Клиника Малинов - клиниката със сърце :) (14)

• 31 662
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
Благодаря ви за страхотните пожелания, мили мои! Пожелавам на всяка от вас, която все още се бори за постигането на тази мечта, скоро да изпита това, което аз чувствам през тези 2 години! Е, не всичко е шампанско и рози, но една усмивка, една целувка, едно гушкане... Те заличават всичко друго Simple Smile
Още веднъж благодаря на Блинг за прекрасното допълнение към роклята! Ще получи лични снимки Simple Smile
Ето една от фотосесията днес
Скрит текст:
Simple Smile
А денят беше страхотен Simple Smile

Последна редакция: чт, 01 сеп 2016, 11:04 от eli_t

# 676
Еххх колко е хубаво да се събудиш със снимка на такава малка прекрасница   Heart Eyes ladyuu Heart Eyes

Последна редакция: чт, 01 сеп 2016, 09:21 от 💎Bling-a-ling💎

# 677
Ели, прейрасна е наистина! Да ти е жива и здрава!
Ех, как искам и аз една такава принцеска! И принцове не връщам Simple Smile

# 678
Честит рожден ден на патерици  Hug
Да е жива, здрава и безгрижна  bouquet bouquet

# 679
Мамите на принцове ни изоставиха и не ни навестяват Confused
Колко много е пораснала Flutter Голямо момиче е вече, но то си мина почти една година, от както я видях

# 680
Не чакахме ли хубави вестни днес?...Simple Smile

# 681
Мдам май. Някой следи календара Laughing Дано има изненадващи новини Praynig Аз за себе си се изненадах днес, но не много хубаво.

# 682
  • София
Добро утро и от мен Simple Smile

Прочетох ви разказите за Сигридов и веднага ми хрумна какво би измислил по моя милост като реши да ме погледне на коремен с това коремище, което имам (имам си бая излишни мазнини и килограми). Щом преди в 12-та седмица искаха да ме погледнат вагинално за по-детайлно изображение на органите във Фемина (човечето се виждаше и на коремен де, но доста доста неясно май), защото съм имала дебела коремна стена, представям си той какво ще изръси...   Shocked

Аз си признавам, че направих един тест днес на 8-ми ден от О и е отрицателен  Embarassed
Вчера изследванията ми показаха, че 100% е имало О и не е било ЛУФ, но прогестерона ми се видя малко нисък ако ще съм бременна - 55 при граници 6-86 . Почнах да си втълпявам, че не съм бременна за да смекча малко резултата събота или неделя от кръвния. Даже започнах да си мисля има ли смисъл от кръвен ако до 11-12ден уринарния не ми покаже черта, защото вече място по ръцете не ми остана от игли.

От вливката ми се спука вената, повече от 10 дни минаха, а аз си имам тъмно-синьо петно, което ме боли като го натисна, представям си ако ми забодат игла... Та за целта давам другата ръка само и вече за тези 10-12дни ми взеха кръв 3 пъти, боли си ме бая.  Rolling Eyes

# 683
Брайда, моят прогестерон беше 55 - 7 дни след закъснението при първата ми бременност! От сърце ти желая да си забременяла!  Praynig

# 684
Brayda според мен няма смисъл да се бодеш, ако са отрицателни пикливите към 12-13 ден. Само допълнителен стрес. Ако се усъмниш тогава Wink Прогестеронът не го считай много за някакъв критерий. При мен беше на горна преди няколко месеца и нямаше Б. Но е важна информация предвид, е си на утрогестан. Коментирай го със следящия те лекар дали не трябва да имаш поддръжка с него всеки месец.

# 685
  • София
КаИна - с тези референтни граници ли (цибалаб)? Защото в другите лаборатории горната граница е по-ниска, но резултата е по-концентриран. Иначе много ти благодаря Simple Smile
Аз бая търсих някакви стойности и дедазнам, някой друг с подобен прогестерон, но хората не се изследват като откачената аз толкова редовно Simple Smile  Crazy

Блинг зная за двата случая - висок без бременност и висок с бременност, просто предпочитах да ми е висок Simple Smile Все пак слагам и утрогестан, но според докторите не влияе на резултата.

# 686
Да, референтните граници са същите! Дано, дано, дано! Simple Smile

# 687
При мен последно горната беше 59, а ми беше 58.3. Трябва да влияе няма как. В колко голям степен точно не знам. При трансфер ни изследват прогестерон, но общо взето там се вижда ефектът от инжекциите, защото приемът на утрогестана е още в началото.

# 688
Брайда, ако си на утрогестан не го спирай преди да направиш кръвен тест другата седмица! Не веднъж сме коментирали, че има хора с трицифрени чхг-та и отрицателни уринарни тестове. Осми ден е мн рано. Ако имплантацията е била на седми ден,кал очакваш да имаш положителен уринарен на осми ден.

# 689
  • София
Poly84 - не очаквам, направих един за спорта само, но аз съм си тестоман и за мен е ок.
Дааа, няма да го спирам докато не се уверя 100% че не съм бременна. При мен тестовете си ми отчитат според мен, но накрая пак ще направя и кръвен. До сега само след кръвен съм го спирала, но това е едно изследване на месец и вените ми бяха ок, сега направо изтръпвам при мисълта да ме боцнат пак, ама ще стисна зъби, особено ако нещо се съмнявам.

Блинг - сигурно има леко отражение в резултата, но е лекичко. При цикли с недоказана на ехограф О и с прием на същата доза утрогестан, в същата лаб, прогестерона не ми е бил повече от 20-25, за това сега си мисля, че все пак и жълтото ми тяло си произвежда Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт