Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 47

• 90 501
  • 739
  •   1
Отговори
# 30
  • sofia
А знаете ли защо на половинките на Кока Кола с обикновени червени капачки вече не пише нито Спаркс нито нищо, дали имат кодове или край вече? Или към видяла някакви странни коли😊

# 31
Благодаря за темата.

# 32
Лале, тенкю за темата bouquet

# 33
Неприятно с тези магазини, за това питам аз участват ли в промоцията има ли карти още, активна ли е играта? Защото все нещо не са разбрали.Онзи ден така се ядосах на една касиерка в СБА за играта на милка и белвита.Скара ми се, че имало толкова хора на касата , а аз съм я занемавала с карти да си трия.Много се ядосах....хвърли ми една карта от тестетео дето тя ми я избра.Не спечелих, сигурна съм, че заради лошата енергия. 😈
каква е тази игра, при нас май я няма

# 34
  • София
А знаете ли защо на половинките на Кока Кола с обикновени червени капачки вече не пише нито Спаркс нито нищо, дали имат кодове или край вече? Или към видяла някакви странни коли😊

Не, нямат кодове. Миналата седмица писах за това. Не знам каква е причината. Дано е временно.

# 35

Аз взех с черна капачка и на нея пише, че се играе за Спаркс

# 36
Мерси за новата тема! И аз от днес имам капачка с код за спаркс, досега не съм регистрирала там  Peace

# 37
  • София
Брадли, все още има и черни, и сребърни капачки. Обаче новото зареждане е с червени без код и без надпис Спаркс. Sad Все си мисля, че е моментно. Нали някой писа, че както всяка година, играта е до края на декември. Би трябвало пак да пуснат.

Получих купичката на Милка от последния ден на играта. Simple Smile

# 38
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Аз също съм с капачка от спаркса от вчера.

# 39
Благодаря за новата тема Лаленце  bouquet

Имам за получаване и аз една купичка от Милка, но тъй като куриера беше на служебния ми адрес в събота сега трябва да ходя да си я търся в офиса им  Tired
Чакам си и шейкъра от Якобс.  Peace

# 40
  • sofia
Неприятно с тези магазини, за това питам аз участват ли в промоцията има ли карти още, активна ли е играта? Защото все нещо не са разбрали.Онзи ден така се ядосах на една касиерка в СБА за играта на милка и белвита.Скара ми се, че имало толкова хора на касата , а аз съм я занемавала с карти да си трия.Много се ядосах....хвърли ми една карта от тестетео дето тя ми я избра.Не спечелих, сигурна съм, че заради лошата енергия. 😈
каква е тази игра, при нас май я няма
     бисквитки орео , милка или белвита над 5 лева и ти дават скреч карта за кана или чаша, мисля, че тледах, че срока е до края на август

# 41
  • София
Три дни подред играем с детето за чаша за фрапе от Престиж и все бисквити печелим Simple Smile Преди два дни ни се наложи да ходим в друг квартал и там имаше пак Аванти Simple Smile Казвам на касиерката може ли да видя чашата и много я харесах Simple Smile Мъжът ми изтегли карта и Ураааа Simple Smile Две личица и чашаааа Simple Smile Значи това била магията, трябвало да поискам да я видя  Laughing

# 42
Аз пуснах снимков материал в играта на фейсбук на Бор Чвор. Сега остава надеждата!

# 43
Чакам само шейкър от Якобс.
В кварталния магазин има игра - купуваш две Баунтита и може веднага да спечелиш хавлия. Два пъти се пробвах, мъжът ми - веднъж, но и двамата нямаме късмет.

# 44
След нещата, които прочетох...може и да не се занимавам с Леко.

Общи условия

Активация на акаунт