Клиника Малинов - клиниката със сърце :) (14)

• 30 885
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
Поли, тя държи да си ги прави рано. Нали вече го коментирахме. Няма да й се бъркаме повече. Стискаме палци до когато трябва Wink
Иначе и аз понякога изпадам в тест мания, но предвид рекордния ми резултат на 10ти ден и то следобед, не бих занимавала повече с пикливи по-рано от този ден.
Brayda, няма как да няма отражения на утрогестана. За това си питай дали тези стойности са ок с неговия прием. Защото, ако го няма може положението да е плачевно. Вагинално ли го приемаше и каква доза newsm78

# 691
  • София
Да, ще питам Калчев. Така или иначе каквото е сега не може да се промени, поне за другия да ми каже какво да правя Simple Smile
Като ми дойде и около 17 ден мисля да отида при него на преглед, хем да ме види след лапарото както сме се уговорили, хем да ми види фоликула как е и ще му разкажа за този цикъл. Хем да помислим кога да предприемем нещо по-така от порочното Simple Smile

# 692
Той много не обича да дава такива неща при естествени опити, но ти си питай. Ако трябва настоявай да те проследи какво се случва. Което по принцип е добра идея така или иначе, за да видите накъде отиват нещата и да начертаете план.

# 693
Аз съм решила да направя тест в събота или неделя, сутринта пуснах имам една изпарителна дет се мерна чааак след 20 минути, така че не го броя.

# 694
  • София
каквото каже и решим, ще го направим.
Иначе според мен този цикъл сега много хубаво си го проследих. Видяхме как расте фоликула, видяхме като беше спукан, пуснах и тези изследвания, БТ ми е долу горе добра, имах положителен тест за О, имах антрални фоликули на 3-ти ден.
Всичко беше уж идеално  newsm78
Да взема да накарам ММ да пусне нова СГ ли  newsm78  Последната му е през март, според андролога беше добре, макар Крюгера му да е 10%, но всичко друго идеално.

# 695
Абе не го занимавай ТМ. Имате достатъчно прясна СГ. От 10% ли се оплакваш ooooh! Ние тези, които сме около и под 5% какво да кажем. Просто те съветвам все пак Калчев да си те проследи месец-два. Различните очи виждат различни неща Wink
Dragon Fly, изчакай по възможност неделята Wink

# 696
  • София
Дам, другия цикъл така съм го замислила, да ме види на 16-17 ден, О ми е на 20-ти долу горе, да ме види и след нея, да пусна пак каквото ми каже ако ми каже, че е нужно и за по-следващия да мислим ако/като ме викне на 3-ти ден Simple Smile

# 697
Brayda и аз мисля че няма смисъл, нашата е с 4% по Крюгер, дай си малко време, не отписвай този опит, все още е рано иначе и аз нямам търпение  bouquet
Да Блингче, ще изчакам че няма смисъл, лошото е че не мога с точност да си преценя датата за цикъл, според последния месец ми се пада на 6ти а според предния на 4ти..

# 698
Просто си засичай О с тестове. Това е достатъчно Wink Недей гледай по принцип на календара кога се пада и да смяташ грубо на 28 дневен цикъл. Като засечеш О добавяш две седмици и ще знаеш кога ориентировъчно ще е.

# 699
Да ама на мен фазата не ми е 14 дни а 12 някой път 13, пада се точно така да, понеделник или вторник. newsm78 но в неделя вече трябва да покаже със сигурност точно.

# 700
Dragon Fly, ще стискам палци!

Аз също съм с малко по-кратка ЛФ, но си слагам 14 дни след това и съм твърдо решена, че ако минат 14дни. тогава ще правя тестове и ще го мисля. Преди това... Просто само се напрягам!

Брайда, остави го ТМ... Както казаха другите... ние с ниските морфологии какво да кажем Grinning ММ е с 3.5%, но всичко останало му е на шампион както казаха и Русев и Калев. А SDI-a e повече от отличен.

# 701
Просто смяташ за ден на цикъла същия ден от седмицата като деня на положителен тест, просто две седмици по-късно. Това е най-лесният ориентир, ако ЛФ е с нормална дължина.

# 702
  • София
Аз за това слагам 14 дни след О и си знам най-късната дата, когато трябва да ми дойде. Винаги искам да стигна 14 дни ЛФ, но ако съм без утрогестан рядко изкарвам до 13-ти ден. Та изчислявам си аз 14 дни от О и горе долу от 2-3дни преди това чакам МЦ.
В случая сега 14-тия ден се пада на 7-ми, но го чакам на 5-6-ти Simple Smile

п.п. SDI не сме правили ... ще попитам дали трябва Simple Smile Айде от мен да мине, няма да го карам да се изследва.

# 703
Значи с теб вървим заедно  Grinning аз съм 4-5 най-късно 6ти.
Благодаря Sunn light  Heart Eyes и аз стискам за всички ви  Heart Eyes
Иии чакамее няякой да се похвали днес  Heart Eyes Praynig

# 704
На нас Калчев не ни искаше SDI, но Русев много настояваше. Имаше намесени сперматозоиди Ален Делон и загубеняци докато ми обясняваше защо точно трябва Grinning За добро, въпреки 3.5-те процента Ален Делон и другите се справят предполагаемо отлично с оплождането Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт