Клиника Малинов - клиниката със сърце :) (14)

• 30 871
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
Brayda, сега пожелавам да го заредиш с една шушулка  Heart Eyes
Каина, добре дошла! На пръв прочит не ми изглежда толкова сериозна ситуацията при теб. От колко месеца пробвате newsm78 Хубаво е да проследиш няколко месеца овулация с ФМ, за да се правят изводи за проблем с нея и кратка ЛФ.

# 76
Кристи, благодаря за думите! Блинг, последните 3 месеца ходих на ФМ, но при обикновен АГ доктор и не знам  дали и за какво да му вярвам. От прегледите излиза, че ЛФ ми е 11 дни, а той не обръща внимание на това и ми каза "Като спреш да идваш на прегледи и да се изследваш, ще стане. Нищо сериозно няма"! Мен все ме човърка, че неглижира нещата. Малък, голям проблем - искам да проверя при добър специалист, за да не чакаме всеки месец напразно! А ако се окаже, че проблемът е в моя "хард", ще се кротна...

# 77
Да не знаеш какво е, е най-лошото, така че според мен си взела правилното решение. А и Калчев ще ти хареса Simple Smile

# 78
И аз предпочитам напразна превенция пред неглижиране на проблем! Дано си "паснем" с д-ра, все пак за бебе ще работим!  Joy Blush

# 79
Каина, щом лекаря не е много спец не е гаранция. Идеята ми е, че ако пробвате от сравнително скоро, да не се шашкаш излишно в момента, че има някакъв проблем. Обикновено поне едно шест месеца трябва да се изчака.

Последна редакция: нд, 21 авг 2016, 11:45 от 💎Bling-a-ling💎

# 80
Каина, добре дошла! Сигурна съм, че с д-р Калчев ще си паснете. Желая ти бърз успех в клиниката. Аз също считам, че си взела правилно решение да хванеш проблема за ушите и да го решиш. Виждам, че имаш детенце, така, че не вярвам проблемът да е нерешим.

# 81
Благодаря ви, момичета! Много сте мили! От април месец опитваме. Колкото и време да отнеме, предпочитам да имам спокойствие, че д-рът знае какво и защо върши. Иначе първата ми бременност се случи от раз, но с много неизвестни, късна овулация, нисък прогестерон и т.н.

# 82
Кристи
Скрит текст:
Изложих се с тази инжекция днес Rolling Eyes Ще идвам ти да ми я праснеш следващия месец Mr. Green Нещо съм загубила тренинг последните месеци понеже ги пропуснах, правейките се на ударена Blush

# 83
Каина, добре дошла! Избрала си си страхотен специалист. Ако имаш проблеми - ще ги намери! Бърз успех!

# 84
Дари, ето, няма да те напусна!  Simple Smile Ще, ще, само да имам търпение, че не ми е от силните страни...

# 85
Кристи
Скрит текст:
Изложих се с тази инжекция днес Rolling Eyes Ще идвам ти да ми я праснеш следващия месец Mr. Green Нещо съм загубила тренинг последните месеци понеже ги пропуснах, правейките се на ударена Blush
Нямаш грижи. Ако е студено, сладоледът става на торта и готово Mr. Green

# 86
Блинг, мерси за темата! Усмивка, честито бебе! КаИна, добре дошла! Grinning

# 87
Добре заварила, Балерина! Дано до края на годината всички да сме сбъднали мечтата си! Аз ще докладвам септември отзиви от д-ра и евентуалната причина за липса на бременност! На всички вас желая успех!

# 88
Кристи нямаш грижи Peace Малко е на кантар наистина дали ще е за сладолед или тортичка, ама ще го измислим. Само да се задържа повече в Сф, че не ми се получава напоследък.

# 89
Добро утро!

Аз няма да успея на 12ти да зарадвам док с бременни новини. Ще му досаждам с кроене на планове...
Много се чудя какво ще предложи като вариант... Лично аз нямам никаква идея и малко ми е криво, че не сме го обсъждали по-рано...

Общи условия

Активация на акаунт