Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 48

• 76 842
  • 775
  •   1
Отговори
# 15
Благодаря за темата и успех на всички!
Чакам само боята от Гарниер, но няма да я дочакам, друг ще я ползва.
Взех два шоколада, ще се пробвам няколко пъти, на мен с Милка не ми върви.

# 16
Вчера получих и аз шейкъра, готин е.
Спечелен е със същата бележка която дадох преди за миксера, но на кутийката му пишеше "Не се изисква касов бон" та не ми се наложи да се разправям, не поиска да вземе и копието,което бях направила.

# 17
  • Варна
Лаленце,  bouquet

Нощес към 12 пробвах за всеки случай да играя в Чупа и спечелих още една раница от първия път. Може и да не ми я дадат - не можах да намеря в правилата дали дават на човек само по една награда от вид.

Явно все тогава са спечелени и десетте награди - не знам на какъв принцип ги пуска играта, но не дава последователно - имах кредити и въртях десетина пъти, но само първият спечели.

И аз снощи по това време спечелих раница. Party Ако е същата, като тази от предната игра, може да я разменя за нещо, но май ми изглежда по-различна.

Нямам притеснения за получаването, защото тонколонките ги спечелих от профила на мъжа ми (който, за да ми угоди, изигра 2-3 игри, но после ми каза да си се занимавам сама с глупостите  Mr. Green), а раницата - от моя. Peace видях, че има и други, спечелили по две награди, Петя, би трябвало да ти ги дадат, щом системата позволява и нищо конкретно не пише в правилата. Peace

Спечелих от играта на Плесио във форума страхотни награди, днес ще ги получа и ще пиша по-подробно. Party

# 18
Да се похваля и аз със среднощни колонки от играта на близалките  Mr. Green

# 19
Записвам се и аз, но без никакви награди. Голямо МРЪН!

Събудих се към 4 сутринта и викам ще се пробвам на близалките и гледам те вече всички награди спечелени  Crossing Arms

# 20
  • sofia
Лале  Hug bouquet

Много късмет на всички! И на всеки каквато награда си пожелае - да получи!
И аз чакам боя и една шапка от играта на водка Флирт  Wink
Чакам и аз Милка, ще я пробвам, ние ги ядем тези шоколади.

# 21
  • Пловдив
Знаех си аз, че трябваше снощи към 12 да си пробвам късмета, ама... ooooh! Mr. Green

Лаленце,  bouquet

# 22
Днес пък аз ще играя на чупа - ще ви пиша, ако спечеля Simple Smile

# 23
  • Nesebar
Наградите на милка много ми харесват но продуктите им вече токова са ми втръснали че само като ги видя и ми става тежко

# 24
Аз чакам наградата на Мейбълин и боя от Гарние  Peace Шейкъра ми го донесоха, но не можах да му отворя голямата капачка, даже мислех, че не се отваря  Mr. Green Ще го мъча пак тия дни.
Една игра на Биодерма  Peace
https://club-bioderma.bg/kampanii.php

# 25
честита нова тема и късмет!

# 26
  • sofia
Днес трябва да излезнат победителите на Капи  #Crazy дано да се похвалим тук,
тези който са играли Simple Smile

# 27
И на мен ми звъня куриера за шейкъра,но не бяхс отбелязали,че съм дала бележката и не ми го даде.  ooooh! Голяма неразбория с тия бонове.
Аз търсих Милка от промоцията, но в Кауфланд бяха само един вид,ненамален,който не обичам.  Rolling Eyes

# 28
  • Под Слънцето
Да си знаете ,че в Била на Подвис във Варна няма Милка Орео . Изкупих ги! Останаха ноазет и цял лешник. Кодовете тук там са пораздърпани, но сега са измислили от печатницата как да не можеш да ги крадеш- късат се. Това е добре. Но със започването на играта , струва ми се, че все повече хора ще се пробват да разлепят.

И освен една шапка от Баумит, нищо не чакам. А така се борих за сак...

# 29
Играта на Милка кога започва?
Намерих.

Общи условия

Активация на акаунт