Клиника Малинов - клиниката със сърце :) (14)

• 31 656
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
На мен почти винаги ми идва точно на деня на втория положителен тест или ако не на първия Wink И преди години правих пиклив тест чак тогава. С времето почнах да се изтарикатявам и да се тествам и по-рано около 11 ден. Последната Б я засякох случайно следобеда на предходния ден т.е. 12ти, което е под въпрос, защото все пак О не беше следена на ФМ. И при опита следобеда на 7ми ден след трансфер, което грубо се ранява на 10ти ден след О.
На нас доцентът последния път ни предложи да правим SDI, защото вече се чудеше какво да ни прави и изследва, че се изчерпахме. Като почнах с док да ми пускат в разговора предположения за нещо генетично, което можело да се появява по трасето, в чуденето си какъв по д.... ни е проблемът, вече ми се изправя косата. Не ми се дълбае в тази посока. Така или иначе тормозя ММ да си пие разни добавки и сме минали на етап ин витро. Безмислено ми е да правим SDI. Евентуално може да повторим СГ с цел фонда, ако се закучат нещата, защото няма как да се класираме иначе.

# 706
  • София
Dragon Fly - айде тогава ако не го направи някой друг, да повлечеш ти крак Simple Smile

Bling-a-ling - ох, много е гадно така, когато и докторите нямат идеи Sad

# 707
То нашия Sdi тест беше горе долу добре ама спермограмата..
Блингче ами при теб всичко ли е изследвано като причина, нали все казват, щим е станали веднъж, значи пак ще стане. По кой начин няма никакво значение.  Heart Eyes bouquet

# 708
  • София
Eли, макар и със закъснение - да ти е жива и здрава Иси, да расте все така красива и добричка, любознателна, смела, щастлива и безгрижна! Heart Eyes И въпреки настройките ти от последните месеци, от цялото си сърце ти желая още една толкова прекрасна рожба! Гушкам ви много и двете! Hug
Йоли, Магнетична, Люксенче, как сте бременни шкембачета? Heart Eyes
Блингче, ти какво още се размотаваш тук? Я марш вече на морето да презаредиш батериите със слънце, че другия месец като надуеш тумбака, ще ти трябват сили и енергия Hug
Поли, Кремонка, и вас ви чакам скоро в клуба на бременните - ние с Кристи ще освобождаваме места не след дълго, трябва да ги запълвате Praynig
Лив, честита заповед, дано да ти е на късмет, а най-добре изобщо да не ти потрябва! Hug
Брайда, Драгон Флай, много стискам палци и ви чакам до края на седмицата да развеете двете чертички! Praynig
Сънлайт, и на мен доцентът ми говореше за Ален Делоновци и Квазимодо-та Mr. Green Но при нас Делончовците бяха само 2%. Въпреки това резултатът е на път Heart Eyes
За лафовете на Сигридов мога роман да напиша, мен ме спуква от ирония всеки път, а аз се хиля като зелка Laughing Много ме зареждат прегледите при него. След последния каза, че спокойно вече мога да спра да ходя при него, защото неговата мисия е успешно завършена, ама аз си записах пак час за 14.09. Дано да устискам дотогава  Mr. Green

# 709
Брайда, добре е, че правиш кръвни тестове. Вените ни предават всички. Аз редовно си влача синини. Ама щом е за каузата Simple Smile
Пожелавам ти да ни зарадваш скоро!
Предчувствам, че до неделя ще имам няколко добри новини. Едната е дамата с изпарителната чертичка, която ми е обещала еклери  Heart Eyes

# 710
Франго,  Hug Hug Hug Много ти се радвам за твоя прекрасен резултат! Дано скоро те последваваме и ние Grinning

# 711
Франи, дано бебка изчака последната визита при Сигридов преди раждането! Какво стана със снимките в розово? Ще поемаме щафетата няма как Simple Smile силно се надявам, че отборът на бременните ще нарастне прогресивно през следващите месеци  Heart Eyes

# 712
  • София
може ли да помоля пак линк към табличката, че правих чистка на ЛС и гледах точно това с линка да не трия, но съм го изтрила...  Embarassed

# 713
Brayda, какво да ти кажа вече ми омръзна само да вдигат рамене. И в никои очи не мога да уловя блясък на амбиция да намерят отговора Confused
Може да намериш таблицата от мейла, който ти е изпратен автоматично. Там има линк. Трябва календарът да ти е добавен в профила Wink
Dragon Fly, няма какво повече да изследваме.
Скрит текст:
Остана само SDI, който вече е излишен и не съм правила обременяване, което на този етап мисля да пропусна. Другото са разни по-специфични методи и терапии, които се прилагат в една друга клиника, до която силно се надявам да не стигам. Tired Това за ставането от години го слушам и много пъти ми е идвало да раздавам юмруци. Като се хванат за А-те и полудявам. Никой не гледа, че забременявам през не знам си колко време #Cussing out Ако не се бяха вкопчили толкова в загубите до сега да сме стигнали кой знае до къде #2gunfire
Фран, ти хубаво ме пращаш по-рано на море, ама няма кой да ме закара Mr. Green Събирам багажи още. Да ме поръсиш малко с прашец, че все тайно се надявах да успея по твоята технология, но май няма да ми се получи и ще трябва да действаме екипно пак.

Последна редакция: чт, 01 сеп 2016, 12:00 от 💎Bling-a-ling💎

# 714
  • София
дааа,
и аз слушам от 2г как ще стане... е какво да стане като тръбите ми бяха запушени ахах хах аххаха Даже ми е смешно вече, че съм се надявала всеки месец... ама така е, като бях си втълпила от всички тези съвети, че ще стане, че наистина ще стане само, кой да мисли за клиники, а какво остава за операции...
Сега все едно почва броенето на ново, а аз вече имам нулево търпение.

Вярвам обаче в чудеса, колкото и рядко да се случват, просто вярвам. Естествено за себе си мисля, че никога няма да ми се случи, но за другите искрено вярвам и не го казвам просто така  bouquet

# 715
Brayda, ти поне имаш открит и отстранен проблем Peace В чудеса вярвам, но, както каза за другите, а това хич не ме грее особено....

# 716
Праеа си Bling...и аз се дразня като ида при някой от наще тука квартални и почнат да ми обясняват че се случвало и че другия път ще успеем и че щом веднъж става пак ще стане..това го казват хора, коит грам не знаяр през какво преминаваме.. Аз и приятели имам такива дето все ми викат спри да го мислиш и ще стане или внушаваш си и затова абортираш..съвсем логично, вече не общувам с тях, а се чудят какво ми става. Добре че сте вие Heart Eyes

Poly  Hug Фран  Hug и всиички други  Hug

# 717
То е едно да то кажат кварталните, друго репродуктивните. Разбира се в опит да запълнят тишината и уж да ни успокоят и дадат надежда. Но аз предпочитам да не ми се говорят такива неща вече. На моменти избеснявам от безкрайния оптимизъм на док относно спонтанното забременяване...

# 718
  • София
Интересното е, че като споделя с някой правил инвитро другаде, че Калчев е повече за нормалното забременяване или инвитрото на естествен цикъл, за това успеваемостта не е много голяма, но е в съответен плюс за пациентите да не се изтощават с тези стимулации, знаете ли какво ми казват:
- емии нормално е да иска да прави на естествен цикъл, защото цените са еднакви за процедурите, а има повече неуспех, при което си гарантира повече пари да печели с това. А за нормалното забременяване казват, че така повече време отнема и повече време си в клиниката все за нещо - я преглед, я изследване и т.н.т.

Аз естествено с тези вече нищо не споделям, знам че репродуктивната медицина освен всичко е и бизнес, но не искам да си мисля такива неща, нито приемам, че те разбират достатъчно, че да го твърдят. А и да има нещо вярно в това, то навсякъде го има. Но примерно знам, че в другата клиника където ходя, инвитро на дори малко нестимулиран цикъл не се прави, доктора не е съгласен, защото е губене на време. Аз не мисля така де, но е друга тема на разговор. За мен обаче се беше съгласил за леека стимулация, да направя 1-2 фоликула само. И това след като му изкарах доста доводи защо искам така и защо така за мен е по-правилно да се постъпи и трудно бих се съгласила на нормална стимулация за инвитро. (това беше разговора ни преди лапарото, когато все още всички мислихме, че имам хидросалпингс и че ще остана без тръби)

# 719
Мен точно пък този подход ме спечели преди години като се насочих към клиниката. Освен ТВЛ-а. В онзи период все още не се практикуваше много ЕЦ навсякъде.
Скрит текст:
Аз също съм За максималното естественото. И съм против всякакви стимулации. Съгласих се само, защото вече сме притиснати в стената и трябва да експериментираме.
Просто за себе си вече се уморих и това непрекъснато повтарям на док. Все пак не сме на това бойно поле от 1-2 г. Нямам безкрайно много време още да си чакам да ми падне чудото от небето. Нито търпението. Освен това пораженията върху психиката, здравето и изобщо целия ми живот са много по-големи. Щом съм наясно със себе си, преценила съм, не виждам смисъл от цялото това чакане. Е да, дадох му шанс шест месеца да види, че нищо няма да се получи от втората операция и вливките. В момента продължавам обаче да натискам, защото той е по-скоро за естествено забременяване. И не ми е кеф, защото не усещам желаната амбиция у него. В крайна сметка обаче не мога да го съдя и да очаквам да реагира по точно определен начин. Ако много се разминем във времето просто ще се разделим и ще търся късмета си другаде Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт