Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 47

• 91 027
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
  • Сандански
Кой разнасяше купичките от Милка от последната игра? Трябва да взема моята от офис, но не помня коя беше фирмата и не знам офиса в града  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Leo Express Simple Smile

# 181
  • Телиш/Плевен
От кино Арена най-накрая ме зарадваха с награда за регистриран билет - печеля тениска от филма „Ловци на духове“. newsm44

Последна редакция: вт, 23 авг 2016, 14:01 от Лале в дъжда

# 182
  • при късмета
Лаленце, как те уведомиха за наградата? Имаше същата игра с билети от Ледена епоха, имам регистрирани билети, играта свърши, но не можах да намеря печеливши. Страницата с играта ми даваше, че е невалидна

# 183
  • София
 bouquet Много благодаря за съдействието , обадих се на телефоните и наистина аз печеля , много съм щастлива Wink

# 184
  • Телиш/Плевен
Лаленце, как те уведомиха за наградата? Имаше същата игра с билети от Ледена епоха, имам регистрирани билети, играта свърши, но не можах да намеря печеливши. Страницата с играта ми даваше, че е невалидна
Никак. Laughing
Видях си името в сайта им. Hug
И за „Ледена епоха“ участвах, но нямах късмет. Ето печелившите. Hug
Сега ми остана да се надявам на кутия от „Сами вкъщи“. Praynig

# 185
  • при късмета
Благодаря ти, аз не успях да ги открия!
Честита награда  Hug

# 186
  • Велико Търново

Лаленце, има ли игра на Сами в къщи? Аз нищо не намерих в сайта на Кино Арена.

# 187
  • София

https://www.kinoarena.com/bg/promotions/view/the-secret-life-of- … ion-in-kino-arena

# 188
Аз пък имам отговор от Якобс относно сбърканата цифра от касовия бон. Пишат,че ще си получа наградите.  Party Flutter Hug

# 189
  • Телиш/Плевен
Изпреварили са ме с линка, но аз писах още като пуснаха филма. Hug

ма ко, благодаря ти! Hug Много се радвам за тениската, ама ще трябва да почакам за нея. Sad

# 190
Няма ме в Йоткера Sad

# 191
Тениски в представителните магазини в Сф, Бс, Рс и Плд има. Така ,че смело отивайте и си ги искайте  Peace
Днес ходих до фирмения магазин на Оргахим в Русе, на Борисова- нямат тениски, казаха, че играта е за София, при тях е активна игра със събиране на точки при покупки, за 50 лв дават една точка. И наградите са подобни- тениски и гащеризон и като, че ли някакъв уред, не се загледах много в плаката.

# 192
  • София
Излезли са новите скути от ДМ - мен ме няма.

# 193
  • Под Слънцето
Не знам. Ние си получихме тениските от Варна -  с всички,които ми писаха и оставиха координати , се видяхме и  им ги  предадох .  А в представителните им магазини,че имат тениски, ми се каза още в деня на голямата еуфория , докато ме разиграваха, а аз разигравах без да искам куриери насам натам.

# 194
Има печеливши на савекс, мен ме няма Sad

Общи условия

Активация на акаунт