Клиника Малинов - клиниката със сърце :) (14)

• 31 681
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Дари, какво има да не те изненада лошо цикъла newsm78
Трябва поне 3-4 месеца да се потрудите след ЦС. Знам, че е трудно, но си наложи търпение Hug

# 91
Блингче, не е още, ама довечера или най-късно утре сутринта ще ме. БТ е 36.7.

Знам, че трябва, просто вече психиката ми има нужда от почивка... Дето се вика и това ще мине... Колко неща минаха... Но наистина сега ме крепи какво ще предложи док, защото ако нямаше план, нямаше да ме вика веднага след отпуската, а щеше да ме остави 3 цикъла и тогава... Та голямо чудене. Ама и там ми е надеждата.

# 92
Дари, докато не текне има шанс. БТ понякога лъже всякакви случаи има. Защо док те вика толкова скоро говорихте ли newsm78 Може да иска само да те проследи някой месец. Трябва да се оползотворят 3-4 месеца след ЦС. Минал е само един това е нищо. Аз, както ти казах забременях на третия след ЦС и отново на третия след лапарото.

# 93
За БТ при мен - надали лъже, никога до сега не е.
А за док - сигурно ще ме проследи един месец и вече после ще го видим, но да си правя някакви планове ме крепи. Ако трябва и в епруветка ще го бъркаме Simple Smile
Ти и след двете процедури успя по естествен път, нали?

# 94
Явно е имал предвид да ти проследи О. До сега правили ли сте го някой месец, че не помня вече newsm78 Той дори след операция настоява за 6-9 мес естествени опити. На ЦС е някъде 3-4 месеца ефектът. Нямате някакви сериозни проблеми, че да иска да прескочи този период.
Да, два пъти успях, но не и третия. Разбира се моят случай е много по-различен и заплетен. Вие все пак имате някакви дребни проблемчета, за които да се хванете на първо време. А и има и много неща, които не сте изследвали. Вярвам, че ще успеете след комбинацията от ЦС и оправянето на хормоните Wink

# 95
Ние реално доста понаправихме... Не остават много неща, които да не сме.

Иначе да много малки проблеми, ама каквото пипнем нещо излиза. Дано си правя и скоро да успеем! Не само ние ами и всички тук!  Hug

# 96
  • София
Добро утро Simple Smile
Дари, дано това да е инцидентно спадане, ако не е, скоро да имате успех Simple Smile

Аз бях днес на ФМ, фоликула ми от 10мм за 5 дни е пораснал 5-6мм само и сега е 15.8мм, лигавицата от 5мм е станала 10.5
Малко бавно ми расте сякаш, дано порасне до четвъртък петък и да го пукнем.
Стана ми леко тъжно, защото хем лигавицата е дебела като за О, хем фоликула ми е малък, май няма да го бъде.
Днес ми е 17-ти ден, ако имам О ще е след 22-ри ден, явно лапарото не ми е изместило О по-рано както си мислих.

Вече почвам да се навивам на стимулация с клостил следващия цикъл ако не стане, защото ако така няма да имам хубава О, то месеците след лапарото, в които имам шанс за проходими тръби ще си минат и заминат.
Ще говоря с докторите и ще видим какво ще ме посъветват.

# 97
Дари, според мен док има план. Нямам наблюдения да направи някаква манипулация и да те пусне да си пробваш месеци наред. Със сигурност ще ви побутва с нещо. Чак за епруветка, може би е рано да мислиш, но ще действате някакси според мен. Все пак ти желая, този месец БТ да те подвежда и да сте успяли. А ако не сте и ти дойде утре, няма ли ову да ти е преди 12-ти и да опитате пак преди срещата с док?

# 98
Дари, вярвай ми има още много неща, които могат да се направят. Но няма нужда да се стига до там Wink
Brayda, наистина малко бавничко расте. Дано не се размине с лигавицата Confused За стимулация без никаква процедура аз лично съм много против. Но ти си знаеш и най-вече лекарите ще ти кажат.

# 99
  • София
Е то стимулацията си се следи, нарича се контролиран коитос, просто не е с инсеминация, а си е с домашни занимания  Embarassed
Така забременях първия път.

Сега като казваш, че може да се разминат с фоликула, според мен точно това се случва... Лигавицата ми е като за О, а фоликула...
Преди при О лигавицата ми е била все 9мм, дори сега ми е по-дебелка от нормалното ми.
Ехх... как ме е яд, бях толкова навита да се зарадвам днес...
Ще го видим в четвъртък как ще е.
Чудя се къде да чета за лигавицата, колко мм най-много може да е до О?

# 100
То се следи, но няма нужда да се блъскаш излишно с лекарства, които не са съвсем безобидни и не може да се ползват n на брой пъти в живота. Не, че това пречи "кварталните АГ-та" да ги изписват като бонбонки. Съветвам те да проследиш следващия цикъл при док и да чуеш мнението му по въпроса. Може това да е инцидент, а може и да се получава разминаване между растежа на лигавицата и фукитата. До колкото знам не толкова мм на лигавицата са важни, колкото дали и кога се преобразува.

# 101
Блингче, знам че има още. Просто тъпо време, тъпо търпение, тъпи нерви:) Ще мине и това.
Поли, Брайда  Hug

Иначе ще имам още един Ц преди да се видим с док да... Даже О ще се падна точно около 12ти. Смятам да пропусна първата седмица на клиниката или да ида в края, а да видим какво ще правим.

# 102
Брайда, наистина странна ситуация. Проследете я и обсъдете на какво може да се дължи, защото не мисля, че клостила ще помогне в случая. В смисъл, ще направиш повече фоликули, но ако не нарастват правилно пак ще се разминат. От друга страна клостила изтънява лигавицата. Иначе доста хора успяват със стимулирани цикли и домашна работа Simple Smile

# 103
Дари, знам, че не искаш да го чуваш постоянно, но вдишай дълбоко и се вкопчи в нещата, които ти дават надежда. Защото имаш такива, а това е много важно. Мисли си за тези 3 "магически" месеца и се надъхвай, за да бориш нетърпението. Според мен е добра идея да проследите О следващите 1-2-3 месеца при док, защото така като погледнах назад не сте го правили. Друго си е да види нещата с неговите очи. Ще имате и ценна информация, ако се наложи за в бъдеще нещо да се прави.

# 104
  • София
Блинг, клостила съм го вземала 1 път в живота, не ми повлия на лигавицата, знам много неща за него и според мен е добър вариант за мен, при положение, че О ми куца. Док. Калчев също като ги говорихме ми предложи ако не стане 2-3м да го направим и каза, след като прочете протокола ми от стимулацията, че добре се повлиявам от него и е добър вариант за мен, както и Фемара.

А аз в момента съм много далече от посещение на квартелен гинеколог.
Ходя все пак в репродуктивна клиника за ФМ, не е Малинов, но те са почивка сега и да искам няма как да отида.
Иначе имам планувана среща с Калчев в средата на другия ми цикъл и ще поговоря с него.
Ако този месец овулирам все пак, ще оставя и другия на естествен до срещата с него. Но неговите думи бяха, че сега О ще ми се измести по-рано, ще е редовна и нормална, а тя не е. Естествено, че всеки е различен, поне на ехографа не се виждат кисти от ПКЯ и всичко изглежда нормално, както се изрази лекарката, която ми следи фоликулите - "Все едно не си имала проблеми".

Общи условия

Активация на акаунт