Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 55

• 75 420
  • 745
  •   1
Отговори
# 165
Герда Hug
Дорева ми се чак - за Буена, за мен, за вас, лелееее...

# 166
Буена  Sad Съжалявам, мила! И аз така вярвах..Уф много тъпо..Но не унивай и го повтори все пак Hug Hug Hug
Електра Hug Почивай сега, мажи глезена с Лиотон и да минава бързо Hug Бебо е добре, той на защитено и сигурно място bouquet

# 167
Електра, от бременността може да ти се плаче повече, но трябва да избягваш да се поддаваш на отрицателните емоции, защото си свързана с бебо по биохимичен начин и неспокойните емоции му ги придаваш.
 Няма да ревем, а ще вървим пълен напред. Никакво отказване. Както от рекламата на Джони Уокър, падаме ставаме и пак на коня. Никакво униние и забавяне в прахта. Може да сме в грешната посока, но важното е да не сме застинали в момента, в който сме паднали.

# 168
  • София
Герда Hug
Дорева ми се чак - за Буена, за мен, за вас, лелееее...

Ох, милата Confused Еба ти гадорията, съжалявма за израза Sick Дано ти мине бързо крака, за бебо не се тревожи, щом не е имало директен удар в корема, няма страшно, плодът е защитет от много обвивки. Даже има жени и по корем баш падали и нищо няма на детето! Само се успокой, силни прегръдки Hug Heart Eyes

Таринка, и аз нямам обяснение, уж хубава партида ембриони, ма нещо не става Confused А това, което най-ме гнети, е че дадохме дотук над 2000лв за тия два замразени опита, а с още малко пари отгоре можеше да направим нова стимулация с пресни ембрита ooooh!

Герда, и аз съм така, много е лошо да започнеш процедура с лиспа на вяра, но аз наистина не вярвам в тоя останал ембрион. Освен цялото ми недоверие, да не забравя да кажа, че той е с нормална матурация, но най-лош от всички, демек с хубавите не стана, пък с най-нефелния ли Rolling Eyes И други такива мисли ми се въртят, и нещо парите доста понамаляха Sad

# 169
Аз при последния разговор с регистратура се сарах с една жена.Звъня им цял ден и не вдигат,пиша им емаил ,и те ме звънят и ми казват,че незная какво искам и аз и моят мъж сме им змъняли постоянно по тел.А молбтами беше да ми изпратят едно изследване

# 170
Може би аз трябва да поработя малко върху чувсвата си, да ги възпитам, за да имам по-положителна нагласа към ембрито.

# 171
Анче-Буена,  ще дойда подкрепена от 2 бесни чавета , от другия край на БГ, и ще ти издърпаме ушаците, дето бързаш толкова с тия тестове  Hug Grinning

# 172
  • София
Анче-Буена,  ще дойда подкрепена от 2 бесни чавета , от другия край на БГ, и ще ти издърпаме ушаците, дето бързаш толкова с тия тестове  Hug Grinning

Фели, с радост искам да ми издърпате ушите и тримата вкупом Mr. Green, повярвай ми, в моемнта най-много искам да ми е положителен и просто да съм избързала с теста Cry  Hug

# 173
Може да имаш късна имплантация, Буена.Така че наистина годавай по спокойно.

# 174
Мисля, че бързаш пак, дай му малко шанс. Няма да се отказваш, вече си гърмян заек. Пари се печелят, нерви не се купуват. Виж Бамбито през какво мина и пак не се отказва  Hug

# 175
  • София
Дано сте прави Hug А иначе за отказването-няма такова, естествено, продължаваме напред Crazy

За Бамба-нея никой не може да я стигне по критерий упоритост, наистина може да е за пример Peace

# 176
А момичета, като запазвате час за проследяване на овулация преди биопсия, какво казвате? Ако кажа само за проследяване, да не ме отложат? Че ще подивея  #2gunfire

# 177
Ех, Буенааа  Sad  Sad Sad много криво ми стана, много. Наистина очаквах друго. Егати тъпия живот..Имах работа днес и преди малко се сетих, че трябва да проверя за хубави новини от теб. Ей да му се е е..Не тъжи. Аз много бях разстроена при предишния ми неуспех и напълно те разбирам. Но повярвай ми идва момента в който отново събираш сили и тръгваш по пътя. Ние сме с теб Hug Hug Hug

Електра,  не се тревожи. Аз също паднах преди две седмици някъде леко странично на корем. Ходих по спешност в Надежда, на слава Богу нямаше нищо. Все пак плода е в околоплодни води. Виж глезена е хубаво да се снима на рентген за да се види за счупено. Обаче сега при б.еменност въобще не знам какво следва. Защото рентг.лъчи са забранени, но пък на глезен защо не. Трябва ти консулт с ортопед.

# 178
Буена, при отрицателен тест ЧХГ не трябва ли да е минимум 0.001? при мен винаги е имало единичка някъде.... може ли да е лабораторна грешка  Thinking на дъщеря ми в Токуда бяха допуснали такава - скъси ми живота... но сами се бяха усетили и преди да стигна до друга лаборатория (след около час и половина) ми се обадиха да ми кажат, че е имало грешка и че 3 пъти след това пак са изследвали кръвта... освен това ми моя успешен опит ЧХГ беше 65 на 11-ти ден.... аз няма да ти пускам палците още  Hug

Електра, можеш ли да осъанеш няколко дни вкъщи, за да не натоварваш крака... дано бързо ти мине  Praynig

Ако не ми е спешно, за час звъня събота или неделя. Вчера се свързах от първия път, че даже и на много учтива жена попаднах  Mr. Green

# 179
  • София
Ех, а при мен само две фоликулчета има, дано да не ги изтървем и да са хубави поне Я. Надявах се да са между 5 и 10...

Общи условия

Активация на акаунт