Клиника Малинов - клиниката със сърце :) (14)

• 30 869
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте на всички, следя ви във всяка една тема, спор няма. Радвам се и тъжа със всяка една от вас.
Както Моника е написала, много съм щастлива да напиша и аз, че на бял свят се появи още едно бебе на клиника Малинов. В петък 12 Август родих прекрасна дъщеричка. Казва се Ема, 3.300кг и 49 см. Раждах във Вита и съм безумно доволна от отношение и професионализъм там. Раждането беше с планово секцио и всичко мина по мед и масло. Вече сме си вкъщи. За сега Ема е много кротко бебе, дано така остане и занапред. Благодаря на всички ви, изчетох поздравите ви по-напред в темата. Стискам палци за следващите бебоци на клиниката, които вярвам, ще бъдат вашите. Малко да се поокопитя и пак ставам пациент на клиниката със сърце. Все пак имам още 2 за прииране. Поздрави на всички и знайче, че въпреки всичко ви следя.

# 61
*usmivka, честита рожба Hug

# 62
  • София
Усмивка, честито и от мен. Да ти е жива и здрава.  Hug

# 63
Усмивка, честита да ти е малката Ема!

# 64
Усмивка Hug Радвам се, че се разписа. Наминавай по-честичко да споделяш как сте с малката принцеса Wink

# 65
  • София
Усмивка, да ви е честита малката Ема, да расте здрава и безгрижна и да ви носи само радост и усмивки! Hug
Блингче, ще покажа розовото, само да го подредя, че не съм пипвала нищо. Blush

# 66
  • От Луната
Блнк, благодаря за темата!
Поли, аз на лекарите не се оплаквам, ако е нещо леко. Като ми се гади, ям солети Simple Smile .
Люксен, аз на онази вливка бях преяла. С мм чакахме резултати, после преглед, после при доцента, после акушерките, накрая вливката. Та докато чакахме резултати похапнах добре. Даже прекалих и ми стана кофти.
Усмивка , минавай често да ни разведряваш. Много кротко бебе да Ема.

Моя шеф (аз) е голям цербер, кара ме да работя бременна, даже и събота и неделя и на почивка. Ужасен е, и като родя пак аз ще работя Simple Smile .
Сега обаче малкия шеф се опитва да се наложи. Щом помириша възглавница и заспивам. Ще се караме Wink
За протокола, графичен дизайнер съм. Работя на свободна практика.

Иначе Сигридов ми обясни, че при ин витро плацентата е "болна", в матката се слага едно ембрионче, което тя не е очаквала. Нещо такова... каза ми много други неща, но май не е редно да пиша, понеже са тясно свързани с моите 100 диагнози. И искам не искам съм си високо рискова бременност. Обмислям да раждам в Окръжна болница при д-р Жекова. Тя направи компромис за мен и ще ме следи лично в отделението. Все още не съм я шокирала с всички терапии и диагнози. Та тепърва ще се запознаем. Надявам се изследванията на очите да ми позволят нормално раждане, но и секцио да е мога да и се доверя. Вчера просто беше невъзможно да отида до клиниката.

И последно да пожелаем на екипа на клиниката, приятна почивка, да се заредят с нови сили, но и да натрупат невероятни летни емоции.

# 67
Здравейте, момичета
Усповка, да е живо и здраво бебчето Hug

Мина ми прегледа при д-р Калчев, изключително сърдечен на пръв поглед с обещаваща прогноза. На мен ми трепереше гласа, докато разказвах за всичко през което минахме. Едва си сдържах сълзите от смесените емоции на яд, обида, мотаене и въпреки това греех с усмивка. Е, със сигурност е уловил скритите емоции. Както и да е. Действаме през септември. То само тогава ще можем. Това последното кървене си е било 100% цикъл, а не овулационно както ми замазваха очите. Сега има фуликул и лигавица отговарящи на деня в който съм. На своя глава си купих инофолик и го пия по едно на ден.

# 68
Радвам се, че имате план за септември Вики! Дано е успешен!

# 69
Викториа, имай предвид, че инофолик се пие два пъти на ден. На гладно и два часа далече от кафе Wink Как ще действате септември   Rolling Eyes

# 70
Викториа, имай предвид, че инофолик се пие два пъти на ден. На гладно и два часа далече от кафе Wink Как ще действате септември   Rolling Eyes

Веднага след отпуската на ЕЦ
Дано съвпадне процеса като дни с началото на работния им график. Много позитивно сме настроени с моят любим Heart Eyes
Каза, че съм чисто механично повредена на половин заради всичките тези излишни според него лапароскопии. Разбирайте АМХ 0,54 понеже само единият ми яйчник действа, левият е голям колкото един фуликул. Има живот в него, но е само като антрални нерастящи. Написаха ми на един лист, какво да пускам като изследвания и така Hug Също добави, че сме и с мъжки фактор и ще правят ИМСИ
Отново да повторя, че останах много обнадеждена след прегледа при Калчев. Дано си остане така човечен и подробен и след години Party

# 71
Успех Вики! bouquet
Планът е реалистичен и дано успееш!

# 72
  • София
Успех и от мен Simple Smile
Честито за бебчето Ема Simple Smile

Моята вливка мина днес, заредила съм си "склада" с положителни мисли Simple Smile

# 73
Здравейте, момичета! След няколко месеца неуспешни опити, изпросени изследвания и ФМ, май се оказа, че имам ЛФ 11 дни + някои хормонални отклонения. Реших, че е по-добре да се обърна към специалист, за да открием проблема и да го решим, вместо да чакам напразно... Ориентирах се към д-р Калчев. За съжаление ще го посетя чак края на септември, защото имам неотложен и тежък професионален ангажимент средата на месеца, но се надявам след това бързо да се установи какво не ми е наред и да забременея Simple Smile Много ми е болно, че съм в тази ситуация, като цяло съм в много кофти период, та може би сред вас търся надежда и подкрепа!

# 74
КаИна, клиниката сега е в отпуск така или иначе. А намалената ЛФ и хормоните са най-лесните за оправяне неща, така че ще имате бърз успех, сигурна съм Hug

Общи условия

Активация на акаунт