Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 48

• 76 838
  • 775
  •   1
Отговори
  • Телиш/Плевен
Добре дошли в новата тема! bouquet

Flowers Four Leaf Clover Пожелавам много КЪСМЕТ на всички!!! Flowers Four Leaf Clover

Моля, използвайте бутона вместо да пускате постове от типа „запис“. Peace
Благодаря ви предварително!

Извадка от Правилата на форума:
Цитат
14. Забранява се публикуването на теми и мнения, призоваващи към гласуване в даден конкурс.
Забраната се отнася и за полетата от потребителския профил - аватари, подписи, лични титли и т.н.
Изключения могат да са:
- международни конкурси с българско участие
- изцяло благотворителни конкурси
- външни конкурси, в които участва BG-Mamma или една голяма потребителска група от форумите тук като представители на BG-Mamma

# 1
Записвам се първааа! 1 часа през нощта, а много хора не спят  Simple Smile наградите от чупа чупс вече спечелени, нова тема... Дано е много успешна  Peace

# 2
  • Под Слънцето
хехе
Кога успяхме да изпишем предната?

Лалето ше й дадат медал  bouquet

Аз не мога да спя от мислене  на стратегия за пуфа

# 3
Чакам боята от Гарниер, шампоаните от Лореал и награда от Мeйбълийн...скоро не печелила. В игрсчата на Милка едва ли ще участвам.

# 4
И аз чакам шейкър. Туй то. На Милка съм пас. Няма да дам сума пари за нещо, което не консумирам само и само да играя за идеята, че може би ще спечеля нещо.

Лале  bouquet

# 5
  • София
Аз съм се запасила с шоколади. Laughing
Обаче от понеделник почвам 90-дневната...Явно децата на комшиите ще трябва да помагат...
А иначе и аз се чудя как да ги регистрирам тия кодове. Напоследък нямам особен късмет с игрите на Милка!  #Cussing out

# 6
И аз се записвам. Лале  bouquet
Мен ме е обзела Голямата каръщина  ooooh!

# 7
  • На брега на морето
Добро утро и много късмет на всички.
Получих си вчера шейкърите и туй то, от никъде нищо - голяма суша, МРЪН. Дано успея да се разпиша в играта на близалките / макар че съм с лоши спомени от последната им такава /, на Милка ми харесват доста наградите, дано и там имам късмет.
Лаленце  bouquet за труда ти!
Хубав и усмихнат ден на всички!

# 8
Вчера купих шоколади Милка от Фантастико. Тези със стикерите бяха сложени най -отзад и имаше само на двя вида.
Успех и много награди за всички!

# 9
Късмет в новата тема. След последната игра на близалките в тази се отказвам да играя , а за милка още се чудя че там нямам късмет с кодовете. И май от никъде нищо не чакам вече

# 10
  • Русе
Късмет в новата тема!! Събрала съм 20 кредита на близалките, ама явно днес няма да играя, щом са спечелени всички наградки Cry..

# 11
Във Варна къде намерихте Милка с кодове?
Аз чакам да заредят Май Маркета, ама съм забелязала, че обикновено ден преди да почне дадена игра зареждат.

# 12
Пожелавам на всички късмет и много награди Simple Smile

# 13
  • Варна
Късмет на всички.Аз от никъде нищо не чакам.Лале  bouquet.

# 14
Честита нова тема!  Пожелавам много късмет на всички! Simple Smile
Нощес към 12 пробвах за всеки случай да играя в Чупа и спечелих още една раница от първия път. Може и да не ми я дадат - не можах да намеря в правилата дали дават на човек само по една награда от вид.

Явно все тогава са спечелени и десетте награди - не знам на какъв принцип ги пуска играта, но не дава последователно - имах кредити и въртях десетина пъти, но само първият спечели.

И аз чакам боя от Гарние, шампоан (и може би балсам??) на Елсев и наградата от Мейбълин - преди две седмици писах на Мейбълин, казаха, че не са ме забравили и ще изпратят всички награди - да не се притеснявам... Трите марки май са на една и съща фирма (Лореал) - могат направо да изпратят нещата заедно...Всъщност точно заради това се съмнявам, че ще получа всичко, но както и да е - каквото и да дадат ще се радвам.

Общи условия

Активация на акаунт