махане на полип, нищо страшо не е. Влизаш сутринта, упойка и после се събуждаш, излизаш от упойка и след около 2-3 часа те пускат.  Цялата процедура е около 15-20 мин. Аз имах мноого леки болки като менструални, но пренебрежими и леко кървене 2-3 дни. Следващия ми цикъл беше малко по обилен иначе нищо друго като усещане  Peace. Стискам ти палци и успех Simple Smile Цената е 500 лв - аз махах полипа този март.

# 653
Спокойно и аз правих хистеро за махане на полип, нищо страшо не е. Влизаш сутринта, упойка и после се събуждаш, излизаш от упойка и след около 2-3 часа те пускат.  Цялата процедура е около 15-20 мин. Аз имах мноого леки болки като менструални, но пренебрежими и леко кървене 2-3 дни. Следващия ми цикъл беше малко по обилен иначе нищо друго като усещане  Peace. Стискам ти палци и успех Simple Smile Цената е 500 лв - аз махах полипа този март.
+80лв за допълнителни медицински услуги(това им беше обеснението)

# 654
  • Sofia
Аз не съм плащала 80 лв, само преди хистерото ми искаха кръвна група, но аз си имах картонче и не съм пускала нова.

# 655
Аз не съм плащала 80 лв, само преди хистерото ми искаха кръвна група, но аз си имах картонче и не съм пускала нова.
За кръвна група и аз не съм плащала.Перси ми каза 500лв после като се обадих за час за хистеро тогава ми казаха 580лв и казаха,че др.Персенска не знаела новите цени  newsm78

# 656
  • Sofia
Странно наистина, може да са вдигнали цените  Rolling Eyes

# 657
  • София
Момичета, имам нужда от помощта ви, интересува ме знаете ли къде другаде преглежда д- р Маринов (извън  Надежда), че трябва да направим спешна консултация.

# 658
Пише Национална кардиологична болница, Клиника по детски болести и детска кардиология - НКБ
София , ул. Коньовица 65 и има този тел.+3592/9217161
Не знам колко е достоверна информацията, но можеш да пробваш да звъннеш.

# 659
  • В сърцето на любимия човек
Макси - пиши на Бамба, тя води Дебеланчо при него

Общи условия

Активация на акаунт