Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 55

• 75 400
  • 745
  •   1
Отговори
# 525
На мен Начев ми е казвал, че ТСХ преди трансфер не се мери ако е имало стимулация,вкл.естрофем, защото това не са реални стойности. Важното е преди това да е под 2.А някъде четох,че и Прегнила завишавал нивото на ТСХ,дали е така незнам.

# 526
С ТСХ то не си играй, че аз се наиграх миналата година. Имах чувството, че Клостила ми го вдигаше. Може би защото нищо не завърши добре, се съмнявам че с Клостил не се получават читави яйцеклетки. Но има момичета, които отдавна родиха от стимулация и т.н. с Клостилбегит. Другото, което открих, че щитовидната ми обърка имунната система и се наложи консултация с имунолозите и лечение с Имуновенин до ден днешен, всеки месец съм на вливки. Имай го предвид, все пак имаш достатъчно време да се консултираш и с тях.
Мерси Шакира, аз вече имах консултация с Хедер за щитовидната и ТСХ-то и засега освен че е над 3 друго няма. Да видим какво ще излезе на контролата, а иначе понеже съм ендометриоза Цветков ми спомена, че ще се наложи най-вероятно нещо като терапия и май говореше за някакви вливки ама не разбрах на какво и кога, може би за трансфер...не знам няма да гадая, аз да стигна до трансфер пък ...
А как да разбера, че трябва да се видя с имунолозите? Някакви симптоми ли да очаквам или какво?
  За ендометриозана на мен Цветков ми каза,че задължително се изписвало фраксипарин при трансфера.При мен нали на лапарото се откри ендометриоза.Той каза че я е махнал но следващият път за всеки случай ще изпише и фраксипарин.

# 527
С какво точно подпомага фраксито при ендометриоза?

# 528
  Така ми каза той,след лапароскопията.Аз непитах нищо тогава.Преди трансфера ще го питам защо се изписва и какво точно прави.

# 529
  • Sofia
  Така ми каза той,след лапароскопията.Аз непитах нищо тогава.Преди трансфера ще го питам защо се изписва и какво точно прави.

И на мен ми каза, че задължително се предприема нещо специфично, нарече го терапия, но аз и не попитах тогава какво е точно, понеже ми беше доста далеч трансфера, но Гале явно е това което казваш ти.

# 530

И на мен ми каза, че задължително се предприема нещо специфично, нарече го терапия, но аз и не попитах тогава какво е точно, понеже ми беше доста далеч трансфера, но Гале явно е това което казваш ти.
  Да на мен 2 пъти вече ми го казва.И след лапароскопията и сега като ходих за биопсията.Аз не го знаех това.Но каза задължително Фраксипарин.

# 531
Малко ще наспамя темата, ама този Пародиум гел безопасен ли е за бременни? Закъсах го и аз с венците. Чакам 2-3 дни да минат, те не щат, естествено и трябва да прибягвам към тежката артилерия.
Глезен, венци, не знам какво следва после. Дано нещо различно и хубаво Praynig
Да не съм съвсем офф топик, Шакира, записах си час при АГ-то дето ми препоръча Simple Smile

# 532
Малко ще наспамя темата, ама този Пародиум гел безопасен ли е за бременни? Закъсах го и аз с венците. Чакам 2-3 дни да минат, те не щат, естествено и трябва да прибягвам към тежката артилерия.
Глезен, венци, не знам какво следва после. Дано нещо различно и хубаво Praynig
Да не съм съвсем офф топик, Шакира, записах си час при АГ-то дето ми препоръча Simple Smile
Пародиум е сьвсем безопасен за бремени.Бьрзо ще се оправиш с него.Стискам палци да мине бьрзо.

# 533
Мерси, Гале Simple Smile

# 534
Аз ви чета всеки ден, да знаете, че ви стискам палци на всички в процедури  Praynig
Ако случайно ми закъснее М, часът ми при Еленчев може да пропадне, предполагам, ще е хубаво да звънна на информация да го отложа или?  Или ако ми е трети, четвърти ден, няма пролем за преглед, освен, че аз ще се чувствам неудбно?  Crazy

# 535
Електра, Пародиума е адски добър. Препоръчан от ГалетоСуит, която е стоматолог. На мен ми минаха за около 3-4 дни, а бяха много оточни, кървящи.

# 536
Знам, Шакира, аз нали сред твоите постове го търсих, че не бях сигурна за името, забравих тогава да си го запиша Simple Smile

За преглед няма проблем по което и да е време на МЦ. Само дето ние се чувстваме неудобно.

# 537
Аз ви чета всеки ден, да знаете, че ви стискам палци на всички в процедури  Praynig
Ако случайно ми закъснее М, часът ми при Еленчев може да пропадне, предполагам, ще е хубаво да звънна на информация да го отложа или?  Или ако ми е трети, четвърти ден, няма пролем за преглед, освен, че аз ще се чувствам неудбно?  Crazy

Аз не разбрах докторът  ли те вика в точно определен ден и какво ще правите като изследване?
Като ти дойде в зависимост от ситуацията реагираш - звъниш и си преместваш часа.

# 538
Герда, просто преглед, който да потвърди евентуална лапароскопска намеса.
Благодаря ви, то по закона на Мърфи ще закъснее, когато не трябва  Mr. Green

# 539
Здравейте сладурки  Hug, обръщам се така директно към вас , защото ви следя от доста време и тук виждам топлота ,обич и подкрепа, която стои от вас. Всяка от вас е преживяла толкова много и е почерпила много опит и мъдрост за това ще ви помоля за съвет защото в главата ми е пълна каша. Накратко историята ми е такава: 2014 година спонтанно забременяване , завършило с мисед в 5г.с, след това 1 година ходене по лекари и мъки, защото нямах МЦ, всички ми казваха, че нищо ми няма, но не ми назначаваха никакви изследвания, след това попаднах в клиниката там изследвахме хормони, хемоглобина ми е чуден, цветна снимка, лапаро+хистеро(отстранен полип и "изправяне" на тръби от зле направен кюретаж), генетични кариотип и на двамата, тромбофилия, МБ,цито, разширена спермограма с SDI-с мъжки фактор сме, но всичко при мен на вид изглежда "в норма" с изключение на това, че не усвоявам фолиева(изписаха ми Неофолик мета, витамин Б комплекс,. Правихме една неуспешна инсеминация с лека стимулация, сега ми предстои втора, но се чудя какво пропускам и какво още бих могла да направя, защото освен мъжкия фактор явно има и още нещо newsm78.Ще съм ви ужасно признателна ако получа съвет от по неволя компетентно хора като вас  Heart Eyes. Извинявам се за дългия пост, но трябваше да изложа фактите. Желая ви прекрасна вечер!

Общи условия

Активация на акаунт