Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 55

• 75 541
  • 745
  •   1
Отговори
# 210
И аз имах недоволство от административния персонал на телефона, когато от петък за понеделник трябваше да прекъсвам бременност.

3 пъти след като чу, че става въпрос за прекъсване по мед. причини, телефониската ме прехвърляше в девета глуха.А беше след 15 часа и аз бързах да не изпусна работната седмица на моя ЛЛ за да ми даде направление. Няма да ви обяснявам какъв стрес беше за мен това трикратно прехвърляне, няма кой да ти вдигне и разпадане на връзката , при условие че преди 40 минути са ми съобщили, че бебето, което нося е болно и трябва да се прекъсне бременността.

На 4я път набрах някакъв друг телефон и момичето от там след като ми взе данните  обеща, че след малко ще ми се обадят да ми обяснят какво да пише в направлението. И да ,обадиха ми се. Но аз знам, коя  е телефонистката, която ме прати в 9та глуха в онзи ужасен момент за мен.

Последна редакция: вт, 23 авг 2016, 11:43 от Анонимен

# 211
Герда, оплачи се щом й знаеш името, няма да търпим такива хора, които не знаят, че в точно тази клиника трябва да има малко по-особено отношение към пациентите - като се има предвид през какво минаваме  Rolling Eyes

# 212
Това мога да го преглътна и си заслужава да го преглътна, заради страхотните лекари и акушерки.
Вниманието и грижите, с които ме обгърнаха, удобството, което ми създадоха  в най-трудните мигове за една бореща се за дете жена - а именно наложителното прекъсването на съвсем нормално протичаща бременност.

Заслужава си да преглътна факта с телефонистката, която не си върши работата, заради перфектната работа на д-р Цветков, заради това, че нямах никакви усложнения и два месеца след прекъснатата бременност аз мога отново да продължа с опитите да имам детенце.

Няма да е пресилено, да кажа, че болницата, екипът от лекари, отношението, което срещнах,
че тези Човеци спасиха брака ми, запазиха вярата ми, надеждата ми,
съхраниха силата ми да мога да я вложа в понататъчна борба за детенце. Именно с това, че не ме травматизираха по никакъв начин при прекъсване на бременността.

Последна редакция: вт, 23 авг 2016, 12:48 от Анонимен

# 213
Все пак е дразнещо, поне за мен...

# 214
И за мен е дразнещо. Аз не бих и премълчала. При проследяването за моя трансфер постоянно ме записваха за Тихомирова, а аз се карах с тях. След трансфера и след полож. рез. пак се опитваха при Тихомирова да ме прехвърлят. Постоянно им казвах - За какво чаках толкова време да се запиша при дрСтаменов, като ме прехвърляте при лекари, не заради които съм дошла в тази клиника? Не съм чакала толкова време за дрТихомирова. И точка. И пак ставаше по моята. Ама като не могат да обхванат всички пациентки защо ни записват. Бих изчакала още месец, но не да ме правят на маймуна всеки път когато се обадя и да си вдигам нервите.

# 215
Аз пък нямах нищо против за проследявания и след положителен тест да съм при Тихомирова. Никакво чакане, добро чувство за хумор, спокойна и позитивна. На мен си ми харесва. Даже обмислям като се помъкна за второ, дали да не опитам направо с нея, пък ако се закучат нещата, тогава да тормозя Стаменов.

# 216
Момичета.... Опитах се да върна назад тези два месеца, които ме нямаше, но толкова много сте изписали! Прочетох много лоши и много хубави новини!
Герда, нямам думи да опиша колко много съжалявам за всичко през, което си минала и те подкрепям и прегръщам силно!
Елекра, честито! Толкова се зарадвах за теб! Като си спомня как си мрънкахме... Чудеса се случват!
Шакира, Кристи, радвам се, че коремчетата растат и се радвате на прекрасна бременост!
Извинявайте, ако пропусна някого, но нямам време да смогна!

Вчера се завърнах с "бойна" стъпка в клиниката, а в петък съм на диагностична хистероскопия, ММ на SDI тест. Доки каза без упойка. Малко се шашнах и ще съм благодарна за повече информация как протича. Попитах док кога ще можем да направим опит след нея, но не каза, четох някъде, че трябва поне 2 цикъла, но това за оперативната, за диагностичната нищо не открих.

Завръщам се при вас и се надявам да ме приемете тъй радушно, както преди!
 Hug Hug Hug Hug

# 217
Клеърче,
Добре си ни дошла! Попътен вятър и скоро да ни зарадваш с добри новини!  Praynig Благодаря ти за подкрепата! За хистерото се надявам момичетата да ти обяснят. На мен не ми се наложи навремето. Дано това бъде последното ти изпитание! А ние сме тук да те подкрепяме! Hug

# 218
Clear, моята не е съвсем прекрасна, ама е важното, че я има! Успех в петък Hug

# 219
Офис хистероскопията е по-лека е от биопсията. Не с ешашкай.

# 220
  • София
Момичета, здравейте и от мен Hug

Клиър, пожелавам ти страхотен резултат от хистероскопията и дано след нея нещата се случат Hug Ще следя как е минало и ще те помоля после да разкажеш  Peace

С мм взехме решение да направим опит с последния ембрион, защото няма смисъл да плащаме само грешни пари за съхранение. Според него, ако е вярно, че на опит с 1 ембрион шансът е около 30%, значи 3ият опит е нашият Laughing Ако и тогава не стане, недай Боже, ще пристъпим към хистероскопия, защото реално всичко друго сме направили-всички генетични, всички имунологични, всякакви хормони и нямаме мъжки фактор. така си мисля, че единствените възможни причини за неуспех са : малшанс; нещо в матката/тръбите (правила съм само цветна снимка преди 5 години, която беше идеална) или имонологични (въпреки, че сега правих вливка с Октагам), заради които ще поискам заедно с хистерото да се направи и имунологична биопсия, четох, че може заедно Rolling Eyes

Та, такъв е планът. Успех на всички мамчета-бъдещи и настоящи Heart Eyes

# 221
Буена, моето мнение е, че трябва да обсъдите с твоя лекар какво ще  промените за следващия трансфер.
И ти сама огледай опитите си и привлечи вниманието на лекаря, към неща които смяташ за особени.

# 222
  • София
Буена, моето мнение е, че трябва да обсъдите с твоя лекар какво ще  промените за следващия трансфер.
И ти сама огледай опитите си и привлечи вниманието на лекаря, към неща които смяташ за особени.

Точно това е, че аз нямам забележки и не смятам, че нещо е пропуснато. Разбира се, че ще го обсъдя с нея, ще си запиша час за 2ри ден, та ако реши да ми прави някаква буопсия или директно хистеро, да съм навреме.
И двата опита преминаха без затруднения, всичко вървеше добре и реално нямам за какво да се хвана. За първия неуспех вината поемам аз, защото неглижирах доста високите ми НК клетки и реших, че ако има положителен тест, тогава ще правя вливка-грешка! И наистина, имаше някакъв супер плах опит за имплантация, явно веднага посечен от НК клетките в зародиш Confused
За втория опит не мога да кажа какво стана, може би наистина просто малшанс. Чудесна лигавица, но средна ръка ембрион, този път с направен хечинг и включен Зарзио и вливка 10гр ОКтагам за НК клетките-демек всичко възможно.

# 223
А имплантационен прозорец също не е правен, нали?
Биопсия, хистеро и лапаро евентуално ти остават. На кой ден ти беше трансфера? Оххх мамка му, нещо трябва да се смени ама какво е newsm78 Дано измислят нещо. Освен деня на трансфер, не мога да се сетя за друго. Егати главоблъсканицата. И НК си покрита..Освен ембрито нещо да не ебило читаво милото. Буена, каквото и да решиш, дано Господ е с теб Praynig

# 224
  • София
А имплантационен прозорец също не е правен, нали?
Биопсия, хистеро и лапаро евентуално ти остават. На кой ден ти беше трансфера? Оххх мамка му, нещо трябва да се смени ама какво е newsm78 Дано измислят нещо. Освен деня на трансфер, не мога да се сетя за друго. Егати главоблъсканицата. И НК си покрита..Освен ембрито нещо да не ебило читаво милото. Буена, каквото и да решиш, дано Господ е с теб Praynig

bouquet Мерси, мила!

Имунологияната биопсията и тази за изместен прозорец преди ову ли се правят? А тази офисна хистероскопия какво представлява? Като преглед ли е, смисъл отивам, в кабинета я правят или си е по-тежко Rolling Eyes Ако мога тия три неща да свърша в един месец, би било чудесно Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт