Клиника Малинов - клиниката със сърце :) (14)

• 30 859
  • 737
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Цоп в новата тема да е много късметлииска за всички.
Блинг  Hug Hug
Хайде бременелките нарасете темата,че да завалят положителни тесчета  baby_neutral
И аз на вливките все долу ме пращат всякаш това е извънредната стая за вливанията.
ПП не мога да публикувам все има нови отговори.
Събирам си прашец за към септимври.
Магнетична какво пиеш за ИР и кога ги спря?

# 16
Дари, докато няма лелка нали знаеш винаги има надежда. Стискам палци Praynig При мен и двата пъти беше доста неочаквано като се готвех за операция и процедура. Че дори и третия път на ин витро опита ми беше неочаквано. Дори и да продължи за кратко.
Магнетик, при Паскалева съм решила да ходя направо след положителен тест така и така ще трябва да се разходя за вливка до Сф. Не знам как ще нагодя нещата с часовете, ама, ако трябва два дни ще остана. Виж, ако трябва и да минавам през Сигидов ще е филм. При него обаче нито ще се вредя толкова бързо, нито ще има смисъл да отида чааак толкова рано след тест. Трябва да мине някой ден поне точка да се види. Тукашния ми док ще остане последен хайвана Laughing И пак ще са едни обяснения от колко време не съм идвала, къде съм се изгубила. Добре, че е разбран човекът и нищо няма да ми каже. Още миналият път ме питаха дали съм забременяла след ин витро и бях много възмутена тогава Mr. Green Каква ирония на съдбата само...

# 17
Прекрасна тема  Heart Eyes дано се напълни само с хубави новини!

Магнетична, колко време след раждането трябва да продължиш фраксито? Аз също имах няколко дни след раждането, докато бях бременна - не

# 18
Кремонка, пиех глюкофаж 2*1000 + разни добавки, които ми беше дала Денис и спрях всичко след пункцията, освен витамин Д и фолиевата , както и Омега 3. Сега следя само кръвната захар, защото след консулт с Русев, ендокриноложка и АГ-то ми, инсулина в момента не е проблемен , а високата кръвна захар. Сега я държа около 5 и в отчетната казаха, че за кръвна захар добре действал сока от Арония - 50 мл на гладно и мисля да го взема да го пия.  Знам, че ако нямаш гестационен диабет, хапчетата за ИР не се пият по време на Б, но пък можело да се пият по време на кърмене, даже подпомагали лактацията - ама това го знам от майки с ИР, а не от лекар, та за това ще го изговоря с доцента, както и освен коагулацията, дали трябва да пускам нещо друго след раждането и колко време ще бия клексана или ще реши според показателите ми  Hug

Ели, не знам, Сигридов каза , като родя да пускам изследванията и да се обаждам или на него или на доцента и ще ми кажат за колко време, но задължително да го бия  Whistling

# 19
о, ако няма с кой една дума да си кажа или не му се говори и ако ме успи, ще заспя, тъкмо ще мине времето по-бързо, аз не се притеснявам,... спала съм там вече  Mr. Green
Може и да сме заедно, аз имам Октагам да вливам 5мл. Поне едно 4 часа ще си подремя там.. Simple Smile ще трябва да пътуваме рано-рано за да не изпусна часа. Може да се засечем  bouquet

# 20
  • София
Благодаря ти за прекрасната тема, Блингче! Дано да има хубави новини, въпреки че клиниката няма да работи.
Стискам ви палци за неочаквани чудеса!
А пък Дари много се надявам още този път да сте успели, и бъди оптимистично настроена, ей!!! Hug

# 21
Магнетик, май една или две седмици след раждане се бие по спомени. То има големи разминавания кога и дали да се спира преди раждане пък за след не знам. Много е тъпо това човек трябва да реши все на риск да послуша някой.

# 22
  • София
Магнетична  Hug благодаря за отговора .
Палчета за всички нуждаещи и скоро да се похвали някои с + тест

# 23
Блингче, Соренда  Hug Hug :hug
От сърце ви желая и при вас да стане скоро, естествено, и край на тежките артилерии!

Аз съм като параноя - тоя ПМС ми е толкова различен. Залагам, че терапиите най-накрая си казаха своето и за това е така. Но нали знаете, като си чакал дълго време... За всяка сламка се хващаш.

Аз просто някак си усещам, че ще стигнем до бекъп планът с док...

# 24
Магнетик, май една или две седмици след раждане се бие по спомени. То има големи разминавания кога и дали да се спира преди раждане пък за след не знам. Много е тъпо това човек трябва да реши все на риск да послуша някой.

Сигридов ми каза че анестезиолога ще иска 2 седмици да не го слагам и ми каза, че няма да има проблеми, но след раждането задължително . Имам време да го избистря до декември, но определено тука докторите не се намесват в терапиите ми, което за мен е добре  Rolling Eyes

# 25
Уф, много сте писали! Сега ще се връщам да чета.

# 26
  • София
А да питам бременните дами, които се следите при Сигридов и Калчев, вие ходите ли на работа?
Дават ли ви без проблем болничен, комисии? Как се случва всичко това всъщност?
Само при Сигридов ли се следите или и по ЗК сте се записали някъде?  newsm78

А тези доктори къде препоръчват за раждането?  newsm78

Да кажа защо питам. Предната бременност си я следях във Вита, Марков и Стратиева за ФМ и всичко беше ок. Родих във Вита и така, не съм ползвала болничен, ходих си на работа, не съм се записвала по ЗК, защото платих пакет за проследяване във Вита.
Но сега като се намериха тези НК клетки и като ще се следи антикоаголантите за терапията с АП и т.н.т. вече май ще се водя рискова? В такъв случай, естествено, че ще искам да ме следи някой специалист по рискова. Но определено и да не ми беше рискова, нямаше да искам да работя, а сега още повече.

До сега си правих едни планове, сега се оказва в коренно различна посока всичко.

# 27
Магнетик, това е много трудно решение и за жалост наистина е на риск. А историята познава какви ли не случки Confused Имаш много време до тогава обаче и просто се абстрахирай. Като дойде ще го мислиш.
Дари, може да те подвежда пък интуицията. Не се знае. Моята рядко го прави за жалост #Cussing out Ама пък аз не се давам и тъпо и упорито се боря с лошото пророчество. Трябва да сме позитивни, че негативизмът освен, че не помага, ни носи допълнително лошо.
Хах Кристи. То само  spam2   newsm62 Така ще е тази тема особено като клиниката е в отпуск.
Brayda, те не са по касата. Трябва да си намериш отделно ЖК за болнични специално. Най-малко за 40те дни преди раждане мисля също трябва да се издадат от лекар, който работи по касата. Някои ЛЛ имат право да работят като ЖК и да го правят, ако не се лъжа. По едно време се бях интересувала, но вече не помня със сигурност. На два пъти бяха големи драми в търсене на ЖК, които да издават болнични и все на косъм се разминавах от този момент. Та сега за трети път ще трябва да търся.  Макар и вече не за болнични. Но поне за всички изследвания, които могат да минат по касата. Че тази държава само взима и нищо не дава на среща. Понеже лекарят, който мисля да ме следи тук и изражда, също не е по каса. Щото не са ми малко лекарите пфууу Whistling

Последна редакция: пт, 19 авг 2016, 15:23 от 💎Bling-a-ling💎

# 28
Че защо и след раждането трябва да се бие клексан? За да не се завъди някой тромб ли?

# 29
Да поради тази причина. Както и при Ели е практикувано, май на доста жени, които дори не са били на терапия преди бременността, се предпиписва след раждане. Много зависи от следящите лекари.

Общи условия

Активация на акаунт