Априлски мами 2016 - Тема 3

• 31 340
  • 753
  •   1
Отговори
# 660
Вис виталис ги бях отписала, ходили сме 2-3 пъти и все няма това, което търсим. А в лс уайкики се каним да ходим, но още не сме се наканили. Но щом има потничета, ще погледна. От Зара пазарувам онлайн, доставката им до адрес обаче е 10 лв., а до техен магазин - безплатно. Тук в Пловдив нямат магазин, но имат в Бургас, а там е сестра ми и понякога тя ми взема нещата. Качествени са им дрешките, а намаленията им са хубави и почти всичко от там пазарувам.
Палитра, количката ни е Хаук, взехме я втора употреба, а към нея жената ни даде и този спален чувал, дори не мисля, че е използван. Не съм слагала чувалчето на количката, но предполагам, щом са го купили, значи става. В момента чувалчето е изпрано, когато изсъхне ще го сложа и ще кажа Wink

# 661
Добър вечер! За мен ( надявам се) приключи един дълъг, изтощителе и напрегнат ден.Сутринта в 5 ,Симона беше решила,че вече не й се спи.За цял ден, ако й се е събрал час и половина сън. Мрънкане, ръцете в устата и носене на ръце. Аз съм изтощена, неадекватна, забравям си мисълта и ...искам само да легна и да заспа. Гледам, че се готвите за зима.Тук при нас настъпва рано и е доста люта, за това съм се снабдила с два чувала. Единия го поръчах, когато поръчвах количкат и "тежката артилерия"-другия, който е с овча вълна, така, че "зима, само ни ела."
Продължавам захранването. Утре ще купя батат и започвяме със зеленчуците.
Лека нощ на всички и дано да се наспим. Praynig

# 662
  • Нейде из лудите гори...
Добро утро Simple Smile

Боди потник имам от HM и от Next  Peace
Моята инвестиция "срещу" бавно съхнещи дрехи ще е сушилня, че поне всичко се съхне бързо, не само бебешки да имам. Само да довършим мокрото помещение.  Whistling

Вчера бяхме на разходка във Варна, това клюкарче за 8 часа направи 30 минути сън по пътя, радва се на всичко и всички. На обяд седнахме да хапнем и тя толкова нервно гледаше масата, че помолих да ми отрежат подходящо краставица и й дадох да миряса.
Нищо не успях да й напазаря - търсих жилетка-елек-грейка (навсякъде с различни названия го чувам), за есенните дни, в Зара нямаше размери, в Уайкики не ми харесаха , а в Бенетон и ХМ изобщо нямаха такова животно  ooooh!

Въпрос към кърмещите и захранващи - как са ви гърдите? Моите почнаха да се препълват, да текат, точно както в началото. Единственото ми обяснение, че вероятно е намалила количеството кърма, което поема, заради твърдата храна. Вие как сте? Какво мислите по въпроса?

# 663
Бягаща с вълци, усещам гърдите си не толкова препълнени, дори мисля, че количеството е намаляло за сметка на качеството кърма. Пак си текат от време навреме, но не е онова лудо подмокряне и локви кърма по пода. Няма го това болезнено напрежение, напрежение има понякога като засуче лакомо. По принцип нали е търсене и предлагане...не че това е златна формула и неотменимо правило, но.... При мен е така, че през деня, когато има твърда храна, Тервел иска, но за да получи трябва да засуче повече, а вечер  като няма храна и той спи, млякото слиза много по-бързо. Така или иначе адаптацията е за двете страни Simple Smile

# 664
Рада вчера направи пет месеца. Още е само на кърма. В къщи баткото и аз сме болни и се чудя дали да почвам да я захранвам или да чакам всички да издравеем. Вие какво ще препоръчате?

# 665
Привет и от мен Simple Smile
Аз бих препоръчала да оздравеете и така да почнеш.
Точно и аз си мислех, че ми трябват боди-потници за зимата. В HM наисина няма, но още не съм се разтърсила сериозно.
Вчера пак дадох тиква-май все нещо успя да глътне, даже май му и хареса. Така че, днес пак.
Говорейки за сън...аз ако не легна с него в 9ч , не се наспивам. Така поне по час, по два ги събирам до сутринта.

Липсват ми вечерите с мъжа ми. Не можем една серия от 30мин да изгледаме-хаха .Но скоро и тях ще си върна Grinning

Да се редактирам: чела-недочела- Бягащата, ти пишеш , че няма жилетки, а аз за потници си мисля. Както и да е Grinning
Аз и яке ще търся.

Последна редакция: пн, 26 сеп 2016, 09:49 от Jane.happy

# 666
Рада вчера направи пет месеца. Още е само на кърма. В къщи баткото и аз сме болни и се чудя дали да почвам да я захранвам или да чакам всички да издравеем. Вие какво ще препоръчате?
Имаш време изчакай, ако те притеснява. И аз на 5 м. пробвах с по няколко лъжички, тя беше отвратена и сега спирам докато не мине АБ. Към 6- я отново, нищо няма да пропуснат, нали и без това са такива препоръките.

# 667
И аз не тека като река, ама до ден днешен ходя с подплънки за кърмачки  Whistling
Иначе слава Богу не са болезнени, но след 5 месеца мекота , някак странно пълни ми се струват.

Стеличка, бих изчакала .  Peace

Боди потници има в ХМ .

Зои, как сте?

Jane, нали си във Варна, иди в Абубу, ако не си ги проверявала, имат хубави нещица.  Peace

# 668
Голям проблем са дрехите за такова време - не чак толкова студено, о без яке - не става. Като обикаляхме насам-натам не знам в колко града и магазини му търсих нещо подходящо - грейчица без ръкави, някакво тънко якенце - няма, братче. А бодита-потник му купих от една борса в Кърджали, като ходихме за кенгуру - Бебе Хит. Имат страница във фб, мисля, че може да се поръча онлайн. Бодита е мнооого меко, чак се изненадах. Струваше 4 и нещо Simple Smile
Днес варят картоф, батат и морков Simple Smile

# 669
И аз не тека като река, ама до ден днешен ходя с подплънки за кърмачки  Whistling
Иначе слава Богу не са болезнени, но след 5 месеца мекота , някак странно пълни ми се струват.

Стеличка, бих изчакала .  Peace

Боди потници има в ХМ .

Зои, как сте?

Jane, нали си във Варна, иди в Абубу, ако не си ги проверявала, имат хубави нещица.  Peace

А бе аз тотално се оплетох-боди, жилетки... Ще погледна магазина, благодаря Simple Smile
И аз съм с подплънки постоянно. Както неведнъж съм споделяла, един ден са ми напрегнати гърдите, на следващия-нищо общо. Сега ще видим захранването как ще се отрази

# 670
И аз не съм посмяла да махна подплънките. Даже се заредих с нова кутия преди няколко дни, че бяха на свършване. Уж няма такова спонтанно протичане като в началото.Но баш на сватбата, на която бяхме онази вечер, както си седях, изведнъж усетих познатото боцкане Laughing Добре, че бяха подплънките, че щеше да е голям срам Mr. Green Crazy
Гледам в Кауфланд някакви бебешки дрешки са пуснали. Там обаче не знам какво е качеството, понеже нямаме в града и нямам наблюдения над стоките им Thinking Има симпатични сутчери с ушички гледам. Някой, ако е минавал, да сподели как са Wink

П.П.Тъкмо загледах бодитата потник от ХМ от горния линк и си викам "тъкмо да поръчам 2 комплекта"...А то няма размери ooooh!

Последна редакция: пн, 26 сеп 2016, 12:12 от цветна палитра

# 671
Бягащата, добре сме. Пием си АБ и чакаме. Много кашля горкото има някаква ужасна задна хрема, според лекаря е настинка, според мен е вирус от баткото. Така се дави и дере, че ми къса сърцето! Промивам и това е, нищо не ми дават тук да й давам.
 Сестрата на Мм ми донесе още няколко кашона с дрехи, много ми спестява. Времето е скапано променливо. Навън сме с клин/панталон, боди с дълъг ръкав и нещо връхно тип жилетка. Мислех за яке, но още е над 20 градуса, якета зимата.

# 672
Зои на тази възраст позволяват ли сребърна вода разрвдвна да капеш в носа ? Аз съм ползвала за Рада, но за промивки на окото.
Баткото и той болен...сополи, кашлица. Да ви кажа ако някой ден придобия свръхестествени сили ще ги използвам за да премахна всички видове сополи.  #2gunfire #2gunfire

# 673
Стеличка и аз, за теб оставям сополите, аз поемам кашлиците. На тръни съм, каката от октомври до април е с кашлица, през последните 3 години  Tired Да се оправя баткото.

Зои
, на Жара й правих инхалации , кога беше със сополи и промивах носа с алкална вода (жива вода, предполагам сребърната върши същата работа). Дано скоро се възстанови дребосъчка  Hug

Днес излязохме в 10ч, мъничето беше с боди с къс ръкав и ватирано екипче, плътни чорапки и усмивка. Не съм фен на прекомерното обличане, за това й търся елек, за да й е топло на гръбчето, без да я навличам.  Whistling

# 674
Ааааа за кашлицата ще си оставя най-могъщата магуя. Това чудо и нас ни мори през месец. Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт