Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 55

• 75 428
  • 745
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Аз имах 2 замразени Я. И двете се размразиха и двете се опродиха - имах 2 ембриона на 3 ден с по 8 и 10 клетки. За разлика от свежата Я, която опрождаха заедно с размразените.

# 496
време ми е да приключвам вече и аз с тези процедури,тъй като научих и минах през всичко. Hug Hug Hug
Еми хайде, се!!! Откога го чакам това  Hug

# 497
Добро утро момичета,
искам да Ви споделя, че ми се обадиха за първоначален преглед. Имам дата за 9 ноември при доктор Тихомирова. Бихте ли ми казали, освен всички налични документи, нещо друго иска ли се? И да ми кажете как минава един първоначален преглед, защото тези дни много го мисля? А и се очертава тогава да съм в цикъл и се чудя дали да се обадя и да им кажа Sad

Последна редакция: чт, 01 сеп 2016, 08:25 от Cassablanka

# 498
  • София
Супер, тъкмо ако е до 4 ден ще могат да ти пуснат и хормони Simple Smile преглеждат и по време на цикъл. Не че ни е приятно, ама...
та идеално ще е Simple Smile ще може да проследи още първия месец нещата

# 499
Благодаря за бързия отговор, Елба Simple Smile
Ако има други момичета за същата дата, нека пишат Simple Smile

# 500
 Hug
време ми е да приключвам вече и аз с тези процедури,тъй като научих и минах през всичко. Hug Hug Hug
Еми хайде, се!!! Откога го чакам това  Hug
Hug Hug Hug Hug Ели,ако знаеш и аз как мечтая да видя вече 2 черти.....Толкова тестове направих,но явно ми продавт само от тези с една черта Grinning Grinning

# 501
  • София
И моите са от тези дефектните, но сега съм си поръчала нови и се надявам те да са от късметлийските с по 2 черти  Peace.

# 502
И моите са от тези дефектните, но сега съм си поръчала нови и се надявам те да са от късметлийските с по 2 черти  Peace.
  Пожелавам ти го от сърце.Дано и аз скоро попадна на такъв тест.

# 503
  • София
Дано  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover . Ще бутаме количките заедно и ще си уреждаме срещи в някой парк Wink

# 504
Значи вече и Тихомирова работи сама, браво  Peace

# 505
  • В сърцето на любимия човек
Значи вече и Тихомирова работи сама, браво  Peace
Тя от началото на годината има свои пациенти  Peace По време на моята стимулация имаше жена, която беше изцяло нейна пациентка.

# 506
  • пазарджик
Знаете ли колко трябва да е фоликула на 9-ти ден от цикъла.Аз днес бях за проследяване за ЕЦ и Персенска каза,че е 11 мм и ,че е малък.Вика ме пак в събота -каза,че ще пуснем и хормони тогава и след това понеделник.

# 507
Мен Тихомирова много ме кефи. Немска школа е.
Няма нищо общо с българските докторчета.

Последна редакция: чт, 01 сеп 2016, 15:53 от Анонимен

# 508
  • София
с кои български докторчета няма общо?
стаменов е от българските докторчета  Crazy
надявам се немската школа да не е като нея, щото лошо за тях.

# 509
  • София
Знаете ли колко трябва да е фоликула на 9-ти ден от цикъла.Аз днес бях за проследяване за ЕЦ и Персенска каза,че е 11 мм и ,че е малък.Вика ме пак в събота -каза,че ще пуснем и хормони тогава и след това понеделник.
Не го мисли, ще порасне.
В колко ти е часа? И аз съм на преглед в събота 12:40ч

Общи условия

Активация на акаунт