Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 55

• 75 341
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
Могат да си пуснат сами най-основните изследвания - полови хормони и спермограма.
За другото без чакане няма да мине, а докато чакат да си правят опити нормално и така.

# 631
Електра, много хубава лентичка имаш  Heart Eyes Казвай сега и цвета на гащите какъв е  Grinning ако си при Михова, да знаеш че познава от първия път.

# 632
Герда, извинявай ако си се почувствала засегната, не съм попитала с лоши чувства или да те уязвявам.
Това, че съм станала майка не си мисли че съм забравила през какво съм минала. Аз също имам прекъсната бременност, и тая екстра съм изживяла. Пътя на стерилитета по който вървят всички е много труден, обикновенно не споделяме дори и с най-близките си хора. Но тук е мястото където спокойно можем да говорим и споделяме. И ако не бяха изтрити постовете, сега можеше да се види кой води словесните атаки. Малко толератност никога не е излишна.
Пожелавам ти в най-скоро време да имаш здраво бебе.

Електра, много се радвам за теб, дано всичко върви по вода и при теб  Hug

# 633
Мерси, Фелиндра Simple Smile И аз се радвам на хубавите новини, които се споделят тук. И предпочитам тук да споделям и аз, отколкото на хора, които не ме разбират Simple Smile
Бях отговорила на горния въпрос, да отговоря пак newsm78 Бях при една лекарка, която е отскоро в Надежда - Панайотова. Тя предположи, че ще е момче. Другия преглед искам да съм при Михова и ще видя тя какво ще каже Simple Smile И двете ми харесват и мисля да ги редувам.

# 634
  • Sofia
Момичета, какво трябва да изследвам за усвояване на фолиева киселина, гледам че повечето от вас са проверили дали я усвояват или не, искам и аз да проверя, но какво се пуска  newsm78

# 635
Тромбофилии.
Ама аз не съм ги изследвала, просто превантивно си взимам метилирана фолиева, а не обикновена.

# 636
  • София
Момичета, какво трябва да изследвам за усвояване на фолиева киселина, гледам че повечето от вас са проверили дали я усвояват или не, искам и аз да проверя, но какво се пуска  newsm78

За усвояване на фолиева се изследва MTHFR Peace Аз съм го излседвал и нямам отклонения, но въпреки това си купувам само Неофолик мета и пия по 2 табл Peace

# 637
И аз пия по две (сега минах по една), а една девойка в мартенската тема разправя, че я пие през ден Crazy

# 638
  • Sofia
Благодаря ви 😉

# 639
  • София
И аз пия по две (сега минах по една), а една девойка в мартенската тема разправя, че я пие през ден Crazy
Joy Joy Joy Това ме искрено ме развесели  Crazy Страшно невежество цари навсякъде ooooh!

# 640
Ох, наистина, искрено се надявам това невежество да не се отрази на бебето й Confused

# 641
  • София
И тук да се похваля, че мина днес моята самоназначена вливка с Интралипид, направих я в Сити клиник и съм много доволна Peace Освен това предиобяд пуснах и микробиология в един център до работата ми. Демек, за пореден път направих всичко, което зависеше от мен, даже и невъзможното, за да се случат нещата. Утре съм на преглед при Перси и ще знам кога е трансфера, да става каквото ще Rolling Eyes

# 642
Ще става Praynig

# 643
Успех, Буена  Hug

# 644
Успех, Буена, да знаеш, че аз много ще ти стискам палчета.

И аз пиех по едно хапче от метафолиевата през ден, защото беше голям грамаж.
При жени без анемия метафолиевата им е нужна до около 12 седмица.
Но за жени с някои видове анемии, фолиевата трябва да се попийва до края на бременността, като това подлежи на коментар с хематолог.

Общи условия

Активация на акаунт