Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 47

• 90 454
  • 739
  •   1
Отговори
  • Телиш/Плевен
Добре дошли в новата тема! bouquet

Flowers Four Leaf Clover Пожелавам много КЪСМЕТ на всички!!! Flowers Four Leaf Clover

Моля, използвайте бутона вместо да пускате постове от типа „запис“. Peace
Благодаря ви предварително!

Извадка от Правилата на форума:
Цитат
14. Забранява се публикуването на теми и мнения, призоваващи към гласуване в даден конкурс.
Забраната се отнася и за полетата от потребителския профил - аватари, подписи, лични титли и т.н.
Изключения могат да са:
- международни конкурси с българско участие
- изцяло благотворителни конкурси
- външни конкурси, в които участва BG-Mamma или една голяма потребителска група от форумите тук като представители на BG-Mamma

# 1
пу първа

мерси, лаленце, и много, много късмет на всички.
Аз с въпрос в новата тема: тези чанти и салфетки от кока кола, в кой магазини е? Не намирам инфо.

# 2
  • Телиш/Плевен
пу първа

мерси, лаленце, и много, много късмет на всички.
Аз с въпрос в новата тема: тези чанти и салфетки от кока кола, в кой магазини е? Не намирам инфо.
Hug
По принцип като спечеля награда от верига, която е популярна и извън Плевен, винаги казвам кой е магазинът. Но в случая мисля, че са си наши местни вериги и затова казвам просто „квартален магазин“. Но все пак да кажа кои са - чантата я спечелих от „Интермес“ (трябва да се купят и върнат три стъклени бутилки от 750 мл), а салфетките ми ги дадоха в магазин „Life“ (бях купила две бутилки от 1,250 л). Hug

# 3
Лале не спала и тема създала  Hug

# 4
  • Перник
Късмет на всички  Peace

# 5
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Много късмет и от мен!

# 6
Чашата от Нескафе чакам и шейкъра на Якобс.
Това вместо запис.

# 7
Абе, вие не спите ли, бе? hahaha
Нямам нищо за получавне вече. Чакам нови игри.
Благодаря за новата тема Hug

# 8
  • Русе
Добро утро, девойки!!! За Леко мога да кажа единствено, че не обмислиха добре нещата, но има време , ще се научат/нали съм от Русе, защитавам местния бизнес...хххахахаа/
Лаленце, мерси за новата тема!! bouquet bouquet

# 9
От играта на Якобс чакам шейкър от първия ден,но още нищо? Thinking newsm78

# 10
Благодаря за новата тема!  bouquet
Вчера си получих втората кана от Присан - моделът е различен от този на първата (това ми харесва). Остана да чакам едни чаши от там.
И аз имам спечелен шейкър от първото теглене на Якобс - още не ги носят. Мисля, че се чудят какво да правят с проблема с бележките (много хора печелим 2 награди с една бележка и вече сме я дали за миксерчето).

# 11
  • Пловдив
Лаленце, благодаря за темата!  bouquet

Ще им пиша и аз за тениските. Ще видим какво ще измислят. Mr. Green

# 12
Мерси за новата тема   Simple Smile Чакам Якобса newsm78

# 13
Аз чакам нови игри.

# 14
Аз още очаквам чашата си от Нескафе, а брат ми спечели много хубав буркан за бисквити "Дядо" от Милка.

Общи условия

Активация на акаунт