Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 47

• 90 453
  • 739
  •   1
Отговори
# 735
При моя това не подейства. Mr. Green
Китайците ми отмъщават, че не спрях да мрънкам из темата за тоя шейкър.

# 736
Отворих го, като едновременно дърпах силно (колкото мога) и въртях в една посока  Laughing

# 737
  • на североизток от Рая
 Привет!

Имам шейкър от вчера, но той е спечелен от дъщеря ми. Моят също го донесе куриерката, но поиска бележка, така пишеше на пратката - да се приложи касов бон. Е, аз със същата бележка получих и миксера и нямам какво да предоставя. Казах й да си вземе шейкъра и да говори с шефа си. Познаваме се с нея, знам, че ще направи каквото трябва и ще ме потърси отново. Днес, вървейки по центъра, някой ме повика по име. Отново тя, пак да ме занимава с тоз пусти шейкър. Номерът на печелившия код не отговарял. Ох, добре че пазя какви ли не съобщения на телефона си. Поглеждам съобщението, на него пише код завършващ на 681, а те написали код 618. И понеже са разместени последните две цифри, грешката е видима. Обаче не е моя грешка.  Crossing Arms Ако не пазех СМС-а, хич нямаше да се разправям. И сега ще чакам да ми донесат шейкъра, дано се съобразят с допуснатата от тях грешка.
Извинявам се за словоизлиянието!  Laughing

Печелеше ми се нещо днес и тази вечер купих продукти Нивеа. При покупка на стойност поне 10 лв  дават скреч карта и се печели веднага награда, при късмет. Е, аз спечелих чанта за пазаруване. Здрава, голяма, симпатична е, просто не ми допада съвсем картинката - мъж, целуващ по бузата красива усмихната жена. Искам да спечеля одеало, или чадър, и затова ще купя отново продукти Нивеа. Дано имам късмет и за друга награда.

Привлича ме Милка, ще се огледам за шоколади с кодове.  Simple Smile

# 738
  • Бургас
На мен също не ви дадоха шейкъра, искаха ми бележката, която вече я бях дала за мисепчето-имах ксерокопие, но не отговаряли цифрите - така ми каза ядосаната служителка , която бързаше да ме отпрати.

# 739

Общи условия

Активация на акаунт