Празнуване на рожден ден

• 5 380
  • 20
  •   1
Отговори
Мами, предстои ни да празнуваме рождения ден на малката ( ще става на 3) и мисля да  го празнуваме в детски кът... та въпроса ми е вие как правите, плащате само на децата или и родителите остават има и почерпка и за тях? Благодаря ви

# 1
  • София
Аз имам брат на 8 , досега винаги в заведение си е празнувал рождените дни. Обикновено част от родителите остават,други си тръгват и се връщат само да си вземат децата. На тези,които са оставали майка ми винаги е поемала консумацията.

# 2
Аз имам брат на 8 , досега винаги в заведение си е празнувал рождените дни. Обикновено част от родителите остават,други си тръгват и се връщат само да си вземат децата. На тези,които са оставали майка ми винаги е поемала консумацията.

това е добра идея, защото някои деца са от градината а с родителите не сме близки.

# 3
  • София
Деца на 3 години не могат да останат без родители. Много лесно ще ревне някое и в чудо ще се видите как да го успокоите. Да не говорим, че и родителите едва ли биха си оставили детето. Аз не бих, по-скоро не бих го довела, но не бих го оставила само, също е на 3.
Колкото до почерпката за родители- хубаво е да има нещо за хапване, символично + да им поемете кафето и колата, едва ли някой би поръчал нещо по-сериозно.

# 4
  • София
Може да са поканени и по-големи дечица.  Simple Smile

# 5
Деца на 3 години не могат да останат без родители. Много лесно ще ревне някое и в чудо ще се видите как да го успокоите. Да не говорим, че и родителите едва ли биха си оставили детето. Аз не бих, по-скоро не бих го довела, но не бих го оставила само, също е на 3.
Колкото до почерпката за родители- хубаво е да има нещо за хапване, символично + да им поемете кафето и колата, едва ли някой би поръчал нещо по-сериозно.

точно това ме притеснява. Вие празнували ли сте така, колко ви излезе да се ориентирам?

# 6
Шанс някой да си остави 3 годишното и да се върне след 2 час, почти няма.
За след 6 години, малко родители остават.
За родителите няколко плата. И разбира се напитките.
Обикновено кафе и вода, някоя бира или сок.

Зависи от детският клуб и какви опции предлага.

# 7
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Мами, предстои ни да празнуваме рождения ден на малката ( ще става на 3) и мисля да  го празнуваме в детски кът... та въпроса ми е вие как правите, плащате само на децата или и родителите остават има и почерпка и за тях? Благодаря ви
Доста ми е странен въпросът ви.Естественно,че трябва да се предвиди и за родителите почерпка.В нашия град ориентировъчно кувертът на дете върви от 12-15лв.Сложи средно и по 10лв. на родител и сама може да си направиш сметка колко ще ти излезе.Това,че не се познаваш с родителите детето не го вълнува.То ще бъде щастливо от факта,че е поканило своите най-добри приятели и те са уважили празника му.Оставам с убеждение,че и вие не сте посещавали детски рожден ден в детски кът,ако беше така поне щяхте да имате представа как протича детското парти.

# 8
И какво, ако не е посещавала? Нали пита, за да разбере как обикновено се процедира. Все пак едно е почерпка за 20 деца, друго е за 40-ако всяко дете е с един възрастен. Моето мнение е, че трябва да им се плати, каквото си поръчат, като разчитаме на тактичността им да е в границите на разумното...

# 9
Мами, предстои ни да празнуваме рождения ден на малката ( ще става на 3) и мисля да  го празнуваме в детски кът... та въпроса ми е вие как правите, плащате само на децата или и родителите остават има и почерпка и за тях? Благодаря ви
Доста ми е странен въпросът ви.Естественно,че трябва да се предвиди и за родителите почерпка.В нашия град ориентировъчно кувертът на дете върви от 12-15лв.Сложи средно и по 10лв. на родител и сама може да си направиш сметка колко ще ти излезе.Това,че не се познаваш с родителите детето не го вълнува.То ще бъде щастливо от факта,че е поканило своите най-добри приятели и те са уважили празника му.Оставам с убеждение,че и вие не сте посещавали детски рожден ден в детски кът,ако беше така поне щяхте да имате представа как протича детското парти.

Кое е странното на въпроса? Детския кът ще е затворен ще има и аниматори за децата.... все пак е детски рожден ден и не всеки може да си позволи почерпка за родителите за това и питам

# 10
  • София
Много зависи от родителя,виждала съм в детските центрове в моловете,да оставят и малки деца.

# 11
  • София

точно това ме притеснява. Вие празнували ли сте така, колко ви излезе да се ориентирам?

Не, в детски клуб не се празнували, децата ми са родени през лятото (едното днес) и обикновено събирането е навън, в парка. Не мога да помогна с цени, но в София поне са доста разнообразни цените на детските клубове и едва ли може да се направи точна сметка.
Аз бих отишла на няколко места, бих говорила за условия (какво се включва в цената като анимация, храни, напитки, време, колко струва и има ли възможност за допълнително време и т.н.), да се ориетнирам в цената на кафе, безалкохолни, да се уточни тортата вие ли я носите, те ли я осигуряват и когато имам цялата тази информация плюс лични впечатления от мястото, тогава бих взела решение.
Успех със задачката! Simple Smile

# 12
  • София
преди няколко месеца празнувахме 3 рожден ден на моето дете.
гостите бяха основно около 3 годишни.
всички бяха с по един родител и без тях щеше да е сложно.
аниматора не може да ги заведе до тоалетна, аз също не бих могла с всички накуп да се справя.
постояннно имаше притичващи деца до родителите, просто си ги търсят.

ние намерихме клуб който предлага пакет, зала за децата с аниматор, торта и почерпка за родителите.
знаехме си предварително колко ще ни струва.

# 13
  • ВАРНА-морето,сините вълни.

Кое е странното на въпроса? Детския кът ще е затворен ще има и аниматори за децата.... все пак е детски рожден ден и не всеки може да си позволи почерпка за родителите за това и питам
Казвам го с най-добри чувства.И аз искам нашия РД да ми излезе 200-300лв. ама не се получава.Не мога да кажа на родителите-оставете си децата,че така ще ми излезе по-евтино.Не става.Или го правиш,като хората или не.Според мен и мои наблюдения родителите не смеят да си поръчват нещо супер специално,а просто да не стоят на празна маса-кафенце,водичка.Сама може да си нахвърлиш колко ще ти излезе.Ние тук няма как да знаем цените във въпросното заведение.Примерно от нашия скромен опит (пет пъти сме празнували навън),децата са около 15-20 и сметка под 400лв. трудно постигаме.Принципно дори и ваучери да ползвам пак трудно се вмествам.Дано ти е от полза.

# 14
Децата са малки и трудно родители биха ги оставили сами. След като не се познавате с родителите, значи децата им не познават вас. Никое малко дете няма да се весели спокойно в компанията на непознати родител, аниматори и деца. Ще настане едно хленчене и рев, ако въобще ги доведат.
При покана, кажете, че каните детенцето с придружител (за да разберат 1 родител), за родителската маса поръчайте предварително примерно 2-3 пици на парчета и големи бутилки вода/сок. Така като има нещо на масата, най-много по 1 кафе да си поръчат. Друга опция е да има само дребни соленки и сладки.
И аз като съм била на детски РД, съм си взимала от това, което е на масата. Пределно ясно ми е, че съм просто придружител, а не гост и не съм злоупотребявала да си поръчвам храна и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт