Априлски мами 2016 - Тема 3

• 31 344
  • 753
  •   1
Отговори
# 645
Софинка, от Добрич ли си?  Shocked И ааз  Joy
Нашите са усетили земетресението, даже брат ми със семейството си посреднощ са отишли да спят там, че иначе те живеят на високо.
Ние обиколихме доста - Арбанаси, Търново, Нова Загора, Кърджали, Пловдив... Вече тръгваме да се прибираме и се надявам да няма много движение в нашата посока. Даниелчо много слушаше. Имаше кой да го разнася на ръце и беше много щастлив Grinning

# 646
  • София
Здравейте мамчета, аз близнаците не съм ги захранила още, няма и да бързам, че са малко недоносени и ме съветват да изчакам.
От няколко дни момчето ми е направо нетърпим, едно мрънканееееее, ужас.

# 647
  • Варна
Точно в 2:14 се събудих от земетресението, децата не го усетиха.
Вчера затворих 12 бурканета със сок от ябълка, имах доста домашни и трябваше да ги направя нещо преди да се развалят. Стерилизирах 10-тина минути дано е достатъчно  Thinking

# 648
Не знам как ви остава време за консервиране. На нас никакво време не ни остава. Днес пускаме цял ден перални. Вчера бяхме на Девинската екопътека, много приятно беше, а аз носех дрехи за всички сезони. Бяхме взели ерго раничката и количката, но пак носихме Макси на ръце. Напоследък не иска да стои и в кошчето за кола и плака много на отиване и връщане.
Не си спомням коя мама беше споделила за петънца по бузите, Зина ли беше...какво стана, ходихте ли на дерматолог?

# 649
Криси и тук живеете ли?Simple Smile хяххя

# 650
Бяхме взели ерго раничката и количката, но пак носихме Макси на ръце.
И при нас редовно е така  Joy
Аз бях писала за ситно обривче, постоянно се зачервява и успокоява. Но има доста-около брадичката и малко по бузката. Педиатърката ни изписа кремче на Мустела, а на дерматолог още не съм го водила. Чудя се... ще изчакам още малко, че отида ли на лекар едва ли ще си тръгнем без рецепта за куп кремове. На английски четох за drooling/teething rash - т.е. от повишеноо слюноотделяне и прилича точно на такова. Дано не е нищо сериозно

# 651
И при него се зачервяват и после успокояват. Дано да не е сериозно, да.
Дрешките взеха много бавно да съхнат. Ще трябва да накупя повече.

# 652
на Ники също понякога й се зачервяват брадичката и бузката - педиатърката каза, че е от лигичките и няма за какво да се притеснявам. Посъветва по-често да й измивам лицето с водичка Simple Smile
Като стана дума за дрешки - гледам, че тази седмица ще има в Кауфланд на промоция бодита и гащеризони. Някой взимал ли е да каже дали е доволен  Thinking

# 653
Аз търся боди потник, но никъде не мога да намеря. В Зара има, малко са момичешки, но взех 2. Искам да накупя повече обаче, идеални са за под блузката и панталончето. Оказа се, че имаме чувал за зимата за количката, ей това:
http://www.hippoland.net/produkti/lorelli-termochuvalche-za-kolichka-sin
Тъпото е, че няма качулка, но една хубава шапка и шал ще свършат работа.

# 654
Аз търся боди потник, но никъде не мога да намеря. В Зара има, малко са момичешки, но взех 2. Искам да накупя повече обаче, идеални са за под блузката и панталончето. Оказа се, че имаме чувал за зимата за количката, ей това:
Вис Виталис си имат от всичко, даже може и онлайн да видиш( аз лично не съм, само на място), в LC Waikiki бях днес също има. И аз за това си пазя бодитата потник, слагам му го и според времето навън слагам къс ръкав или дълъг отгоре. В Пловдив има ли Зара или от сайта?

# 655
Аз търся боди потник, но никъде не мога да намеря. В Зара има, малко са момичешки, но взех 2. Искам да накупя повече обаче, идеални са за под блузката и панталончето.
Има една група във фейсбук постоянно пускат обяви за най-различни бебшки дрешки, внос от Англия. Аз оттам поръчвам бодитата George на бебка - много ми харесват, има всякакви - с къс ръкав, без ръкав, боди потник, с дълъг ръкав. Ако искаш пиши на лични.

# 656

Коя е групата?

# 657

Има една група във фейсбук постоянно пускат обяви за най-различни бебшки дрешки, внос от Англия. Аз оттам поръчвам бодитата George на бебка - много ми харесват, има всякакви - с къс ръкав, без ръкав, боди потник, с дълъг ръкав. Ако искаш пиши на лични.

# 658
Групата се казва "Нови стоки за бебето и детето". Гледам, че има майки, които направо си пишат какво търсят и в коментарите им предлагат различни дрешки

# 659
А каква ви е количката? Аз също съм го загледала същия чувал, но се чудя дали е универсален или става само за количките на Лорели newsm78

Общи условия

Активация на акаунт