Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 55

• 75 398
  • 745
  •   1
Отговори
# 540
Ами вие сте направили всичко #Crazy
Освен ако сте изпуснали обработка на мъжкия материал - МАКС, килимче? Ако няма да е инсеминация направете ИМСИ. То честно казано при мъжки фактор малко ми е странна тази инсеминация newsm78

# 541
Една биопсия за имунология и прозорец също дяма да е излишна.
Малко добавки за качество на яйцеклетките.
А за мъжкия фактор момичетата с опит ще кажат. Има и добавки, подобряващи сперматогенезата.

# 542
ММ не се повлия от нищо, СГ ставаше все по-отчайваща... Иначе пи андрозитол, чай от магарешки бодил и бабини зъби. Има и една бърканица с мед, ядки, пчелно млечице, не я помня добре. Ако се напише в гугъл бърканица с мед ще се покажат съставките

# 543
Ние подобряваме показателите за замразяване на материал с обикновен Спимен.

# 544
  • Sofia
Момичета, днес би трябвало да е 5 ден на ембриончето, ми и да се замрази. Когато ми звъннаха на 3 ден ембриолозите ми казаха, че ще се чуем в неделя пак да видим как е на 5ден. Досега все ми се обаждаха към 11 часа , а още не са ми звъннали  днес Rolling Eyes. Кога би трябвало да ми звъннат според вас, да ми кажат, че на 5 ден се дели добре или чак след евентуално замразяване. Никъде не намерих инфо за това - моля ви кажете ми, защото седя и откачам, че никой не ми звъни  #Crazy.

# 545
На мен не са ми се обаждали в един и същи час - понякога на обяд, понякога към 14-15ч... А и днес е неделя, може да са в намален състав. Ще се обадят Simple Smile

# 546
На мъжа за лоша СГ след всякакви хапове, години наред, ги зарязахме и му давах витамин Д, 2000 единици. Аз също пиех, че моят беше нисък, около 20 при минимум 50, което после води до остеопороза. Та на последния ИКСИ опит и двамата бяхме яко подплатени с този витамин Д, като Е пак ми бяха разделени 3 ден на 7 части Sad Но от 8 се оплодиха 5, деляха си се 4. И имплантацията се случи! Аз го отдавам и на помощта на витамин Д! Много има писано за него и във връзка с бременността, а и с оплодителната способност на мъжа!  Hug

# 547
  • Sofia
Обадиха ми се с лоши новини Sad. До тази сутрин всичко е било наред, стадий "компактен бластоцист". Образувала се е кухина, но морфолофията е лоша. Казаха ми, че ще изчакат до утре, но шансовете са много малки  no

# 548
Здравейте момичета,
утре ще ми поставят така нареченото лепило- въпроса ми е кога ще е трансфера (зет) на кой ден след лепилото се прави трансфер ?

# 549
Боряна, при всяка пациентка нещата са индивидуални и тези въпроси най-добре е да ги зададеш към лекаря си, защото тук във форума може да получиш подвеждаща информация.
 Зависи и какво лепило слагат, на колко дни са ембриончетата, на какви лекарства си, таймират ли овулацията или не и т.н.

Последна редакция: нд, 04 сеп 2016, 14:18 от Анонимен

# 550
Боряна, при всяка пациентка нещата са индивидуални и тези въпроси най-добре е да ги зададе към лекаря си, защото тук във форума може да получиш подвеждаща информация.
 Зависи и какво лепило слагат, на колко дни са ембриончетата, на какви лекарства си, таймират ли овулацията или не и т.н.

Благодаря ти! Утре ще разпитам.

# 551
Обадиха ми се с лоши новини Sad. До тази сутрин всичко е било наред, стадий "компактен бластоцист". Образувала се е кухина, но морфолофията е лоша. Казаха ми, че ще изчакат до утре, но шансовете са много малки  no

Пух, съжалявам за тези новини. Когато ти се обадят, защо не ги попиташ на какво се дължат тези промени в ембриончето?

# 552
  • Sofia

Пух, съжалявам за тези новини. Когато ти се обадят, защо не ги попиташ на какво се дължат тези промени в ембриончето?

Попитах ги аз, и ми казаха , че не знаят и ще сперматозоида е бил без забележки, а яйцеклетката е била централно граулирана, но ве пак без съществени забележки и по нея. Казаха ми че до тази сутрин всичко било нормално и добре се развилал но до обяд е трябвало да се образуват някакви неща в кухината, а те не са се образували и с такава морфология не се прави трансфер (предполагам и замразяване).

# 553
Много кофти Sad Дано до утре да се оправи Praynig

И аз се притесних. Панайотова ми е звъняла за резултатите от БХС. Не съм била до телефона, а сега тя не вдига. Аз останах с впечатление, че при всички случаи ще се обади, но сега се размислих и се сдухах  Confused

# 554
Много кофти Sad Дано до утре да се оправи Praynig

И аз се притесних. Панайотова ми е звъняла за резултатите от БХС. Не съм била до телефона, а сега тя не вдига. Аз останах с впечатление, че при всички случаи ще се обади, но сега се размислих и се сдухах  Confused
При всички случаи се обажда, не се сдухвай!

Общи условия

Активация на акаунт