Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 47

• 90 460
  • 739
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте,
днес в Казанлък АД, купих два пакета бисквити Мюсли , но на касата ми казаха, че при тях няма такава игра /в условията е обявен магазина като участник/.
Някой друг от Казанлък пробвал ли е ?

# 16
Чакам и аз шейкърчето

# 17
Късмет!

# 18
  • добрич
Много късметлийска нова тема. За да не е без хич едни малки безплатни мострички:

http://stevianiko.bg/pages/vzemi-mostra?contact_posted=true#contact_form

# 19
Благодаря за темата.
Чакам прословутите шейкър и миксер от Якобс и чаши на Присън.

# 20
  • София
И аз чакам шейкър, с който не знам какво ще правя  Simple Smile

# 21
  • Под Слънцето
Благодарско на Лале за темата!  bouquet

С повече безплатни награди и мостри да  се напълни !

Тениските пътуват с куриера към мен. Така ,че мога да споделя вече Wink
Беше цяла галимация , разправии на кило заради недомислена рекламна кампания. Заплахи от страна на служители в Сф  и любезно отношение  от всички в завода  ( по списъка от сайта) на Оргахим в Русе. Тениски в представителните магазини в Сф, Бс, Рс и Плд има. Така ,че смело отивайте и си ги искайте  Peace

# 22
Здравейте,
днес в Казанлък АД, купих два пакета бисквити Мюсли , но на касата ми казаха, че при тях няма такава игра /в условията е обявен магазина като участник/.
Някой друг от Казанлък пробвал ли е ?
Тъй като вчера и аз купих две кутии бисквити и попитах на касата и ми отговориха същото /а магазина също е от списъка/, отворих отново играта да прочета условията, да не би аз нещо да не съм разбрала. Та в условията пише, че изброените магазини в списъка по точка "някоя си", определят сами в коя седмица от срока на играта /само една седмица/ да участват, т.е. излиза, че нашия магазин досега не е участвал, тъй като касиерките не бяха чували за тази "едноседмична" игра. Тъй че периода на промоцията е от 10 /мисля беше/ юли до 31.08., но реално е 1 седмица, но незнайно кога  Crazy.
Не знам тези условия поначало ли бяха така, или после са променени  Thinking

# 23
  • sofia
Неприятно с тези магазини, за това питам аз участват ли в промоцията има ли карти още, активна ли е играта? Защото все нещо не са разбрали.Онзи ден така се ядосах на една касиерка в СБА за играта на милка и белвита.Скара ми се, че имало толкова хора на касата , а аз съм я занемавала с карти да си трия.Много се ядосах....хвърли ми една карта от тестетео дето тя ми я избра.Не спечелих, сигурна съм, че заради лошата енергия. 😈

# 24
  • Варна
Успех на всички в темата.Багодаря Лаленце за темата.

# 25
  • на североизток от Рая
 Добро утро!

Лаленце, ти не спиш, теми правиш. Благодаря!  Hug Heart Eyes

Вили, хубав е бурканът Дядо, аз тъкмо за него играх, но не спечелих. Браво на брат ти!

Играта на Престиж ми харесва, ще взема бисквити, но първо ще попитам касиерките дали дават карта. И без игра ще купя, че моите ги харесват, но все пак, що пък да не спечеля нещо.

Много награди да има и в тази тема пожелавам!  Flowers Four Leaf Clover babydust7 babydust7

# 26
От брошурата на СВА;
при закупуване на два десерта Bounty може да спечелиш слушалки или таблет
купи напитки за минимум 2 лв с марка Филикон или Грено и участвай за една от 10 кошници Филикон
купи 2 кутии Нескафе Долче Густо и участвай за една от 14 машини Mini me
За всички игри трябва да се пише име и тел и се пускат в кутии.
 Hug Успех на всички.

# 27
След колко време получихте мейл с кода за тениските на Оргахим?

# 28
Получих си безплатните мостри на Стевия по пощата  Peace
Чудя се де Илия на кирия да пратят на заявилите безплатни мостри  - 2 пакетченца по 1 гр. и на тях това да им струва 0,65лв.?

# 29
  • Nesebar
Късмет на всички нищо несъм  печелила скоро

Общи условия

Активация на акаунт