Празнуване на рожден ден

• 5 381
  • 20
  •   1
Отговори
# 15
Не бих си оставила детето само на 3 годинки. Аз смятам лесно:
1. Кувертите за децата с готова храна и сокчета, но имай предвид, че в повечето случаи децата поръчват поне по едно допълнително сокче, аз съм имала случаи и с по пет Grinning
2. Ако има детски център - таксата за центъра на дете.
3. Нещо общо за хапване за родителите, каквото решиш и колкото решиш.
4. Обикновено родителите пият по кафе+безалкохолно макс - това вече го оставям по избор, но приблизително можеш да го сметнеш.
Аз също скоро разпитвах и във Виктория например ми дадоха за дете 10,50 куверт (пица и сок или каквото избера) + 4 лв за детския център. Казаха, че мога да им разгледам в сайта менюто за доставка вкъщи и да си избера каквото искам - цените са същите. Там можеш да погледнеш и да сметнеш грубо за какво иде реч.

# 16
  • Пловдив
От опита, който имам с двете деца, съм стигнала до извода, че над 2 години празнуване вкъщи е самоубийство hahaha
Детските центрове хич не ми допадат като идея, но и на двамата изпразнувахме там по един РД, за да се убедят, че не е добра идея Mr. Green
Варианти има много, зависи човек какво търси Simple Smile
Аз знам и предварително проучвам Peace утре ще празнуваме 6 РД на сина ми, от половин гадфина разучавам най-различни варианти Simple Smile Спряхме се на няколко места, посетихме ги лично и определихме това, което буквално се припокрива с моите изисквания - здравословно меню, лично отношение и възможност, да си организирам сама нещата Simple Smile
Пари не пестя - колко години още ще иска да празнува с нас Simple Smile

Имаме си семейна традиция - на имените дни ходим на екскурзия. Избираме предварително няколко дестинации с баща им, разучаваме хотели, забележителности, цени и им предлагаме. Който е именик, той избира дестинацията Peace За рождените дни 2-3 месеца предварително избират тема, подготвям се и започва същинското търсене на мястото Peace

# 17
Здравейте,дъщеря ми скоро става на 6 и съм в голяма чуденка къде да направим детското парти,в града ни няма детски клубове и РД обикновено са в заведения тип кафе или ресторант,другия вариант е вкъщи???

# 18
  • София
Сега ще става на 8 и мисля да е без родители.Вече са големи.Но до сега винаги и родители.Особено на 3 години няма как да е без

# 19
За три годишни е сложно без родители, голяма отговорност е, има голяма вероятност да се провали рождения ден. Simple Smile

# 20
Когато дъщеря ми стана на 8, все пак две майки останаха на рождения ден. Има си майки и майки... Обаче не можете да ги изгоните или да кажете, че само децата ще остават.
Иначе аз пък обичам децата да са у дома. Стига да имам време да потичам за подготовката, де. Вярно, настава малка лудница, но ми е хубаво да гърми от детски смях Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт