Априлски мами 2016 - Тема 3

• 31 321
  • 753
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
Вече не помня оплакала ли съм се, не съм ли за петно на бузката ама явно съм Wink
Да има червено петънце, но на лекар не съм ходила, мажа я с Лансинох - имам останал от гърдите, смятам че е подходящ(някой също го беше споменал) Ако се притесня, че не минава и се усложнява тогава на лекар.
Времето е много шантаво, облечи - съблечи бебето беше днешната разходка  Crazy
Бельо съм вземала от Мадара(Варна), дрехите са ужасен кич, но бели бодита( с ръкав, с къс, без) има хубави на много добра цена.
На моята и се появиха крусти, как ги обработвате ?!

# 676
Юхууууу първо обръщане най-сетне Simple Smile Simple Smile  Joy
Зина аз крустите не ги обработвам. И на баткото не ги пипах. Имаше до две годишен поне.

# 677
Стеличка, честито Wink
И при нас разходката беше облечи-съблечи. Не знам обаче какво ще правим с водата. В шишенцето му навън става доста студена Thinking а зимата ще е ледена.
И аз харесах бодитата в ХМ, но няма номера. Ще купя от Вис виталис. Мисля да взема и бодита с късо и дълго ръкавче за през вечерта.

# 678
Адиктед слагай топла/вряла вода на излиане. За поне час става за пиене.

# 679
Благодаря за съвета, не се бях сетила Hug нещо покашля тези дни, дано да не е гърлото.

# 680
Благодаря за съвета, не се бях сетила Hug нещо покашля тези дни, дано да не е гърлото.
Да не е номер, ако се е усетил как се кашля може и нарочно да го прави.
Аз се сетих, че имам покривало за крака на количката, която стига до гърдите, имам и дебел порт бебе одеяло, само трябва да взема и една хубава шапка Simple Smile

# 681
  • Нейде из лудите гори...
Нук имат термо шишета, гледах ги в Сладури, Варна. Тип чаша са с мек накрайник. Колебаех се между тях и обикновената им "първа чаша".

# 682
Днес "произведох" пюре от сливи, круши и ябълки в бурканчета. И направих гроздов сок 2 литра и малко в торбички за кърма в камерата . Утре сутрин малко зеленчукови ще се опитвам да направя, че толкова неща съм си наумила и да видим ,кое ще остане на заден план.. Simple Smile

# 683
Нук имат термо шишета, гледах ги в Сладури, Варна. Тип чаша са с мек накрайник. Колебаех се между тях и обикновената им "първа чаша".
Ехааа, супер! Гледам го в нета, пише, че е със силиконов неразливащ се накрайник. Какво значи това? Не е биба, нали? Аз давам вода от обикновено шише за хранене с бибка и никога не съм разглеждала шишета за вода.

# 684
# 685
А пък Дани има зъб - готов, избил. Драска даже. А с баща му чак сега разбрахме  Joy Той по принцип си е крив, от къде да знам, че е заради зъб  Mr. Green

# 686
Той по принцип си е крив, от къде да знам, че е заради зъб  Mr. Green
Joy
Честит първи зъб, все така да му излизат без да раберете! Sunglasses

# 687
Хахаха! Честито зъбче на Дани Simple Smile

Адиктед, Хариста, сънувах, че сме заедно на някаква почивка  Joy Вашите дечица спинкаха в количките, а наш момко-не. Другото не го помня. Не е добре работата, с това спане на пресекулки сънувам какво ли не Grinning

Кърмещите, на колко време ядат бебоците ви? И за колко минутки приключват долу-горе? Матей яде доста често и рядко за повече от 4 минути...

# 688
Честито първо зъбче на Дани  Wink

Ние днес ставаме на 5м. и явно нямахме търпение, защото от 5:30 сме будни  Simple Smile  Все още не се обръщаме от корем по гръб...вашите мъници кога започнаха?
Janе, до скоро се кърмихме на 2-3 часа, но от няколко дена започна да яде на 3-4 иди я разбери  Laughing иначе като цяло бързо приключва за около 4мин. ако и се спи може да направи и 10мин, но повече спи по-малко яде.

Ние също последните дни започнахме да си покашляме, но ми се струва, че е от лигавенето...ще видим утре какво ще каже и педито ни.

# 689
Благодаря, момичета  Hug
И Даниел се закашля - ама мисля, че се прави.Определно не е някаква сериозна кашлица. Май е заради слюнките Simple Smile Понякога се задавя от тях и после кашля.
Утре вече ще ходим да му бият ваксина и педиатърката каза да му давам капки Фенистил. Вие давахте ли?

Общи условия

Активация на акаунт