Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 48

• 76 850
  • 775
  •   1
Отговори
# 45
Получих си изненадващо шейкъра, който се дублираше с миксера за касова бележка. На пратката пишеше - не се изисква касов бон  Peace. Отворих го директно - без проблем и без почукване. Довечера отивам да вземам друг в града ми за местоживеене  Laughing

# 46
Милка колко пуфа ще раздават?

Може ли до помоля за адреса на Харибо , че почти събрахме 10 опаковки. За толкова нали изпращат подарък? newsm78

# 47
  • Телиш/Плевен
Милка колко пуфа ще раздават?

Може ли до помоля за адреса на Харибо , че почти събрахме 10 опаковки. За толкова нали изпращат подарък? newsm78
600 пуфа.

Адресът на Харибо:
София 1233
п.к. 125

amia_a, по принцип игрите на Милка с кодове са с моментни награди. Peace

# 48
  • Под Слънцето
Мечките на Харибо са супер дребни. За 20 опаковки , 11 от които от 200 грама получих 2 меченца.Различават се само по панделките папионки . Явно китайчетата не гледат къде шият.

Някой да е на ясно с наградите от Баумит  кога и с какво ще се доставят?

# 49
  • Телиш/Плевен
Мечките на Харибо са супер дребни. За 20 опаковки , 11 от които от 200 грама получих 2 меченца.Различават се само по панделките папионки . Явно китайчетата не гледат къде шият.
Хм, на мен за 20 (от 100 грама) ми пратиха голямо мече. Но така и не разбрахме на какъв принцип дават наградите, та явно е каквото се падне.
Ето го моя мечок (май не съм го показвала, понеже когато го спечелих, бях без лаптоп и известно време не можех да качвам снимки):
Скрит текст:

# 50
Най-вероятно пращат каквото има в момента, на мен за 20 опаковки ми пратиха мечо (около 20 см) и ключодържател. Такъв мечо имахме от една промоция на харибо и лоакер - пакет с бонбони и вафли и мечо. И сега единият е у нас, а другият - при родителите ми.

# 51
  • Варна
На мен също за 20 опаковки, повечето от които бяха от големите, ми изпратиха две малки мечета. Rolling Eyes
Сега пак ще пращам, че едното дете остана без мече. Rolling Eyes

Лале в дъжда, ~ex~des~ex~, благодаря ви! Hug

# 52
  • sofia
Има победители на Капи, мен ме няма, дано има спечелили от темата  Simple Smile

# 53
  • на североизток от Рая
 Снощи писах късно в края на старата тема, да се запиша сега в тази.  Simple Smile

Лаленце, благодаря ти за отдадеността!  Hug

Похвалих се снощи с награда от Нивеа, тези дни ще си пробвам отново късмета с тях. Но и Милка ме привлича. Но не всички видове шоколади участват, така ли?

# 54
Като ви чета за Харибо и се чудя има ли тогава смисъл да пращам 10 опаковки?  newsm78
Или трябва да са 20?

# 55
Всички шоколади, на които има залепени кодове участват. Днес в Т маркет имаше от най-новите шоколади Милка със залепени етикети за играта.

# 56
Аз от Харибо за 20 опаковки получих голям надуваем дюшек, а за 10- много симпатична, розова шапка с козирка.

# 57
  • Телиш/Плевен
Като ви чета за Харибо и се чудя има ли тогава смисъл да пращам 10 опаковки?  newsm78
Или трябва да са 20?
Минимумът е 5, а максимумът - 20.
Аз пратих 20 и получих мечока, после пратих още 10 и получих розова шапка с козирка.

Нели, шоколадите трябва да имат стикер за играта. Hug

# 58
Може ли линк към играта на Капи?

# 59
Аз от Харибо за 20 опаковки получих голям надуваем дюшек, а за 10- много симпатична, розова шапка с козирка.
И аз по същия начин - за 20-дюшек, за 10-шапка.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт